Films die ik afgelopen weken heb gezien #8

Zo maak ik bijna geen blogs over ‘Films die ik afgelopen weken heb gezien‘ en zo maak ik er 2 heel snel achter elkaar. Een hele tijd heb ik geen films gezien maar de laatste weken ben ik er steeds vaker voor gaan zitten of heb meegekeken met M.

Old Dogs

Wanneer twee vrienden en tevens collega’s het helemaal lijken te hebben gemaakt worden plots hun plannen gedwarsboomd. Zij moeten twee weken op een zesjarige tweeling passen. Maar wat moeten de twee mannen ermee? Ze nemen de kinderen mee naar een zomerkamp waar zij door de kampleider worden aangezien als homo-koppel. Voor de zekerheid houdt hij een oogje in het zeil.
Rating: ★★

The Notebook

Allie Hamilton komt begin jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ’t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.
Rating: ★★★

Transformers: Age of Extinction

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.
Rating: ★★★★

How to Train Your Dragon

De jonge viking Hiccup woont op het eiland Berk, waar draken bevechten een manier van leven is. De intelligentie en de eigenwijze humor van de tiener vallen niet in goede aarde bij de stamleden en het stamhoofd… niemand minder dan de vader van Hiccup. Maar wanneer Hiccup samen met andere vikingjongens drakentraining krijgt, ziet hij zijn kans schoon om te bewijzen dat hij uit het goede hout gesneden is om krijger te worden. Wanneer hij echter een gewonde draak ontmoet, wordt zijn wereld ondersteboven gegooid, en wat begon als de enige gelegenheid voor Hiccup om zichzelf te bewijzen, verandert in een kans op een nieuwe toekomst voor de hele stam.
Rating: ★★★

Cabaret: Jeff Dunham – Arguing With Myself

Jeff Dunham werd tijdens de “American Comedy Awards” gekozen tot de beste mannelijke stand up artiest van Amerika. Als één van de meest succesvolle komieken staat hij in alle grote Amerikaanse theaters. Nu zijn beste show op dvd! Samen met zijn vrienden laat Jeff zien waarom hij als één van de grootste talenten wordt beschouwd. Oh ja, Jeff is een buikspreker zoals je nog nooit hebt gezien. Hou je vast, hier is Jeff Dunham.
Rating: ★★★★★

Mr. and Mrs. Smith

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.
Rating: ★★★

The Amazing Spider-Man II

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.
Rating: ★★★★

Zie hier Deel 1, Deel 2, Deel 3 , Deel 4, Deel 5, Deel 6 en Deel 7

33 reacties op “Films die ik afgelopen weken heb gezien #8

 1. Hoe tem je een draak (NL versie van How to train your dragon) vind ik zo leuk. Eén van de weinige films die ik leuk vind als ik met de kids mee moet naar de bios.

  1. Ja hij is leuk! Ik kijk ze alleen altijd in het Eng. Ik heb dan ook geen kids waarvoor ik in het NL’s moet kijken.

   PS: Ik heb je blog gevonden, je bloglink klopte in deze reactie niet 😉

 2. De films van Transformers daar ben ik echt gek op en The Notebook is ook zo mooi ik moet nog steeds elke keer als ik deze kijk er van huilen 🙂 x

 3. Mr. & Mrs. Smith heb ik laatst ook gezien op televisie. Maar een klein stukje, de film begint een beetje te herkenbaar te worden. Gisteravond heb ik nog een film gezien met Vin Diesel, ook erg bekend al kan ik nu even niet op de naam komen.

 4. Leuk om te zien welke films jij allemaal hebt bekeken. Ik heb zelf alleen Transformers gezien uit jouw collectie. Zo kunnen er dus weer nieuwe films op mijn lijstje. x

 5. Jeff Dunham is zo grappig! Ik zie zijn optredens (of nou ja, die van zijn poppen ^ ^) erg graag.

 6. Weer veel films gezien! Transformers heb ik laatst ook gezien.
  Nu met het lekkere weer kijk ik bijna geen films. Ik vind dat het lekkerst in de winter, met een lekkere kop thee erbij op de bank (het liefst nog met een lekker dekentje haha)

 7. The notebook is zo mooi. Ik heb ‘m al een aantal keer gezien, maar blijf er van genieten als ik ‘m weer eens kijk. Mr & Mrs Smith vind ik ook leuk. De rest heb ik nog niet geziej.

  1. Ja ik vind het echt een overrated film. Ik heb genoeg ‘liefdes’ films gezien die beter waren. Hoewel het zeker wel een fijne film was om te kijken 🙂

 8. Leuk! The notebook, mr. and mrs. Smith en Spiderman heb ik al gezien. Erg leuke films. How to train your dragon lijkt me ook wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *