New in: Een nieuwe sportband

Dit product is ter beschikking gesteld door MobileFun

Een nieuwe, grotere telefoon vraag ook om een nieuwe sportband voor te skaten. Ik was dan ook super blij met mijn universele sportband voor mijn smartphone in het paars. Zo kan ik weer heerlijk skaten met mijn telefoon op mijn arm.

 photo 2014-06-240841331_zps9a6e50d1.jpg

Wat ik ervan vind?
Het is een erg fijne sportband, de kleur paars is een leuk extraatje eraan en zit er daardoor erg hip uit. Hij past goed om mijn telefoon (hoewel ik wel mijn achterhoesje eraf moet halen, aangezien ik een dikker fotohoesje heb) en het beste van dit hoesje is toch wel dat ik nog steeds mijn touch screen kan gebruiken. Bij mijn oude hoesjes moest ik telkens mijn telefoon er weer uit en in doen, wat een gehannes! Nu kan ik gewoon switchen van mijn ‘slaap scherm’ naar de app die ik gebruik om te skaten.

Het enige nadeel aan dit hoesje vind ik de band die om mijn arm zelf zit. Dit is gemaakt van zacht stof en hadden ze beter van materiaal kunnen maken die wat steviger zit/tegen zweten kan.

En waar laten jullie je telefoon tijdens het sporten?

24 reacties op “New in: Een nieuwe sportband

 1. Jammer dat de band niet zo fijn is!
  Ik heb zelf ook over een sportband zitten denken, maar heb nu de SPI-belt gekocht. Morgen ga ik er voor de eerste keer mee lopen, dus ik ben benieuwd hoe dat bevalt.

 2. Ik zit te twijfelen om zo’n sportband te kopen of anders een gps horloge, het lijkt me net iets beter en praktische maar het is wel duurder.

 3. Wat een handig item! ๐Ÿ™‚ Voor tijdens het sporten lijkt het me erg handig! Ik wist nooit waar ik mijn mobiel moest laten tijdens het sporten! Ik moet dit dus ook hebben haha!

 4. Dit is een ultieme oplossing als ik moet sporten, ik weet dus nooit waar ik me telefoon moet laten! Haha

 5. Dat is handig zeg! Ik gebruik mijn telefoon niet als ik straks in de sportschool sta. Ik ben bang dat ik dan andere dingen interessanter vind (facebook etc.), haha!

  1. Ik zet alleen mijn GPS, en app aan waarmee ik alles doe en maak foto’s van onderweg. Iets anders doe ik er niet mee en laat hem verder lekker in de band zitten!

 6. Over het algemeen laat ik hem tijdens het sporten thuis: ik heb een gps horloge waar ik alles mee bij houd. Daarvoor gebruikte ik ook een sportband ๐Ÿ™‚

  1. Wat hip zeg! Daar heb ik nog nooit van gehoord! Zelf heb ik ook sportband voor om mijn arm en vind het ideaal! Ik zet alleen mijn GPS, Endomonodo en muziek aan. Ik voel gelukkig absoluut niet de behoefte om social media te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *