Wat doe jij van 9 tot 5? Lees mijn verhaal op KellyCaresse

About the Author

23 Comments

Nicky

Fijn dat je zo geniet van je baan! Ik vind het erg verantwoordelijk werk. Ik heb zelf vier jaar op een kinderdag gewerkt en vond dat het erg slecht betaalt voor het (soms) zware werk en de verantwoording die je draagt. Da’s best jammer!

Reply
Nicky

Leuk om te lezen. Tof dat je zo van je werk houd, helaas dat dit niet voor iedereen geldt. Je doet het met veel plezier en zo hoort het, zeker als het om kinderen gaat.

Reply
Petra

Ik heb het stukje bij Kelly aandachtig gelezen. En door leidsters zo als jou breng ik mijn kinderen met een gerust hart naar de opvang.

Reply
Diana

Las het vanochtend. Ik zag de titel en moest meteen aan jou denken en klopte ook nog. Mooi interview!

Reply
Amy

Superleuk stukje Saskia! Wat je op je eigen site ook al vertelt over je werk komt in dit interview nog eens heel duidelijk naar voren.

Reply
Sara - Window On My Wardrobe

Ik ga heel even herhalen wat ik bij Kelly geschreven heb, want het was een fijn stuk om te lezen : Leuk om te lezen dat je je job met zoveel passie doet en dat het je zoveel voldoening geeft Sas! Met zo een positieve ingesteldheid zou iedereen moeten gaan werken!

X Sara

Reply
SAS

Lief dat je de reactie hier ook post! Ik post even mijn reply op jou terug 😉

Dankjewel voor je lieve reactie! Ik gun ook iedereen een baan waar hij/zij zich zo bij voelt

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *