Geen eigen foto’s i.v.m. error afbeeldingen.

Zegeltjes sparen. Iets wat ik super leuk vind, zowel bij de thee als bij de boodschappen van de Hoogvliet. Nou sparen mijn ouders al jaren bonnetjes van de D.E. (en ik help ze daarbij) en nou kun je daardoor voor leuke dingen sparen. Bij de Douwe Egberts online catalogus kan je allerlei thee, mokken, koffie, koffiebekers, keepcups, apparaten en boxen bestellen. Van de laatste kreeg ik het Pickwick Pakket. Super leuk met 2 grote glazen en 4 pakjes met thee. Deze heb je al voor 2.400 PUNTEN + €12,00 (of voor meer punten krijg je hem gratis)

Dat wordt genieten!

Klik hier voor het PICKWICK PAKKET en hier voor de online catalogus voor meer leuke spullen!

En sparen jullie ook graag zegeltjes?

0
40 reacties

40 thoughts on “Tip voor de echte theeleut: Pickwick Pakket van D.E

 1. Billy schreef:

  ziet er een mooi pakketje uit,
  jammer genoeg ben ik een koffieleut… πŸ˜‰

 2. Marcella schreef:

  Wat een gaaf spaardoel, tof pakket!

 3. Kimberly schreef:

  Wat is dit een leuk pakket zeg! πŸ˜€

 4. Anna schreef:

  Haha gratis zegels vraag ik meestal mee, maar vervolgens lijk ik ze altijd kwijt te raken. Ik heb veel spaarkaarten en los overal zegeltjes die rondslingeren. Dit pakket ziet er wel heel leuk uit! DE punten zijn ook al iets makkelijker om te sparen: groter, raak je minder snel kwijt πŸ˜›

 5. Shanti schreef:

  Deze heb ik laatst toevallig ook gezien, echt heerlijke grote glazen zijn het he!

 6. Annelies schreef:

  Dat ziet er heel mooi uit. Zou een fijn cadeautje zijn.

 7. Wanda schreef:

  Wij hebben ook nog een lading van die zegeltjes liggen, knippen ze braaf altijd uit maar doen er vervolgens niks mee… Op zich vind ik dit wel een leuk pakket maar ook nog 12 euro bijbetalen, vind ik dan wel weer wat veel…

  1. SAS schreef:

   Je kan ook met meer punten het pakket gratis halen πŸ™‚

 8. Nicky schreef:

  Mooie theeglazen! En nee, ik ben geen zegeltjes-spaarder.

 9. Bouchra schreef:

  Wat een leuk pakket! Ziet er leuk uit

 10. Donna Luisa schreef:

  Super leuk pakketje! Ik ben gek op thee dus dit is zeker iets voor mij hihi

 11. annouska schreef:

  Wat een leuk pakket. Wij sparen ook zegeltjes, maar ik spaar nog eventjes door voor een groter object of zoiets. πŸ˜›

 12. Nicole schreef:

  Hmmm nee eigenlijk niet alleen manlief wel. Maar DE zegels kunnen we niet sparen want we drinken niets van DE!

 13. Florentine schreef:

  Aah dit wil ik! Als ik ergens heel veel van houd, is het wel thee! Dus echt perfect for me

 14. Melissa schreef:

  Wat leuk zeg! Thee gaat altijd wel op hier πŸ˜›

 15. Swaen schreef:

  Wat een leukpakket. Wij sparen thuis al jaren zegels maar we kopen er nooit iets van. Misschien toch maar eens gaan kijken voor iets leuks.

 16. Evelien schreef:

  Super leuk! Ik was zaterdag nog in de D.E. winkel. Zulke leuke thee spulletjes hebben ze daar. En ik heb natuurlijk ook even lekker thee gedronken. Tja, clichΓ© of niet, deze juf is gek op thee πŸ˜‰

 17. Nicky schreef:

  Wat een leuk setje!! Ik spaar geen D.E punten, vroeger wel maar al jaren niet meer.

 18. Petra schreef:

  Mijn moeder spaarde vroeger ook de zegels van DA. Maar dan voor het koffiezetapparaat. Zelf heb ik geen zin om te sparen. Althans geen zegels. Ik spaar wel punten bij het Kruidvat. Leuke theeset trouwens.

 19. Kiss & Make-up schreef:

  Ik ben ook wel een theedrinker, ja, vooral groene thee.

 20. Simone schreef:

  Wat een leuk pakket! Ik spaar die zegels zelf niet, maar mijn moeder wel en heeft er wel eens koffiemokken van gekocht! Haha, ik moet hier trouwens regelmatig aan je denken. Hier in Rhodos verkopen ze heel veel mokken! :p

  1. SAS schreef:

   Oeh nu wil ik er zeker eens heen haha. Lief dat je aan me denkt πŸ˜‰ & geniet er nog van!!!

 21. Mariska schreef:

  Ah wat leuk zeg zo een pakket πŸ™‚

 22. cuisineceline schreef:

  Oh, hier ben ik als theeliefhebber echt wel fan van!

 23. Bente schreef:

  Nee daar ben ik heel erg slecht in (raak ze kwijt, vergeet ze uit te knippen etc.) dus ik ben er maar helemaal mee op gehouden πŸ˜›

 24. Pauline schreef:

  Ook echt iets voor mij! Haha

  Liefs,
  Pauline

 25. Chantal schreef:

  Wat een leuk pakket! De hammam thee vond ik zelf erg lekker πŸ™‚

 26. Lief meisje schreef:

  Ik spaar inderdaad ook zegeltjes van de DE. Ik heb er vorig jaar er lepeltjes van gekocht die horen bij de troonswisseling.

 27. Marah schreef:

  Ik spaar eigenlijk nooit zegeltjes (ik vergeet het altijd). Wel een erg leuke theeset!

 28. Jenn schreef:

  Leuk pakket! Ik spaar wel graag zegeltjes, maar alleen als ik de dingen waar ik voor spaar ook echt ga gebruiken, dus ik neem niet alles aan in de supermarkt.

 29. appelig schreef:

  Ik kom wel eens in de winkel van DE in Utrecht. Echt heel leuk om rond te snuffelen tussen al dat mooie servies en er meteen een kopje thee bij te drinken in het cafΓ©.

 30. Joyce schreef:

  Ziet er goed uit! Ik heb echt mega veel punten maar vind het altijd zonde om ze in te leveren haha!

 31. Amy schreef:

  Wat een leuk pakket! Ik spaar al heel lang pickwick zegels, maar dat gaat helaas niet zo snel als wanneer je DE zegels spaart.. Daarnaast ben ik heel lang fervent Optimel-punten spaarder geweest. Ook ooit nog iets leuks voor gekocht met flinke korting alleen weet ik niet meer wat..

  1. SAS schreef:

   Ik heb ook 10000 van die codes van Optimel.. binnenkort maar eens invoeren en even neuzen wat ze hebben

 32. Michelle schreef:

  Leuk pakket, zegeltjes sparen doen wij nooit..

 33. monique schreef:

  Wat een leuk pakketje πŸ™‚

 34. Dat ziet er heel chique uit, mooi om cadeau te doen ook!

  X Sara

 35. Tamarah schreef:

  Wat een leuk pakket zeg! Ik had deze punten eerst ook gespaard, maar ik vind persoonlijk het aantal punten dat je moet verzamelen en het bedrag wat je bij moet betalen niet in verhouding staan tot het product wat je koopt. En wat ik me altijd af vraag is: Gaat de winkelier alle uitgeknipte zegeltjes handmatig tellen of heb je ook een spaarkaart of iets dergelijks waar je het op kan plakken?

  1. SAS schreef:

   Volgens mij is het gewoon losse zegeltjes. Ik geef ze altijd aan m’n ouders dus zou het niet weten πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *