Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: You can be happy where you are

Ondanks dat ik deze week een aantal dagen ziek was toch een fijn happy lijstje. Omdat het belangrijk is stil te staan bij de fijne dingen.

  Photobucket  Onze woonkamer muur die af is  Photobucket  onze wc die af is, heerlijk (foto blogje komt eraan!)  Photobucket  vanaf volgende week is het Zomervakantie en heb ik wekelijks 2 dagen vrij, Can’t wait  Photobucket  mijn nieuwe vest van de Only  Photobucket  mijn nieuwe layout  Photobucket  lezen in het zonnetje in de boeken van Karin Slaughter  Photobucket  leuke dates met vriendinnetjes  Photobucket  alweer 353 volgers op Bloglovin’  Photobucket  volgende week alweer een maand bezig met Let’s Do This! En dan komt er uiteraard een update  Photobucket  wat vaker losse theetjes drinken  Photobucket  over 44 dagen eindelijk 2 weken vakantie hebben  Photobucket  Morgen mag ik EINDELIJK deze boeken uitpakken, want dan zijn we 7 jaar bij elkaar  Photobucket  het gehele huis onder handen nemen en goed schoonmaken/opruimen  Photobucket  al jullie lieve berschaps wensen op social media, lief  Photobucket  The Notebook voor het eerst kijken, mooie film  Photobucket  

 photo IMG_20140714_222853_zpsddc42c96.jpg
Zo zagen de afgelopen dagen het begin van de week voor mij eruit.
Thee, bloggen, series kijken en vooral veel niksen.
Gelukkig sinds vandaag weer aan de slag op werk.

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *