Wat doe jij van 9 tot 5? Lees mijn verhaal op KellyCaresse

Vandaag kan je mijn verhaal lezen op Kelly haar blog. Kelly vroeg een tijdje geleden of er mensen waren die wilden vertellen over hun werk voor haar nieuwe rubriek ‘Van 9 tot 5’ . Ik heb haar gelijk een emailtje gestuurd waarna ik een soort interview van haar kreeg toegestuurd. Deze staat vandaag (met foto’s) online.

Neem dus snel een kijkje bij mijn verhaal als pedagogisch medewerker! Haar site is zeker een aanrader.

23 reacties op “Wat doe jij van 9 tot 5? Lees mijn verhaal op KellyCaresse

 1. Fijn dat je zo geniet van je baan! Ik vind het erg verantwoordelijk werk. Ik heb zelf vier jaar op een kinderdag gewerkt en vond dat het erg slecht betaalt voor het (soms) zware werk en de verantwoording die je draagt. Da’s best jammer!

 2. Leuk om te lezen. Tof dat je zo van je werk houd, helaas dat dit niet voor iedereen geldt. Je doet het met veel plezier en zo hoort het, zeker als het om kinderen gaat.

 3. Ik heb het stukje bij Kelly aandachtig gelezen. En door leidsters zo als jou breng ik mijn kinderen met een gerust hart naar de opvang.

 4. Superleuk stukje Saskia! Wat je op je eigen site ook al vertelt over je werk komt in dit interview nog eens heel duidelijk naar voren.

 5. Ik ga heel even herhalen wat ik bij Kelly geschreven heb, want het was een fijn stuk om te lezen : Leuk om te lezen dat je je job met zoveel passie doet en dat het je zoveel voldoening geeft Sas! Met zo een positieve ingesteldheid zou iedereen moeten gaan werken!

  X Sara

  1. Lief dat je de reactie hier ook post! Ik post even mijn reply op jou terug πŸ˜‰

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik gun ook iedereen een baan waar hij/zij zich zo bij voelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *