Dagje samen relaxen bij Spavarin + Winactie (gesloten)

Dit artikel + winactie is geschreven in samenwerking met SpaOnline

Tegenwoordig staat het leven niet stil. Er moet van alles en tussen de drukte door wil je ook nog je hobby’s uitvoeren en met je vriendinnen/vrienden afspreken. Bewust rust, ontstressen en relaxen. Even zijn in het hier en nu. Nu gingen ik en M. vorige week Vrijdag bewust een dagje relaxen en wel bij SpaVarin in Rijswijk. Iets wat we zeker even nodig hadden zo tussen de verbouwing van de badkamer door.

2014-08-2901.28.341.jpg
Eigen gemaakte foto

Het eerste wat me opviel is dat het er erg luxe uitziet. Alles is netjes en schoon en het personeel is erg vriendelijk. Je kon er ook een rondleiding krijgen wat we ook zeker hebben gedaan. Ik ben helemaal niet bekend met Spa’s dus het was fijn wat extra informatie te krijgen. Over het algemeen is het een kleine vestiging maar zeker niet minder mooi. Zo hebben ze een prachtig binnen zwembad, heel wat stoomcabines buiten en binnen en beschikken ze over allerlei verschillende massages die je kan boeken. Ik hou er persoonlijk niet zo van, dus dit hebben we over geslagen. Je kan er heerlijk buiten zitten (bijvoorbeeld met een boek) en genieten van de rust die daar heerst.

Het enige nadeel vond ik zelf het eten. Niet het eten zelf, dit was prima maar we hebben bijna 3 kwartier zitten wachten op wat simpel belegde broodjes. Dit vond ik wel erg jammer want wij hadden in de tussentijd nog liever gebruik gemaakt van het prachtige zwembad

Wat is SpaOnline en hoe werkt het?

SpaOnline.com is de grootste boekingssite voor spa’s en wellnessresorts waarbij de klant kan kiezen uit spa’s in Nederland en ook een aantal spa’s in Belgie. Op de site kan je de spa’s met elkaar vergelijken en arrangementen boeken. Hier kan je ook de recensies van andere spa klanten lezen. Per dag worden er meer gemiddeld meer dan 200 vouchers verwerkt! In 1 oogopslag zie je de aanbiedingen en de verschillende dagintree’s. Zo heb je alleen een dag intree maar ook eentje met een lunch erbij of een massage.

Op de site staan handige reviews van andere klanten en je kunt makkelijk telefonisch en per mail contact opnemen met de vestiging mocht je een vraag hebben.

En hoe werkt het dan precies?

 • Je kiest een Spa naar keuze
 • Je drukt op je gewenste dagentree (bestel nu). Je betaald geen reserveringskosten
 • Je logt in en je selecteert je bank en start je betaling

Voila. Makkelijker kan niet. Je vouchers krijg je dan per mail opgestuurd en kun je uitgeprint meenemen. Tip: Check wel even bij de specificaties of badkleding verplicht is als je dit fijner vind (wat ik mijn geval wel zo is). Dit is namelijk niet bij alle Spa’s het geval.

En dan nu: Wat kan je winnen?

Ik mag van SpaOnline 2 dag entrees naar keuze weggeven. Je mag dus zelf de site doorspitten om een leuke, dichtstbijzijnde (of juist lekker ver weg) Spa te kiezen waar je de vouchers voor wilt ontvangen. De vouchers zijn een jaar geldig, dus haast is zeker niet geboden.

Hoe doe ik mee met deze winactie

– Volg mij op Bloglovin’ en like dit bericht
– Laat een reactie achter met wie je naar de Spa zou gaan
– Vul een geldig email adres in (in het desbetreffende vakje hiervoor) zodat ik contact met je kan opnemen.

Verder: Je maakt extra kans als je me volgt via Instagram en het plaatje van de winactie (die op m’n IG komt te staan) deelt met jou IG-volgers en het volgende eronder zet: ‘Ik maak kans op 2 vouchers op Iliveformydreams.com via @Sassie__’ Je hoeft dit dus niet te doen maar zo maak je wel extra kans.
Edit: Je mag deze zin ook op Twitter zetten en maak zo extra kans!

Laat ook even weten wat je allemaal hebt gedaan in je reactie zodat ik hier met de loting rekening mee kan houden. Je kan mee doen tot 12 September 12:00. De winnaar krijgt van mij een bericht via de email.

Inmiddels heeft de winnares een bericht van mij gehad via de email.

28 reacties op “Dagje samen relaxen bij Spavarin + Winactie (gesloten)

 1. Wat gaaf! Ik ben nog nooit in een spa geweest, het lijkt me erg lekker om er eeen keer heen te gaan. Mocht ik winnen, dan zou ik na de proefwerkweek gaan, dan loop ik altijd over van de stress ๐Ÿ˜‰ Ik volg en like je btw op bloglovin.

 2. Wauw!! Super leuk.. Dit kunnen mijn vriend en ik zeker goed gebruiken.. Heerlijk even ontspannen.. Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚
  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked..

 3. Oh wat leuk! Ik zou graag kans maken en dan met mijn vriendje gaan. We spreken al zo lang over om eens naar een spa te gaan maar het komt het gewoon nooit van ๐Ÿ˜€ Hopelijk geeft dit dan nog het extra duwtje dat we nodig hebben om te gaan ๐Ÿ˜‰

 4. ohh ik wist niet dat er in Rijswijk ook een Spa zat, dat is nog eens dichtbij voor mij! Ik zou met mijn moeder naar de spa gaan ๐Ÿ™‚ heerlijk samen een dagje relaxen.

 5. Ik doe graag mee, super actie! Na het ziekenhuisverhaal van Lief zijn we allebei wel toe aan een dagje relaxen. Ik heb hem ook gedeeld op IG.

 6. Oew wat leuk dat je dit mocht doen voor je blog zeg! En nu lekker ook nog eens weg geven! Natuurlijk doe ik ook mee en zal lekker met Dennis gaan ๐Ÿ™‚ ! Ik volgde je allang op bloglovin en heb hem geliked!

 7. Deze kans laat ik, als fervent saunaliefhebber, niet aan mij voorbijgaan. Mocht ik winnen, dan neem ik een goede vriendin of mijn zus mee.

 8. Oh wat een heerlijke winactie! Ik zou met mijn zusje gaan, die hard aan het werk is aan haar masterscriptie en wel wat ontspanning kan gebruiken.

 9. Oh heerlijk! Een eeuwigheid geleden dat ik dat deed, maar het is zo fijn, zo’n dagje ultiem relaxen!
  Ik zou mijn moeder meenemen. Ze heeft veel zorgen om een dierbaar familielid. Verder zorgt ze elke week een dag heel goed voor onze meisjes, dus zo’n verwendagje heeft ze wel verdiend!

 10. Leuke actie! Spa Savarin is fijn, toen ik er nog in de buurt woonde kwam ik er regelmatig.
  Ik zou heel graag met mijn man weer een dagje naar de sauna gaan. Het komt er sinds we een kind hebben zelden van, maar het is wel heel fijn om samen een dagje te ontspannen en tijd voor elkaar te hebben (en Zoon een dagje bij oma is ook prima).
  Ik kan je bericht op instagram nog niet delen, omdat ik je nog niet volgde. Als je me accepteert wil ik het graag nog een keer doen.

 11. Oh, ik wilde de foto delen op IG, maar mijn telefoon is niet van plan om daar aan mee te werken. Ik heb dus niet alles gedaan!

 12. Ik doe heel graag mee! Ik zou met mijn moeder gaan naar een andere spa, maar helaas is die failliet gegaan. Dat dagje gaat niet door, dus een nieuw dagje zou heel goed uitkomen. Ik zou dus mijn moeder meenemen. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen wat betreft, volgen, liken, twitteren etc. ๐Ÿ˜€

 13. Fijnnnn! Ik doe mee! Ik zou dan met mijn moeder gaan ๐Ÿ™‚
  Oh en, ik volg je op Bloglovin’ en heb het bericht daar geliket. Heb geen Instagram ๐Ÿ˜‰

 14. Wat ziet die Spa er mooi uit zeg! En wat leuk dat je een winactie mag houden.
  Toch laat ik hem aan mij voorbij gaan omdat de Spa’s hier in de buurt geen badkledingdagen hebben.

 15. wat een leuke actie….
  ik ben gewoon nog nooit in een spa geweest, gun mezelf die tijd niet…
  Misschien toch gewoon eens doen…

 16. Wat een handige site! En inderdaad heerlijk even samen ontstressen. Ik zou dan ook mijn moeder meenemen, omdat ik vind dat die het verdient om even lekker te ontspannen.

 17. Wat een fijne winactie! Ik zou lekker met mijn beste vriendin gaan, zij is mijn vaste sauna buddy!

  Ik kan je helaas niet volgen op instagram want dat heb ik niet maar op bloglovin volgde ik je al ๐Ÿ™‚

 18. Wat een leuke samenwerking + winactie ๐Ÿ™‚ ik doe heel graag mee! Ik zou dan graag met mijn lieve zusje naar de spa willen gaan. Onze vakantie was helaas gecanceld, en we hebben echt wel zin om nog even een dagje echt te relaxen in de herfstvakantie.

  Ik heb je bericht op bloglovin geliked! ๐Ÿ™‚ en ik volg je uiteraard op bloglovin !

 19. Een bezoekje aan zo’n spa lijkt mij echt heerlijk, gewoon even volledig ontspannen…. Hier kan ik echt even bij wegdromen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *