Finish the sentence

Ik kwam deze lijst tegen in het Engels en heb hem vertaald naar het Nederlands. Een erg leuke lijst van veel leuke zinnen die je moet afmaken. Let’s go!

Als ik de koelkast open doe hoop ik te vinden…
Optimel. Melk. Heerlijk veel drinken en natuurlijk lekkere (gezonde) toetjes.

Afgelopen week was ik super nijdig omdat…
Ziek zijn niet in mijn plan zat. Vooral niet als het super lekker weer is en je zo uit bed zweet.

1 ding wat niemand van mij begrijpt is…
Dat ik altijd alle shampoo-douchedingetjes mee neem van elke vakantie. Doe ik er iets mee? Nee. Maar ik moet en zou ze mee nemen. Ik heb dan ook een hele collectie (die van onze huwelijksreis is het ergste) die ik gewoon hier heb staan. Het ergste van alles? Ik pak vaak de mini shampoo-dingetjes in mijn tas om dan de volgende dag vol goede hoop een nieuwe aan te treffen die de schoonmaakster dan heeft aangevuld. Juist.

1 ding wat ik zelf niet begrijp is…
Dat ik eigenlijk nooit echt rust in mijn hoofd heb. Zelfs op vrije dagen ‘moet’ er van alles en op een bepaald tijdstip. Ik ben proberen dit aan het los te laten want erg irritant is het wel.

De wereld zou een betere plek zijn als…
Iedereen elkaar accepteert en respecteert hoe hij/zij is. Een beetje dikker, een beetje dunner, een andere geloof. Ik denk als we dit zouden doen dat de wereld een veel mooie plek zou zijn.

Als ik 1 miljoen zou hebben dan zou ik…
Gelijk een grote eengezinswoning laten bouwen. En op vakantie gaan. En geven aan goede doelen. Misschien een eigen kinderdagverblijf of asiel openen.

Als ik volgende week zou overlijden zou ik deze week…
Spenderen bij mijn dierbare vrienden en familie. De rest wat ik zou willen valt in het niet aangezien dit maar dingen/plekken zijn en het toch het belangrijkste is om een goede afsluiting te hebben met mijn dierbare. De laatste avond zou ik bij m’n man zijn.

Als ik 1 ding aan mezelf kon veranderen dan zou dit zijn…
Qua innerlijk het stressen en qua uiterlijk mijn tenen. Ik ben een echte stress kip en dit gaat erg gepaard met lichamelijk klachten, erg vervelend. En mijn tenen omdat ik mijn hele leven al een hamer teen (en een teen die juist tรฉ recht staat) heb. Opzich vind ik het niet ‘lelijk’ meer zoals ik vroeger wel vond. Maar de pijn die ik er nog af en toe aan heb als ik lange afstanden moet lopen is wel vervelend.

Iets wat mij altijd blij kan maken is…
Minions! Ik kan er echt om gieren van het lachen (met tranen die over mijn wangen rollen)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Dit plaatje brengt alweer een glimlach op m’n gezicht

Iets waarover ik nooit een blog maak is…
Hier had ik in Maart een blogje over geplaatst

Als ik overal heen zou kunnen gaan dan zou ik hierheen gaan en waarom juist daarheen…
Londen. Ik hou van Londen. Ik zou willen wonen in Londen. Ik ben er in 2011 geweest en was meteen head over heals verliefd op deze stad. Ik wil er zeker nog eens terug gaan.

Als ik een dier zou zijn dan zou ik een…
Eekhoorntje zijn. Ik vind die ZO ontzettend leuk.
Of een kat. Die zijn ook zo leuk! Juist. Daarom dus.

Een baan die ik altijd al wilde hebben is…
De baan die ik nu al heb: werken met kinderen! Zoals ik al vaak aangeeft ben ik echt super gelukkig met het werk dat ik nu doe en voel ik me erg dankbaar een rol te spelen in het leven van alle kinderen/ouders.

Mijn idee van een perfecte dag is…
Boek.
Thee.
Kat op m’n schoot.
Of een fijne serie.

(Bron blog idee: Iwriteaboutyou)

En nu ben ik eigenlijk wel benieuwd naar jullie antwoorden. Nemen jullie hem over? Laat dit dan achter in een reactie dan kom ik eventjes bij je koekeloeren!

49 reacties op “Finish the sentence

 1. Ik ben ook een grote Minionsfan. Ik heb er eentje in mijn auto zitten die me aankijkt tijdens het rijden, zodat ik ook in files vrolijk blijf. ๐Ÿ™‚

 2. Leuke vragen en leuke antwoorden! Ik ga de vragen in mijn concepten zetten en als ik dan een keer geen inspiratie heb, vul ik ‘m in!

 3. Aah, Londen. Een geweldige stad, niet? ๐Ÿ™‚ Ik ben ook helemaal stapelgek op die prachtige city geworden! Ik ben inmiddels klaars voor een derde keer te vertrekkken!

 4. Leuk lijstje Saskia! Minions…. Loooove them! ๐Ÿ˜€ Als je het goed vindt neem ik dit lijstje wel een keertje over, volgende maand ofzo. ๐Ÿ™‚

 5. Leuke vragen en dito antwoorden! Die Minions ken ik helemaal niet joh! Zijn mijn deur compleet voorbij gegaan!
  Ik sla deze vragen even op in mijn conceptenlijst!

  1. OH. Ken je de MINION’s NIET?! Nou moet je echt even op Youtube gaan kijken op ‘minions’ en Despicable Me I & II gaan kijken. GENIAAL ๐Ÿ˜‰

 6. HAHA! Ik doe dat ook altijd met hotel shampoo’s! Ik heb een hele lading thuis liggen. Geen idee waarom, want ik gebruik het bijna nooit, maar toch moet ik het meenemen! En inderdaad ook tussendoor, zodat de schoonmaakster weer nieuwe neer kan leggen, hahaha.
  En ik wil ook in Londen wonen! <3

 7. Wat een ontzettend tof artikel! ๐Ÿ™‚ Minions maken mij ook enorm aan het lachen! En eekhoorntjes zijn zo schattig inderdaad! Tof dat je dit hebt vertaalt!

 8. wat herkenbaar zeg. ik heb ook nooit rust in me hoofd en ziek zijn past er ook echt niet bij…en haha ja ik neem ook die mini’ mee dus ik begrijp[ je hoor ๐Ÿ˜›

 9. Wat een leuk lijstje! Die ga ik wel overnemen binnenkort! Minions zijn zo lachen! Ik ga meteen weer even kijken!

 10. Wat een leuk tag!! Ik begrijp helemaal wat je bedoeld, mijn gedachten zijn nooit maar dan ook nooit stil te krijgen, constant druk bezig met dingen te bedenken/plannen. Heel mooi beantwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *