Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Films die ik afgelopen weken heb gezien #8

Zo maak ik bijna geen blogs over ‘Films die ik afgelopen weken heb gezien‘ en zo maak ik er 2 heel snel achter elkaar. Een hele tijd heb ik geen films gezien maar de laatste weken ben ik er steeds vaker voor gaan zitten of heb meegekeken met M.

Old Dogs

Wanneer twee vrienden en tevens collega’s het helemaal lijken te hebben gemaakt worden plots hun plannen gedwarsboomd. Zij moeten twee weken op een zesjarige tweeling passen. Maar wat moeten de twee mannen ermee? Ze nemen de kinderen mee naar een zomerkamp waar zij door de kampleider worden aangezien als homo-koppel. Voor de zekerheid houdt hij een oogje in het zeil.
Rating: ★★

The Notebook

Allie Hamilton komt begin jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ‘t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.
Rating: ★★★

Transformers: Age of Extinction

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.
Rating: ★★★★

How to Train Your Dragon

De jonge viking Hiccup woont op het eiland Berk, waar draken bevechten een manier van leven is. De intelligentie en de eigenwijze humor van de tiener vallen niet in goede aarde bij de stamleden en het stamhoofd… niemand minder dan de vader van Hiccup. Maar wanneer Hiccup samen met andere vikingjongens drakentraining krijgt, ziet hij zijn kans schoon om te bewijzen dat hij uit het goede hout gesneden is om krijger te worden. Wanneer hij echter een gewonde draak ontmoet, wordt zijn wereld ondersteboven gegooid, en wat begon als de enige gelegenheid voor Hiccup om zichzelf te bewijzen, verandert in een kans op een nieuwe toekomst voor de hele stam.
Rating: ★★★

Cabaret: Jeff Dunham – Arguing With Myself

Jeff Dunham werd tijdens de “American Comedy Awards” gekozen tot de beste mannelijke stand up artiest van Amerika. Als één van de meest succesvolle komieken staat hij in alle grote Amerikaanse theaters. Nu zijn beste show op dvd! Samen met zijn vrienden laat Jeff zien waarom hij als één van de grootste talenten wordt beschouwd. Oh ja, Jeff is een buikspreker zoals je nog nooit hebt gezien. Hou je vast, hier is Jeff Dunham.
Rating: ★★★★★

Mr. and Mrs. Smith

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
Rating: ★★★

The Amazing Spider-Man II

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.
Rating: ★★★★

Zie hier Deel 1, Deel 2, Deel 3 , Deel 4, Deel 5, Deel 6 en Deel 7

0
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

33 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Enjoy! The Good Life
  03/08/2014 at 21:06

  Hoe tem je een draak (NL versie van How to train your dragon) vind ik zo leuk. Eén van de weinige films die ik leuk vind als ik met de kids mee moet naar de bios.

  • Reply
   SAS
   03/08/2014 at 21:13

   Ja hij is leuk! Ik kijk ze alleen altijd in het Eng. Ik heb dan ook geen kids waarvoor ik in het NL’s moet kijken.

   PS: Ik heb je blog gevonden, je bloglink klopte in deze reactie niet 😉

 • Reply
  Niesca
  03/08/2014 at 15:25

  Leuke films ik wil de notebook nog een keer kijken

 • Reply
  Bianca
  03/08/2014 at 08:36

  De films van Transformers daar ben ik echt gek op en The Notebook is ook zo mooi ik moet nog steeds elke keer als ik deze kijk er van huilen 🙂 x

 • Reply
  Yudeska
  03/08/2014 at 08:12

  The notebook echt een mooie film !!

 • Reply
  Shannon
  02/08/2014 at 22:44

  Hele leuke films!

 • Reply
  Jenn
  02/08/2014 at 22:30

  Leuke films!

 • Reply
  Wendy
  02/08/2014 at 20:55

  Juff Dunham is zo ontzettend leuk om te zien! Ik heb al een heleboel dvd’s van zijn shows gezien. Echt hilarisch!

 • Reply
  Infinity
  02/08/2014 at 20:27

  The Notebook! ♥_♥

 • Reply
  Lief meisje
  02/08/2014 at 20:17

  Mr. & Mrs. Smith heb ik laatst ook gezien op televisie. Maar een klein stukje, de film begint een beetje te herkenbaar te worden. Gisteravond heb ik nog een film gezien met Vin Diesel, ook erg bekend al kan ik nu even niet op de naam komen.

  • Reply
   SAS
   02/08/2014 at 20:31

   Volgens mij was The Pacifier op tv gisteren.

 • Reply
  Marcella
  02/08/2014 at 17:16

  Leuk overzicht, ik heb de meesten gezien. Ik heb nu wel weer zin om film te kijken 🙂

 • Reply
  Jenny
  02/08/2014 at 17:00

  Yay The Notebook!

 • Reply
  Lisette
  02/08/2014 at 16:32

  Aah er zitten leuek films bij! Je hebt me op ideeen gebracht thanks =D

 • Reply
  Esmée
  02/08/2014 at 16:30

  Leuk om te zien welke films jij allemaal hebt bekeken. Ik heb zelf alleen Transformers gezien uit jouw collectie. Zo kunnen er dus weer nieuwe films op mijn lijstje. x

 • Reply
  J. / De Spiegelreflex
  02/08/2014 at 13:59

  Jeff Dunham is zo grappig! Ik zie zijn optredens (of nou ja, die van zijn poppen ^ ^) erg graag.

 • Reply
  iiiThinkPink
  02/08/2014 at 13:50

  Mr en Mrs Smith heb ik ook gezien! 🙂

 • Reply
  sanne
  02/08/2014 at 13:36

  Weer veel films gezien! Transformers heb ik laatst ook gezien.
  Nu met het lekkere weer kijk ik bijna geen films. Ik vind dat het lekkerst in de winter, met een lekkere kop thee erbij op de bank (het liefst nog met een lekker dekentje haha)

 • Reply
  Amy
  02/08/2014 at 13:23

  How to train your dragen lijkt me best tof, want ben enorm fan van tekenfilms. Dankjewel voor de tip! 🙂

 • Reply
  Emily
  02/08/2014 at 12:33

  Leuke films!

 • Reply
  Irma
  02/08/2014 at 12:05

  The notebook! Oh, zwijmel, zwijmel!

 • Reply
  Kirsty
  02/08/2014 at 11:45

  Leuke films heb je gezien! Mr. & Mrs. Smith wil ik nog een keer gaan kijken!

 • Reply
  Birte
  02/08/2014 at 11:38

  Als je nog een leuke film zoekt: ik heb gisteren ‘The Stag’ gezien en vond ‘m écht grappig!

  • Reply
   SAS
   02/08/2014 at 11:44

   Thanks voor de tip!

 • Reply
  Bouchra
  02/08/2014 at 11:19

  Leuke films staan ertussen! Jeff Dunham is echt grappig hahhah

 • Reply
  monique
  02/08/2014 at 10:50

  Leuke films. Ik ben zo’n fan van Jeff Dunham!

 • Reply
  Petra
  02/08/2014 at 10:06

  Jeff Dunham is zo goed!!!!!

 • Reply
  Nicole
  02/08/2014 at 09:57

  Aaah eindelijk een paar die ik ook ken!

 • Reply
  Evelien
  02/08/2014 at 09:55

  The notebook is zo mooi. Ik heb ‘m al een aantal keer gezien, maar blijf er van genieten als ik ‘m weer eens kijk. Mr & Mrs Smith vind ik ook leuk. De rest heb ik nog niet geziej.

 • Reply
  Bente
  02/08/2014 at 09:35

  Jammer dat je the Notebook maar drie sterretjes waard vind 😉 ik vind hem namelijk echt fantastisch!

  • Reply
   SAS
   02/08/2014 at 11:02

   Ja ik vind het echt een overrated film. Ik heb genoeg ‘liefdes’ films gezien die beter waren. Hoewel het zeker wel een fijne film was om te kijken 🙂

 • Reply
  Simone
  02/08/2014 at 09:26

  Je hebt weer een hoop films gezien! Jeff Dunham blijft leuk!

 • Reply
  Iris
  02/08/2014 at 09:18

  Leuk! The notebook, mr. and mrs. Smith en Spiderman heb ik al gezien. Erg leuke films. How to train your dragon lijkt me ook wel leuk!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png