Verbouwing #2: Onze wc

Al eerder liet ik onze woonkamermuur verbouwing zien. Tegelijkertijd waren we bezig met het opknappen van de wc. Nieuwe (hangende) wc, nieuwe tegels en dergelijke. Een hele klus, maar gelukkig heb ik een handige man thuis! Ook moest de vloer wat opgehoogd worden i.v.m. de riolering. Dus in plaats van een instap hebben we nu een opstap.

Ook ben ik super blij weer gewoon naar de wc te kunnen. Ik kan je vertellen een aantal uren en soms een dag zonder wc maakt het er niet beter op. Het slopen van de wc tegels was nog een hele klus, aangezien er 3(!) lagen overheen betegeld waren.




Alle tegels eraf


De nieuwe wc hangt en de houtplaten zitten op z’n plek


Het vloertje is gestort waar de tegels mooi overheen kunnen

En dan nu *tromgeroffel*

De Before and After foto’s


Before


After


Before (de verbouwing was toen al deels begonnen zoals je kunt zien)


After

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe, luxere wc! De tegels die we voor de wc hebben gebruikt worden ook onze badkamer tegels. Kan niet wachten totdat in September de badkamer ook geheel af is en we heerlijk in ons huisje kunnen genieten.

54 reacties op “Verbouwing #2: Onze wc

  1. De wc is eigenlijk maar zo’n klein hokje waar je weinig in zit, maar wat is het fijn als het er weer mooi uit ziet! Heel leuk gedaan ook, ziet er stijlvol uit ^^

  2. Ziet er heel mooi uit! Ik haast niet wachten totdat dat van ons ook vernieuwd wordt, moet helaas tot feb. wachten. Knap dat je man dit alles zelf doet.

  3. Wauw wat mooi! ๐Ÿ™‚ Het lijkt me heerlijk zo’n zwevende wc, kan je er lekker onder dweilen ๐Ÿ™‚

  4. Ziet er heel netjes uit! Bij mijn zusje wilde we ook de tegels van de muur halen, maar toen kwam er een stuk muur mee, we hebben er toch maar overheen getegeld.

  5. Wauw, het is echt heel mooi geworden!
    Een hangende wc is toch weer net iets fijner vind ik (vooral met poetsen ๐Ÿ˜‰ )
    En drie lagen tegels! Daar ben je wel even mee bezig inderdaad.

  6. Drie lagen overheen betegeld?! Good lord.. Grappig wat een gedoe het nog kan zijn om een wc te verbouwen. Het ziet er wel heel mooi uit!

    1. Ja en wat ik al bij een eerdere comment zei: De vloer is ook 2 dubbel overheen gelegd om nog maar te zwijgen van hoe het verlaagde plafon bevestigd zat… Zo komen we altijd wel wat verrassingen tegen in dit huis. Bij de badkamer zal het ook wel 3 dubbel dik zijn denk ik.

    1. Haha dan heb ik het nog niet eens gehad over de lagen op de grond die ook 3 dubbel dik waren en hoe het verlaagde plafon was bevestigd. Echt heel slecht haha.

  7. Is heel mooi geworden. wat z’n kleine ruimte ook zoveel werk kan geven he ๐Ÿ˜‰

    Hoe groot zijn de tegels ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *