The Awesome List: You can be happy where you are

Ondanks dat ik deze week een aantal dagen ziek was toch een fijn happy lijstje. Omdat het belangrijk is stil te staan bij de fijne dingen.

    Onze woonkamer muur die af is    onze wc die af is, heerlijk (foto blogje komt eraan!)    vanaf volgende week is het Zomervakantie en heb ik wekelijks 2 dagen vrij, Can’t wait    mijn nieuwe vest van de Only    mijn nieuwe layout    lezen in het zonnetje in de boeken van Karin Slaughter    leuke dates met vriendinnetjes    alweer 353 volgers op Bloglovin’    volgende week alweer een maand bezig met Let’s Do This! En dan komt er uiteraard een update    wat vaker losse theetjes drinken    over 44 dagen eindelijk 2 weken vakantie hebben    Morgen mag ik EINDELIJK deze boeken uitpakken, want dan zijn we 7 jaar bij elkaar    het gehele huis onder handen nemen en goed schoonmaken/opruimen    al jullie lieve berschaps wensen op social media, lief    The Notebook voor het eerst kijken, mooie film    

Zo zagen de afgelopen dagen het begin van de week voor mij eruit.
Thee, bloggen, series kijken en vooral veel niksen.
Gelukkig sinds vandaag weer aan de slag op werk.

31 reacties op “The Awesome List: You can be happy where you are

 1. Ik ken the notebook nog niet haha, misschien moet ik hem eens kijken binnenkort πŸ˜‰
  De laatste tijd ben ik ook helemaal into series, zo makkelijk om tijdens het voeden even 1 aflevering te kijken. Ideaal!

  1. Haha dat hoor ik er wel van meer πŸ˜‰ Ik vind het ook echt een film die zwaar ‘overrated’ is. Het is een mooi verhaal, goed geacteerd maar de BESTE liefdes film aller tijden wat vaak wordt gezegd? Nee, ik heb er veel meer gezien die beter waren.

 2. Jij was dus ook al ziek. Iedereen vraagt aan mij hoe is het voor elkaar kreeg om met dit weer ziek te worden. Als ik het wist deed ik er wat aan πŸ˜‰ . Hopelijk ben je weer opgeknapt!

 3. Alvast gefeliciteerd met je 7-jarig jubileum… na zo’n lange tijd geeft het geen ongeluk meer toch, als ik vooraf al feliciteer? En geniet van je vakantie.

 4. Wat een leuk lijstje. Ik was vorige week ook ziek, en ik deed ook niks anders dan thee drinken en series kijken ( en stiekem een muur schilderen, haha! )

  Je layout is echt héél mooi!

 5. Ooh nu pas de Notebook voor het eerst gekeken! Dat is echt een van mijn favoriete films!

  Jeeej, morgen je boeken! Ga je dan ook even stoppen met Karin Slaughter?

  1. Ja, hij stond al heel lang op mijn ‘moet-ik-nog-kijken-lijstje’. Wel een mooi verhaal, hoewel ik het niet de beste film vind van het genre.
   En over de boeken ben ik nog niet uit haha. Ik denk dat ik de reeks ga uitlezen en dan met Fitzek & Beckett begin… DENK IK πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *