Music @ the moment #11 – Wat ik vroeger zoal luisterdeOp Youtube kwam ik een liedje tegen die ik vroeger altijd luisterde. Door door te klikken kwam ik er nog heel erg veel meer tegen. Hier een klein lijstje van de vele nummers die ik altijd luisterde.

En uiteraard ook waar ik vandaag de dag nog steeds naar luister:

0

Misschien ook leuk om te lezen...

43 Comments

 1. Oh, Iris blijft zo’n prachtig nummer, net zoals What’s Up van de 4 non blondes. En Westlife, een van de weinige boybandjes die ik om aan te horen vond.

 2. Haha good old times ๐Ÿ™‚
  Iris luister ik nu af en toe nog gewoon, omdat ik dat nog steeds een fijn nummer vind ๐Ÿ™‚

 3. OMG, GEWELDIGE MUZIEKSMAAK HEB JE. Zo, dat moest er even uit. Nee, maar echt. Wat een heeeerlijk lijstje. Ik draai nog altijd nummers van The Goo Goo Dolls (Iris <3) en het liedje van Vanessa Carlton is nog altijd een guilty pleasure, hihi.

 4. Oh, je wil niet weten hoeveel van dit lijstje op mijn all time favourite playlist staan! Blijven fijne nummers ๐Ÿ™‚

 5. Wat gaaf! Op die laatste na heb ik ook echt alles geluisterd en een aantal van deze nummers (voor Evanescence, Linkin Park, Pink en Vanessa Carlton) luister ik nog heel vaak. Tof!

 6. Linking Park en Three Doors Down luister ik nog steeds regelmatig en heb veel cd’s van ze. Ik vind ze echt nog steeds tof!

 7. Er zitten een paar hele goede nummers tussen. Iris van de Goo goo dolls is een heerlijk nummer net als het nummer van Linking Park trouwens.

  1. Haha dat zeggen er wel meer ๐Ÿ˜‰ Evanescence vond ik maar een paar nummers goed en van No Doubt heb ik wel hele CD’s geluisterd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *