Dagje samen relaxen bij Spavarin + Winactie (gesloten)

Dit artikel + winactie is geschreven in samenwerking met SpaOnline

Tegenwoordig staat het leven niet stil. Er moet van alles en tussen de drukte door wil je ook nog je hobby’s uitvoeren en met je vriendinnen/vrienden afspreken. Bewust rust, ontstressen en relaxen. Even zijn in het hier en nu. Nu gingen ik en M. vorige week Vrijdag bewust een dagje relaxen en wel bij SpaVarin in Rijswijk. Iets wat we zeker even nodig hadden zo tussen de verbouwing van de badkamer door.

2014-08-2901.28.341.jpg


Het eerste wat me opviel is dat het er erg luxe uitziet. Alles is netjes en schoon en het personeel is erg vriendelijk. Je kon er ook een rondleiding krijgen wat we ook zeker hebben gedaan. Ik ben helemaal niet bekend met Spa’s dus het was fijn wat extra informatie te krijgen. Over het algemeen is het een kleine vestiging maar zeker niet minder mooi. Zo hebben ze een prachtig binnen zwembad, heel wat stoomcabines buiten en binnen en beschikken ze over allerlei verschillende massages die je kan boeken. Ik hou er persoonlijk niet zo van, dus dit hebben we over geslagen. Je kan er heerlijk buiten zitten (bijvoorbeeld met een boek) en genieten van de rust die daar heerst.

Het enige nadeel vond ik zelf het eten. Niet het eten zelf, dit was prima maar we hebben bijna 3 kwartier zitten wachten op wat simpel belegde broodjes. Dit vond ik wel erg jammer want wij hadden in de tussentijd nog liever gebruik gemaakt van het prachtige zwembad

22222.jpg

Wat is SpaOnline en hoe werkt het?

SpaOnline.com is de grootste boekingssite voor spa’s en wellnessresorts waarbij de klant kan kiezen uit spa’s in Nederland en ook een aantal spa’s in Belgie. Op de site kan je de spa’s met elkaar vergelijken en arrangementen boeken. Hier kan je ook de recensies van andere spa klanten lezen. Per dag worden er meer gemiddeld meer dan 200 vouchers verwerkt! In 1 oogopslag zie je de aanbiedingen en de verschillende dagintree’s. Zo heb je alleen een dag intree maar ook eentje met een lunch erbij of een massage.

Op de site staan handige reviews van andere klanten en je kunt makkelijk telefonisch en per mail contact opnemen met de vestiging mocht je een vraag hebben.

 photo SpaOnlineWEBlogoincl_zpsdf941587.jpg

En hoe werkt het dan precies?

 • Je kiest een Spa naar keuze
 • Je drukt op je gewenste dagentree (bestel nu). Je betaald geen reserveringskosten
 • Je logt in en je selecteert je bank en start je betaling
 • Voila. Makkelijker kan niet. Je vouchers krijg je dan per mail opgestuurd en kun je uitgeprint meenemen. Tip: Check wel even bij de specificaties of badkleding verplicht is als je dit fijner vind (wat ik mijn geval wel zo is). Dit is namelijk niet bij alle Spa’s het geval.

   photo slide_spaonline_zpsb9e60e18.jpg

  En dan nu: Wat kan je winnen?

  Ik mag van SpaOnline 2 dag entrees naar keuze weggeven. Je mag dus zelf de site doorspitten om een leuke, dichtstbijzijnde (of juist lekker ver weg) Spa te kiezen waar je de vouchers voor wilt ontvangen. De vouchers zijn een jaar geldig, dus haast is zeker niet geboden.

  Hoe doe ik mee met deze winactie

  – Volg mij op Bloglovin’ en like dit bericht
  – Laat een reactie achter met wie je naar de Spa zou gaan
  – Vul een geldig email adres in (in het desbetreffende vakje hiervoor) zodat ik contact met je kan opnemen.

  Verder: Je maakt extra kans als je me volgt via Instagram en het plaatje van de winactie (die op m’n IG komt te staan) deelt met jou IG-volgers en het volgende eronder zet: ‘Ik maak kans op 2 vouchers op Iliveformydreams.com via @Sassie__’ Je hoeft dit dus niet te doen maar zo maak je wel extra kans.
  Edit: Je mag deze zin ook op Twitter zetten en maak zo extra kans!

  1409315377682.jpg

  Laat ook even weten wat je allemaal hebt gedaan in je reactie zodat ik hier met de loting rekening mee kan houden. Je kan mee doen tot 12 September 12:00. De winnaar krijgt van mij een bericht via de email.

  Inmiddels heeft de winnares een bericht van mij gehad via de email.

  Blog, Reizen en uitstapjes
  Previous Story
  Next Story

  28 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  beautyding
  21/09/2014 at 19:43

  Wat gaaf! Ik ben nog nooit in een spa geweest, het lijkt me erg lekker om er eeen keer heen te gaan. Mocht ik winnen, dan zou ik na de proefwerkweek gaan, dan loop ik altijd over van de stress 😉 Ik volg en like je btw op bloglovin.

 • Reply
  denise
  10/09/2014 at 14:06

  Wauw!! Super leuk.. Dit kunnen mijn vriend en ik zeker goed gebruiken.. Heerlijk even ontspannen.. Ik doe graag mee 🙂
  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked..

 • Reply
  Ines
  06/09/2014 at 18:50

  Oh wat leuk! Ik zou graag kans maken en dan met mijn vriendje gaan. We spreken al zo lang over om eens naar een spa te gaan maar het komt het gewoon nooit van 😀 Hopelijk geeft dit dan nog het extra duwtje dat we nodig hebben om te gaan 😉

 • Reply
  Mirne
  06/09/2014 at 18:13

  Ik zou mijn moeder en stiefvader een dagje wegsturen. Dat verdienen ze wel.

 • Reply
  Els
  06/09/2014 at 10:51

  Heerlijk een dagje spa met mijn man.
  Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked

 • Reply
  Esther
  06/09/2014 at 09:04

  ohh ik wist niet dat er in Rijswijk ook een Spa zat, dat is nog eens dichtbij voor mij! Ik zou met mijn moeder naar de spa gaan 🙂 heerlijk samen een dagje relaxen.

 • Reply
  Linda
  06/09/2014 at 00:38

  Wat fijn, zo’n dagje zou altijd fijn zijn. Ik zou dan met mijn man gaan, lekker een dagje zonder kinderen.

 • Reply
  Jenn
  05/09/2014 at 23:13

  Ik doe graag mee, super actie! Na het ziekenhuisverhaal van Lief zijn we allebei wel toe aan een dagje relaxen. Ik heb hem ook gedeeld op IG.

  • Reply
   Jenn
   05/09/2014 at 23:14

   Voor de duidelijkheid: ik zou dus lekker met mijn vriend gaan 😉

 • Reply
  Anita H.
  05/09/2014 at 22:30

  Deze kans laat ik, als fervent saunaliefhebber, niet aan mij voorbijgaan. Mocht ik winnen, dan neem ik een goede vriendin of mijn zus mee.

 • Reply
  Amy
  05/09/2014 at 22:09

  Oh wat een heerlijke winactie! Ik zou met mijn zusje gaan, die hard aan het werk is aan haar masterscriptie en wel wat ontspanning kan gebruiken.

 • Reply
  Laura
  05/09/2014 at 21:49

  Oew wat leuk dat je dit mocht doen voor je blog zeg! En nu lekker ook nog eens weg geven! Natuurlijk doe ik ook mee en zal lekker met Dennis gaan 🙂 ! Ik volgde je allang op bloglovin en heb hem geliked!

 • Reply
  Mieke
  05/09/2014 at 21:48

  Oh heerlijk! Een eeuwigheid geleden dat ik dat deed, maar het is zo fijn, zo’n dagje ultiem relaxen!
  Ik zou mijn moeder meenemen. Ze heeft veel zorgen om een dierbaar familielid. Verder zorgt ze elke week een dag heel goed voor onze meisjes, dus zo’n verwendagje heeft ze wel verdiend!

 • Reply
  Infinity
  05/09/2014 at 17:25

  Het lijkt me heerlijk om eens naar een spa te gaan!

  Liefs,
  Eva ♥

 • Reply
  Maaike
  05/09/2014 at 14:32

  Leuke actie! Spa Savarin is fijn, toen ik er nog in de buurt woonde kwam ik er regelmatig.
  Ik zou heel graag met mijn man weer een dagje naar de sauna gaan. Het komt er sinds we een kind hebben zelden van, maar het is wel heel fijn om samen een dagje te ontspannen en tijd voor elkaar te hebben (en Zoon een dagje bij oma is ook prima).
  Ik kan je bericht op instagram nog niet delen, omdat ik je nog niet volgde. Als je me accepteert wil ik het graag nog een keer doen.

 • Reply
  Linda
  05/09/2014 at 12:05

  Fijnnnn! Ik doe mee! Ik zou dan met mijn moeder gaan 🙂
  Oh en, ik volg je op Bloglovin’ en heb het bericht daar geliket. Heb geen Instagram 😉

 • Reply
  Marion
  05/09/2014 at 11:50

  Oh, ik wilde de foto delen op IG, maar mijn telefoon is niet van plan om daar aan mee te werken. Ik heb dus niet alles gedaan!

 • Reply
  Marion
  05/09/2014 at 11:47

  Ik doe heel graag mee! Ik zou met mijn moeder gaan naar een andere spa, maar helaas is die failliet gegaan. Dat dagje gaat niet door, dus een nieuw dagje zou heel goed uitkomen. Ik zou dus mijn moeder meenemen. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen wat betreft, volgen, liken, twitteren etc. 😀

 • Reply
  Shanti
  05/09/2014 at 09:55

  Wat een handige site! En inderdaad heerlijk even samen ontstressen. Ik zou dan ook mijn moeder meenemen, omdat ik vind dat die het verdient om even lekker te ontspannen.

 • Reply
  Chantal
  05/09/2014 at 09:37

  Ik ga niet verder dan Spa blauw…

  • Reply
   SAS
   05/09/2014 at 09:39

   Hahahaha 😀

 • Reply
  Nicky
  05/09/2014 at 09:28

  Een bezoekje aan zo’n spa lijkt mij echt heerlijk, gewoon even volledig ontspannen…. Hier kan ik echt even bij wegdromen 🙂

 • Reply
  Simone
  05/09/2014 at 09:20

  Wat ziet die Spa er mooi uit zeg! En wat leuk dat je een winactie mag houden.
  Toch laat ik hem aan mij voorbij gaan omdat de Spa’s hier in de buurt geen badkledingdagen hebben.

  • Reply
   SAS
   05/09/2014 at 09:23

   Aww jammer zeg!

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  05/09/2014 at 09:10

  Heerlijk, zo’n dagje relaxen in de sauna! Ik probeer nu al zeker 8 maanden een datum te prikken met mijn vriend, maar het lukt ons echt niet op dit moment. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in!

  X Sara

 • Reply
  jackie
  05/09/2014 at 09:06

  wat een leuke actie….
  ik ben gewoon nog nooit in een spa geweest, gun mezelf die tijd niet…
  Misschien toch gewoon eens doen…

 • Reply
  Bente
  05/09/2014 at 08:37

  Wat een fijne winactie! Ik zou lekker met mijn beste vriendin gaan, zij is mijn vaste sauna buddy!

  Ik kan je helaas niet volgen op instagram want dat heb ik niet maar op bloglovin volgde ik je al 🙂

 • Reply
  Madeleine
  05/09/2014 at 08:34

  Wat een leuke samenwerking + winactie 🙂 ik doe heel graag mee! Ik zou dan graag met mijn lieve zusje naar de spa willen gaan. Onze vakantie was helaas gecanceld, en we hebben echt wel zin om nog even een dagje echt te relaxen in de herfstvakantie.

  Ik heb je bericht op bloglovin geliked! 🙂 en ik volg je uiteraard op bloglovin !

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png