Snapshots Week#31/2014

 photo jshafbhkjscfbhj_zpsca30c18f.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week las ik veel, kocht ik een nieuwe Blond Amsterdam mok (love it!), had ik veel leuke werkdagen, had ik een ontbijtje met mijn vriendinnetje Wendy en ging eindelijk na ruim een maand weer skaten. Kijken jullie mee?

 photo IMG_20140728_091250_zps7cb1bd3d.jpg

Ik las weer verder in de reeks van Karin Slaughter. Nu bezig in Genesis. Stond ook een erg mooie zin in waarover er binnenkort een blogje online komt. Hierna nog 5 boeken van haar lezen en dan is de reeks uit! Hoewel het erg goede boeken zijn ben ik blij als de reeks uit is zodat ik aan deze boeken kan beginnen.

 photo IMG_20140729_134153_zps4f49cfed.jpg

Niets dure speeltjes. Gewoon een veter, kan ook al leuk zijn. Net als wattenstaafjes, propjes papier en uiteraard dozen & tassen. Ook hadden ze ’s ochtends vaak een speeluurtje met elkaar waarna ze door de warmte de hele dag voor pampus lagen.

 photo IMG_20140729_163715_zps0fed45ff.jpg

Jeuj. Al super lang was ik opzoek naar een leuke Blond Amsterdam mok en deze heb ik dus eindelijk online gevonden. Zoals jullie weten ben ik verliefd op de stad Londen en deze past dan ook bij mij. En tjeutje, wat een thee pas erin.

 photo IMG_20140729_202446_zps6b665f31.jpg

(Jaja met m’n nieuwe Blond-mok) Heel wat blogjes bezocht, getypt en geglimlacht bij alle leuke reacties van jullie. Mijn blogje Tips & Trucs: Blog do’s & don’t’s werd goed bij jullie ontvangen en ik ga zeker meer van deze blogjes maken. Hebben jullie nog leuke tips & trucs ideeën die ik in deze reeks kan verwerken? Ik hoor ze graag. Daarnaast kwam mijn artikel online bij Kellycaresse over mijn werk als pedagogisch medewerkster. Ook heb ik wat kleine aanpassingen gedaan aan mijn layout zoals bijvoorbeeld het lettertype en de titels.

 photo IMG_20140730_075836_zps0b28cd35.jpg

Ik had heel wat leuke werkdagen. In de vakantieperiode hebben we hele dagen en kunnen we dus super leuke dingen met de kids doen. Zo gingen we naar het park, hielden we een voetbaltornooi, maakte we een koalabeer van kranten en genoten we lekker van het spelen met water. Met een aantal kids en collega’s hebben we super leuke foto’s gemaakt, echter kan ik deze natuurlijk niet online zetten. Deze schoenen-foto daarin tegen wel!

 photo IMG_20140801_112027_zps40bff574.jpg

Vrijdag heerlijk vrij en had ik een gezellig ontbijtje met lieve Wendy en haar dochtertje Kylie. We hebben heerlijk gegeten, bijgekletst en gesnuffeld bij wat winkels.

 photo IMG_20140802_100721_zpsae962ebc.jpg

Na ruim een maand ging ik eindelijk weer een rondje skaten. wat had ik dit gemist! Door drukte of het weer ben ik ruim een maand niet gegaan. Ik maakte een rondje van bijna 6 km en genoot vol op. Ik hoop de aankomende tijd dit weer op te kunnen pakken.

 photo IMG_20140802_215933_zps13940a7f.jpg

Ook kochten we in de uitverkoop eindelijk een haard! Al een aantal jaren naar opzoek aangezien we het leuk vonden deze aan onze schouw te hangen. Super blij mee (ook al is het nu hartje zomer)


Pluspuntje van de week: Ontbijten met Wendy, rondje skaten en een super tof item ontvangen voor een review. Stay tuned!
Minpuntje van de week: Volgens mij had ik die niet echt deze week.
Boek van de week: Karin Slaughter – Genesis. Ik ben bij hoofdstuk 4.
Film/liedje van de week: Liedje: Justin Timberlake – Not a Bad Thing
Aankoop van de week: M’n Londen Blond Amsterdam mok♥

J

 • Volg mij op Instagram
 • 44 reacties op “Snapshots Week#31/2014

  1. Je mok ziet er super uit. Het is jammer genoeg al 14 jaar geleden sinds mijn eerste bezoek aan Londen. En sinds ik terug ben wil ik al de hele tijd opnieuw naar daar gaan. Jammer genoeg komt het er maar niet van.

   1. Nee klopt, die zag ik ook niet staan. Ik heb deze bij de V&D site vandaan. Daar staan er wel meerdere die niet op de Blond-site staan.

  2. Katten… 🙂 Koop je een duur speelgoedje, dan kijken ze er niet naar om, maar ligt er een zak of een doos of eender wat op de grond, TOF, dan worden ze helemaal gek 🙂

  3. Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar die boekenreeks!
   Die grote mokken van Blond Amsterdam zijn echt heerlijk. Ik moet zeggen dat ik nu niet zo veel thee drink met dit warme weer, maar straks in de herfst gaat er weer een hoop thee in!

  4. Leuk overzicht. Ooit koop ik ook nog eens één leuke Blond Amsterdam mok. Moet alleen nog even tegen diegene aan lopen die ik echt perfect bij me vind passen. Vanmorgen vroeg heb ik mijn skates ook weer eens aangetrokken. En 25km later was ik weer thuis. Heerlijk zo op de vroege morgen! <3

   1. Ja deze vond ik dus precies bij mij passen, ben ook al járen ernaar opzoek.
    25KM! HOLY. Dat wil ik oooook. Eerst maar eens de 10km..

  5. Duur speelgoed voor katten is overrated, hier spelen ze altijd met van alles, behalve het speelgoed :’) Zelfde geldt voor mandjes vind ik. Dankzij jou krijg ik trouwens helemaal zin om de reeks van Karin Slaughter opnieuw te lezen.

  6. leuk om te zien sas! die openhaard lijkt me zoooo fijn om in huis te hebben. Broodje ziet er yummy uit. Ik wil graag een keer met je bij bagels en beans eten als dat je leuk lijkt ^^

  7. Ik moest zo lachen om dat commentaar bij je kachel: Kom maar op met de winter 😀 Heerlijk lijstje weer!

  8. De haard is gaaf! Maar ik hoop toch dat hij voorlopig niet aan hoeft. Betekent dat we een lange warme zomer hebben. De mok is erg gaaf.

  9. Leuk weekoverzichtje! En die mok vind ik ook super leuk! Ik vind sowieso dat jij leuke mokken hebt! Vooral die met al die katten erop! Misschien moet je eens een artikel schrijven over je mokken stash 😉 .

  10. Mooi lijstje weer 🙂 Maar wat betreft de boeken: je hoeft toch niet perse heel de reeks ineens te lezen? Een keertje iets anders erbij pakken houdt het spannend om weer het volgende deel uit de reeks te lezen 🙂

   1. Ja klopt, maar ik zit nu zo in de verhaallijn dan ik meestal een ‘reeks’ wel uitlees. Zelfde geld voor een trilogie van Nora Roberts. Ik wacht altijd tot ik ze allemaal heb en lees ze dan in 1 keer uit. Toch fijner om de verhaallijn te volgen. Maar misschien dat ik niet zo lang kan wachten en de andere boeken er al bij pak 😉

   1. Het is wel een stuk groffer dan Tess vind ik zelf, maar inderdaad hetzelfde idee 🙂 Thanks, we zijn erg blij met onze nieuwe haard.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *