Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: I have found that if you love life, life will love you back

 photo glas_zps69c7f248.png

  Photobucket  Series kijken op bed  Photobucket  in een nieuw boek van Karin Slaughter kunnen beginnen – de reeks staat nu compleet in mijn kast  Photobucket  week 2 van de zomervakantie is aangebroken, heerlijk wat vrije dagen en leuke dates  Photobucket  de dag dat we 2 jaar getrouwd zijn toch onverwachts vrij zijn  Photobucket  de gezellige high tea die ik had met mijn vriendinnen en onze melige foto’s  Photobucket  
nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  dankbaar zijn voor elke dag  Photobucket  knuffelen met de poezels  Photobucket  nieuwe volgers via Bloglovin’ – welkom  Photobucket  iets hebben besteld voor mijn vriendinnen ssssst verrassing  Photobucket  een super leuke Blond Amsterdam mok besteld, can’t wait to have him  Photobucket  lieve loomarmbandjes krijgen van kids op werk  Photobucket  en een nieuwe blog achtergrond met hartjes (die ik ergens nog op een usb-stick had staan)  Photobucket  

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *