Geluksmomentjes

The Awesome List: You can be happy where you are

Ondanks dat ik deze week een aantal dagen ziek was toch een fijn happy lijstje. Omdat het belangrijk is stil te staan bij de fijne dingen.

    Onze woonkamer muur die af is    onze wc die af is, heerlijk (foto blogje komt eraan!)    vanaf volgende week is het Zomervakantie en heb ik wekelijks 2 dagen vrij, Can’t wait    mijn nieuwe vest van de Only    mijn nieuwe layout    lezen in het zonnetje in de boeken van Karin Slaughter    leuke dates met vriendinnetjes    alweer 353 volgers op Bloglovin’    volgende week alweer een maand bezig met Let’s Do This! En dan komt er uiteraard een update    wat vaker losse theetjes drinken    over 44 dagen eindelijk 2 weken vakantie hebben    Morgen mag ik EINDELIJK deze boeken uitpakken, want dan zijn we 7 jaar bij elkaar    het gehele huis onder handen nemen en goed schoonmaken/opruimen    al jullie lieve berschaps wensen op social media, lief    The Notebook voor het eerst kijken, mooie film    

 photo IMG_20140714_222853_zpsddc42c96.jpg
Zo zagen de afgelopen dagen het begin van de week voor mij eruit.
Thee, bloggen, series kijken en vooral veel niksen.
Gelukkig sinds vandaag weer aan de slag op werk.

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *