Geluksmomentjes

The Awesome List: I have found that if you love life, life will love you back

 photo glas_zps69c7f248.png

    Series kijken op bed    in een nieuw boek van Karin Slaughter kunnen beginnen – de reeks staat nu compleet in mijn kast    week 2 van de zomervakantie is aangebroken, heerlijk wat vrije dagen en leuke dates    de dag dat we 2 jaar getrouwd zijn toch onverwachts vrij zijn    de gezellige high tea die ik had met mijn vriendinnen en onze melige foto’s    
nieuwe blogs ontdekken    dankbaar zijn voor elke dag    knuffelen met de poezels    nieuwe volgers via Bloglovin’ – welkom    iets hebben besteld voor mijn vriendinnen ssssst verrassing    een super leuke Blond Amsterdam mok besteld, can’t wait to have him    lieve loomarmbandjes krijgen van kids op werk    en een nieuwe blog achtergrond met hartjes (die ik ergens nog op een usb-stick had staan)    

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *