Verbouwing #1: Onze woonkamermuur

 photo IMG_20140622_120305_zps329180a8.jpg

Zoals jullie weten zijn we druk aan het klussen geweest de afgelopen weken. We zijn begonnen met de voorbereidingen voor de badkamer. We wilden graag onze woonkamer muur eruit, aangezien we de kasten die erin zaten nodig hebben voor onze badkamer vergroting in Augustus. Ik heb heel wat foto’s gemaakt en geef jullie een kijkje in de verbouwing.

De muur in de woonkamer is verder naar voren gekomen als gedacht, aangezien we zaten met een muur die niet evenwijdig zat. Dit had anders een hoek in de badkamer of in de muur betekend dus hebben we het zo opgelost. Gelukkig past alles nog precies (met de nadruk op precies) op z’n plek en zie je er eigenlijk niks van.

 photo 2014-06-220854001_zps0170fe3f.jpg

De muur is door! Woowie, zo had ik ineens wel een erg grote woonkamer.

 photo 2014-06-221204082_zps64b5b7e9.jpg

De opbouw van de muur

 photo 2014-06-220556192_zps581ec748.jpg

Even alles tijdelijk weer op de plek gezet. Het verlaagde plafon is eruit (wat ontzettend raar bevestigd zat) en de gips platen zijn erop gezet.

En dan nu….

 photo DSC01594_zps39b67b86.jpg

Hoe het eruit zag toen we er net ingingen

 photo tada_zps956ff1f9.jpg

HET EINDRESULTAAT! Zoals jullie zien moet alles nog een beetje een plekje krijgen maar de muur en het plafon zijn af (moet alleen nog gewit worden) Wat ben ik blij dat in de woonkamer alles af is. Alle spullen stonden aan de andere kant van de woonkamer, waardoor je niet eens normaal kon zitten. (recht foto’s maken is ook niet echt mijn ding zie ik haha. Het lijkt nu net of alles scheef hangt) Nieuwe foto’s komen uiteraard als Γ‘lles af is πŸ™‚

0

Misschien ook leuk om te lezen...

47 Comments

  1. Mijn man is zelf timmerman. Wel heeft hij met de riolering hulp gehad van een loodgieter. De rest heeft hij zelf gedaan *trots* De badkamer gaat hij ook grotendeels zelf doen.

 1. Tof gedaan! Het is nogal een verbetering! Ik ben benieuwd naar wat jullie gaan doen met de badkamer. Wij hebben hier ook een badkamer die nog wat verbouwd moet worden en inspiratie is altijd welkom. πŸ˜‰

 2. Wat een enorme klus zeg! Maar een super mooi resultaat! Het oogt veel rustiger en ruimer. De indeling vind ik zo ook veel beter! Veel woonplezier en ik ben benieuwd naar het totale plaatje!

 3. Wat ziet het er mooi uit! Hele verbouwing zo, maar met resultaat. Hopelijk pakt de badkamer ook zo goed uit straks πŸ™‚

  1. Dat zal vast wel. Wel erg leuk om te zien, want de wc is bijna af en zo wordt onze badkamer ook qua tegels.

 4. Verbouwing is op het moment altijd vervelend! Maar wanneer je ervan af bent is het heerlijk en nieuw en helemaal naar je zin! Ben benieuwd naar het eind resultaat!!!!!

 5. Dat ziet er al super uit en het is nog niet eens klaar. Het kost wat tijd en moeite maar dat is het volgens mij allemaal waard.

 6. Mooi hoor! Ben ook heel benieuwd naar het complete eindresultaat in augustus. Succes nog eventjes met klussen! X

  1. Dankjewel! Gelukkig voor nu bijna klaar met de wc & woonkamer. Eind Augustus pas de badkamer en hopelijk begin September klaar πŸ™‚

  1. Het is juist een stuk kleiner geworden haha, hoewel je dit niet ziet. Heeft niks te maken met de foto, maar meer met het verlaagde plafon wat er nu uit is.

 7. Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Zal wel een werk geweest zijn maar het resultaat mag er zijn (voor de woonkamer dan, heb de badkamer natuurlijk nog niet gezien).

  1. De badkamer gaat pas in eind Augustus gebeuren dus voor het eind resultaat moet nog even gewacht worden πŸ˜‰

 8. Goed van M. dat hij dat gewoon zelf doet allemaal!
  Lijkt me spannend ook! πŸ˜‰ Maar het ziet het er mooi uit! πŸ™‚

 9. Ziet er echt leuk uit! πŸ™‚
  Ik kan stiekem niet wachten tot ik een eigen huisje heb en het een beetje naar mijn zin kan maken πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *