Snapshots Week#30/2014

 photo Weekfotoscollage_zps9b957604.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week maakte we een begin aan de badkamer, was eindelijk onze wc geheel af, had ik veel warme werkdagen met een watergevecht, was ik bezig met mijn blog, heb ik een avondje hard gelachen en had ik een super gezellig high tea met al mijn vriendinnen. Kijken jullie mee?

 photo 2014-07-210722082_zps8f1136fd.jpg

Een begin aan de verbouwing van onze badkamer. De elektricien is langs geweest en daarvoor moest er een hokje gemaakt worden. Links wordt bij de douche-ruimte getrokken en rechts komt een deur in waarachter de wasmachine en de ketel hangt. Ook hebben we weer een lichtknopje in de wc, die dus nu écht geheel af is. Fijn hoor zo’n handige vent.

 photo 2014-07-211021372_zpsb4926078.jpg

Ik kwam een dag niet op mijn blog en had ineens heel wat in te halen! Super leuk om al jullie lieve en uitgebreide reacties te lezen. Ik kreeg ook de laatste weken veel complimenten voor mijn blog layout. Super leuk en maakte dat ik achter mijn scherm zat te stralen. En? Al opgevallen dat ik nieuwe smilies heb op mijn site?

 photo 2014-07-200143082_zps3fc2b4bc.jpg

Onze wc is geheel af! Ik ben er zo super blij mee en kan niet wachten op de verbouwing van de badkamer, die we gaan maken in dezelfde stijl.

 photo 2222_zpsa2ea40b7.jpg

Yara en Ayla hadden het de afgelopen dagen super warm! Ze kwamen bij deze foto’s even gedag zeggen. Ik heb de laatste dagen mijn Dopper gebruikt zodat ze koel water hadden. Meer tips hebben voor de warmte en hoe je je kat het zo comfortabel mogelijk maakt? Lees dan dit artikel van Zina

 photo 2014-07-220704402_zpsb472df20.jpg

Ik heb weer heerlijk een avondje gelachen. Er is zo weinig op tv dat we tijdens het eten de oude show van Jeff Dunham hebben opgezet. Nog steeds, na al die keren dat ik hem heb gezien, tranen over mijn wangen van het lachen! Vind het dan ook nog steeds super leuk dat ik samen met M. naar een show van hem ben geweest.

 photo 2014-07-220837423_zps5ad6ad30.jpg

Met het warme weertje waren wij veel te vinden op het balkon. Met een boekje of gewoon even lekker relaxen. Het toetje na het avond eten waren aardbeien. Heerlijk om, met een zacht windje, samen te genieten van een bakje aardbeitjes.

 photo 2014-07-230426013_zpsddf1a389.jpg

Deze week werkt ik 3 volle dagen. Super leuk maar moet zeker wel wennen aan het ritme. Nou helpt het ook niet echt mee dat het echt super warm is geweest deze week. We hielden daarom op werk ook een heerlijke water gevecht.

 photo IMG_20140726_163055_zps84e55be6.jpg

Samen met mijn vriendinnetjes Wendy, Paula, Laura, Sabine & Julie plande we weer een date met z’n alle, wat we eens in de zoveel tijd doen. We hadden Zaterdag een gezellige High tea en een drankje gedaan & nog de stad in geweest. Was super gezellig, lekker bijgekletst en heel wat af gelachen.


Pluspuntje van de week: De lieve reacties op mijn blog en complimenten over mijn nieuwe layout. Ook een pluspunt: de high tea met al mijn lieve vriendinnen. Was super gezellig!
Minpuntje van de week: De warmte. Van mij mag het wel een aantal graadjes lager. Pfhoew.
Boek van de week: Uit de Karin Slaughter reeks Versplinterd, Vrijdag alweer uitgelezen. Ook ben ik deels gaan lezen in De Jacht van Patricia Snel voor een recensie. Het boek moet alleen wel even opgang komen.
Film/liedje van de week: Anders Nilsen – Salsa Tequila, een heerlijk nummer vind ik het! Om vrolijk van te worden.
Aankoop van de week: Het nieuwste boek van Karin Slaughter, Veroordeeld. Jeuj! Nu snel doorlezen.

J

 • Volg mij op Instagram
 • 35 reacties op “Snapshots Week#30/2014

  1. Wat een leuke terugblik. Afgelopen donderdag heb ik als late verjaardagsverrassing een heerlijk uitgebreide High Tea van mijn nichtjes cadeau gekregen. Ideaal om nog eens uitgebreid met elkaar bij te praten. Ah, Jeff Dunham. Lang geleden dat ik zijn shows heb bekeken …

  2. Ik houd van fotoweekverslagen 🙂 Leuke foto’s heb je ook 🙂 Heerlijk zeg een waterballonnengevecht 😉 En de high tea foto’s zien er ook erg verrukkelijk uit. Dat wil ik ook nog echt eens gaan doen! 🙂

   Leuk overzichtje, ook aan het einde met de plus- min- puntjes etc. Ik vind dat echt super leuk! Misschien ga ik ook zoiets doen maar dan net even anders. Hoop dat je dat niet erg vind?

   1. Lieve reactie! Ja uiteraard mag dat, leuk juist om dit bij andere te lezen! Had net op je foto verslagje gereageerd, die was ook super leuk!

  3. Een leuke week!
   Bij mij gaat de tv bijna niet meer aan. Er zijn nu zo veel herhalingen op tv en eigenlijk vind ik het ook te mooi weer om binnen te zitten!

  4. Haha die ballonnen doen me denken aan vroeger. Ik zou dr nu ook wel een gevechtje mee willen doen. Verder ook gewoon een super leuk overzichtje!

  5. Die high tea ziet er lekker uit. Salsa tequila vind ik ook een heerlijk zomers nummer. Als ik ‘m hoor, waan ik me even terug op vakantie

  6. Leuke overzicht! En die waterballonnen. Jeetje, lang geleden dat ik een watergevecht heb gehouden haha! En die high tea ziet er lekker uit!

  7. Waterballonnen, cool! En high-tea’en is altijd leuk, zeker met een groep lieve vriendinnen om je heen 🙂

  8. Hmmm, heerlijk zo’n high tea. En watergevecht op je werk is ook leuk! Onze dochter deed dat ook deze week op de bso. Geweldig vond ze het.

  9. Die waterballonnen! Supercool! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook blij ben dat het even wat afgekoeld is hoor! Fijne zondag!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *