The Awesome List: I have found that if you love life, life will love you back

    Series kijken op bed    in een nieuw boek van Karin Slaughter kunnen beginnen – de reeks staat nu compleet in mijn kast    week 2 van de zomervakantie is aangebroken, heerlijk wat vrije dagen en leuke dates    de dag dat we 2 jaar getrouwd zijn toch onverwachts vrij zijn    de gezellige high tea die ik had met mijn vriendinnen en onze melige foto’s    
nieuwe blogs ontdekken    dankbaar zijn voor elke dag    knuffelen met de poezels    nieuwe volgers via Bloglovin’ – welkom    iets hebben besteld voor mijn vriendinnen ssssst verrassing    een super leuke Blond Amsterdam mok besteld, can’t wait to have him    lieve loomarmbandjes krijgen van kids op werk    en een nieuwe blog achtergrond met hartjes (die ik ergens nog op een usb-stick had staan)    

About the Author

27 Comments

Flaviena

Dat ziet er wel zeker uit als een Awesome list! 🙂 Happy 😀 je blog is zo leuk

Reply
Birte

Die nieuwe achtergrond is héél erg leuk. Ik kruip straks trouwens ook weer in de zetel met de nieuwe Karin Slaughter. Héérlijk!

Reply
Lizzy

Wat een vrolijk en leuk artikel! <3 Wat leuk dat je al twee jaar bent getrouwd! En wat een toffe blog achtergrond! Lekker vrolijk!

Reply
Evelien

Wat een fijn lijstje weer. Ik zag je BLOND mok op instagram. Ik heb zelf die van Parijs en Amsterdam en wilde de rest ook nog, maar die waren toen uitverkocht. Ik ga vlug even kijken op de site, haha.

Reply
Niesca

je mok is echt heel erg leuk! mooi lijstje heb je gemaakt. zou ik ook eens moeten doen

Reply
Simone

Wat een fijne lijst weer! Wat leuk dat je plots toch vrij hebt op je huwelijksdag! 😀

Reply
Diana

Die beker is mooi die je hebt besteld (zag op Instagram). De tijd vliegt, 2 jaar getrouwd alweer.

Reply
Oum Feerozah

Heel mooi lijstje zeg, Haha die nieuwe bloglovin volgers daar zou ik ook heel blij van worden, is toch een bevestiging dat je het goed doet,.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *