Lijstjes & Stokjes

{Vernieuwde rubriek} TGIF: Week#36/2014

Snapshots TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Echter heb ik dit nu al een tijdje gedaan en wilde ik een soort nieuwe variatie maken! (ik geef de schuld aan mijn vakantie, even weer wat anders willen). Ik heb dus foto’s en tekst gecombineerd. Gewoon, omdat het kan op mijn blog. Het is een rubriek die eigenlijk op Zondag altijd online komt maar nu een TGIF rubriek die elke Vrijdag online komt om 10:00. Zo kan ik ook een overzichtje plaatsen bij de vragen over aankomend weekend. Het is dus eigenlijk hetzelfde maar dan net even anders …

Snapshots wordt dus TGIF: Thank god it’s Friday! Bij deze de aller eerste versie. Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Things I love

De vorderingen in de badkamer nieuwe theetjes ontdekken oude liedjes herontdekken veel blog inspiratie hebben veel lezen, lezen & lezen leuk app contact met vriendinnetjes nagels lakken leuke interactie op mijn blog & Instagram deze nieuwe rubriek veel leuke blogjes voor volgende week in de planning hebben staan Tom, onze nieuwe Bonsaiboom eindelijk weer eens een rondje skaten weer kunnen wassen

Things I did

Weinig, genieten van mijn eerste week vakantie! Mijn favo series kijken, theetjes drinken, opruimen in huis en knuffelen met de poezels. Ook heb ik veel gelezen deze week. Ik las Genadeloos uit en begon in Stille Zonde.. Hierna nog 1 boek, haar nieuwste Veroordeeld en dan heb ik alle boeken van Mevrouw Slaughter uit.

ajhsfkjasdgfbkjsdfb.jpg

Ook heb ik weer een rondje geskate na een tijdje dit niet te kunnen door drukte of het weer. Was heerlijk om ‘s ochtends in het zonnetje te rijden. Verder luisterde ik veel naar de liedjes van The Script.

4.jpg

Things I bought

Ik kocht mijn eerste onesie! Heerlijk straks voor in de winter. Ik vind de meeste onesies niet erg leuk, maar deze was lekker casual en niet zo duur. Ook hadden we een tripje naar de Ikea voor onze badkamerverbouwing. We stelde zelf een badkamer meubel samen. Jullie gaan pas zien hoe hij eruit ziet als het eenmaal staat dit weekend. Super benieuwd! Ook kocht ik een Bonsai boompje die ik omdoopte tot Tom. (Jullie zullen wel denken: een boompje die een naam krijgt? Stelt eigenlijk niet veel voor als je weet dat ik onze vaatwasser tot Vector heb gedoopt) Ik ga Tom levend houden, promise! (ik ben namelijk niet zo goed met planten/boompjes) En hier kreeg ik dus echt een hele beschrijving bij qua onderhoud… wordt vervolgt…

3.jpg

Things that made this week awesome

Deze week stond zeker in het teken van onze badkamer verbouwing, net als de afgelopen 2 weken. Alle tegels zitten erop en aan het einde van deze week kunnen we dan eindelijk gaan genieten van onze nieuwe badkamer. Can’t wait!

douche1.jpgEven een kleine sneak peak

Verder zag ik deze 3 filmpjes op Facebook en maakte me erg aan het lachen.


Things I blog

Ik ben bezig geweest met kleine aanpassingen aan mijn layout, zoals bijvoorbeeld de link-kleurtjes en het lettrtype. Ook heb ik nu een vernieuwde FAQ pagina.

Ik maakte een review van de heerlijke Bath & Body Mexicaanse Cactus van De Tuinen » ik plaatste wat Huishoudelijke mededelingen met een aantal veranderingen (zoals deze post!) » ik zette wat favoriete bloggers in het zonnetje » dan nog de Tips&Trucs reeks met deze keer Hoe kom je beter in de slaap? & ik plaatste ik vanochtend een verslagje van onze Spa-ochtend mét winactie! Doe jij al mee?

1409315377682.jpg

Things to do this weekend

Dit weekend kunnen wel EINDELIJK weer douche! Uiteraard volgende week de before & after foto’s en heb zelfs before&after filmpjes gemaakt. Ook komen wat vriendinnen een bakje thee drinken en gelijk even onze nieuwe badkamer bewonderen. Ik heb een heerlijke eerste vakantieweek achter de rug. Op naar de volgende!

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png

En wat vonden jullie van deze vernieuwde versie van Snapshots?! Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties en of dit leuker is dan mijn vorige rubriek. Ik vind zelf van wel aangezien ik nu op een andere, leukere manier mijn week doorneem.
J
Volg mij op Instagram  photo top-in_zpsa858665a.png

0

46 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *