Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Thoughts Lately #1

Omdat ik bij ‘Op dit moment blogjes’ altijd een beetje hetzelfde lijstje invul (nu al 9 keer) ben ik opzoek gegaan naar een ander lijstje. Gewoon om even weer wat nieuws te hebben op mijn blog. & gevonden op Annesolveig en zelf een beetje gecombineerd met de vragen die hier altijd al stonden. Het wordt dus niet meer Op Dit Moment maar Thoughts Lately

Loving M’n man (en date nights met hem), vrienden, het lekkere slipper-weertje (hoewel het van mijn wel een paar graadjes lager mag), series kijken met een kop thee. Of een heerlijk boek.

Reading Onbegrepen & Versplinterd van Karin Slaughter
Onbegrepen Martin woont nog steeds bij zijn moeder. Steeds vaker grijpt hij terug naar zijn enige echte passie: het lezen van misdaadromans. Hier gaat hij zo in op dat hij geen oog heeft voor de misdaden die in zijn omgeving worden gepleegd. Maar wanneer een collega op brute wijze wordt vermoord, ziet Martin eindelijk kans om op de voorgrond te treden.

Versplinterd Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt. Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over het onderzoek, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan. Karin Slaughter laat enkele hoofdrolspelers uit het zeer succesvolle Triptiek terugkeren in een uiterst beklemmend verhaal over gijzeling, misbruik en moord.

Onbegrepen had ik zo uit, aangezien dit een echt kleine pocket is. Het eerste verhaal ook van Karin waarvan ik dacht: Nee. Doe maar niet. Alle boeken zijn echt gruwelijk van haar maar deze viel me erg tegen. Heel erg afgeraffeld en een beetje vreemd verhaal. In Versplinterd moet ik nog beginnen. Ook ga ik binnenkort beginnen in het boek De Jacht voor een recensie.

โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ

Eating Ik had van de week een heerlijke ontbijt-date met bestie Wendy en haar dochtertje. Erg gezellig gegeten bij de Intratuin. Ook heb ik a.s. Vrijdag een gezellig ontbijtje samen met Paula bij haar thuis en Zaterdag een High tea met al mijn lieve vriendinnetjes.

Watching Veel series de laatste tijd. Ik neem Criminal Minds, CSI en Rizzoli & Isles op om lekker in het weekend te kunnen terug kijken. En ik had geluk! Laatst had ik toch 2 afleveringen van Criminal Minds die ik toch nog niet had gezien. Verder heb ik heel wat films gezien en zijn we voor ons 7-jarig samen zijn naar de bioscoop geweest.

Wanting Mijn vakantie in September. Gelukkig de aankomende 6 (zomervakantie)weken wel wat extra vrij per week, dat is wel erg lekker i.p.v. 5 dagen werken.

Needing Offline-time. Ik zit eigenlijk teveel achter de laptop, of op social media. Ik ga de aankomende weken op mijn vrije dagen dit minder doen en hou even een social media-break. Even geen Facebook en Twitter. En weinig Instagram, voor zover me dat lukt #verslaafd. Iniedergeval wil ik flink gaan minderen en meer gaan genieten.

Feeling Ik voel me goed. Wel ben ik erg vermoeid de afgelopen tijd en slaap ik dan ook veel bij, zodra dit kan. Ik zal wel gewoon toe zijn aan vakantie. Mijn eerste van dit gehele jaar.

Wishing Dat mijn blog blijft groeien en ik er net zoveel plezier uit blijf halen als wat ik nu doe. Ik zou het super tof vinden als ik 500 volgers zou hebben op Bloglovin’ Nog even te gaan dus.

Liking Het feit dat we bezig zijn om te kijken waarheen we in December op vakantie gaan. Als het goed is (bijna 100% zeker, maar moet hem nog wel aanvragen) heb ik gewoon beide weken vrij en kunnen we dus heerlijk naar een zonnige bestemming gaan. Iemand nog tips voor een fijn zonnig land waar we moeten zijn geweest?

Looking forward to De aankomende vrije dagen die ik ga besteden met ‘me-time’. Lezen, skaten, series kijken, het huis grondig opruimen, afspreken met vriendinnen en vooral veel relaxen (mogelijk in het zonnetje op ons balkon)

Enjoying Onze vernieuwde woonkamer + vernieuwde wc. Heerlijk om alles een beetje af te hebben. Nu alleen de badkamer nog die in September vast klaar is en dan zijn we voorlopig klaar met klussen.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3, deel 4, deel 5 , deel 6, deel 7, deel 8 & deel 9 van Op dit moment ]

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

28 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Niesca
  24/07/2014 at 09:47

  leuk lijstje! het slipper weertje is erg fijn maar het mag van mij ook wel iets minder

  • Reply
   SAS
   24/07/2014 at 20:59

   Helemaal mee eens. Een aantal graadjes lager kan zeker geen kwaad.

 • Reply
  Oum Feerozah
  24/07/2014 at 07:23

  ik wil ook op vakantie dit jaar haha maar zit er niet in denk ik!!

 • Reply
  saarenzo
  23/07/2014 at 23:50

  Wat een leuk lijstje!

 • Reply
  Wanda
  23/07/2014 at 23:13

  Leuk lijstje! En ja, wat minder tijd achter de pc doorbrengen zou voor mij ook geen slecht idee zijn maar ja, het is ook allemaal zo leuk en verslavend…

 • Reply
  Joanne
  23/07/2014 at 22:42

  Leuk! De layout van je blog is trouwens ook mooi en erg origineel ๐Ÿ™‚

  • Reply
   SAS
   24/07/2014 at 07:47

   Dankjewel ๐Ÿ˜€ Dat is precies wat ik ermee wil uitstralen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Marcella
  23/07/2014 at 21:59

  Jeujjj, op naar de 500! Ik zit bijna op de 200 (nog 4!) dus hoop dat ik die snel haal ๐Ÿ˜‰ Tof dat je nog weg gaat in december! Is een eiland als Mallorca, Tenerife of Fuertaventura niks voor jou? Of een toffe plek in Turkije?

  • Reply
   SAS
   24/07/2014 at 07:46

   Ik zal er eens naar kijken, thanks voor de tips!!

 • Reply
  Mama van Jenthe (Kelly)
  23/07/2014 at 21:26

  Leuk om te lezen. Ik ben ook wat minder actief op Facebook. Twitter helemaal niet meer. Vaker nog aan gedacht zal ik weer Twitteren? maar nee. Toch niet meer.

 • Reply
  iiiThinkPink
  23/07/2014 at 20:35

  Leuk artikel!

 • Reply
  Jorien
  23/07/2014 at 16:27

  Wat een origineel lijstje! Nog nooit zo iets gelezen ๐Ÿ˜€ lekker, ik kijk ook uit naar mijn vakantie.

 • Reply
  Sara - Window On My Wardrobe
  23/07/2014 at 14:13

  Leuk lijstje, zo vrolijk! Naar vakantie uitkijken en plannen vind ik altijd heerlijk!

  X Sara

 • Reply
  Kirsty
  23/07/2014 at 13:54

  Wat een leuk artikel! Leuk om te zien waar je je zoal mee bezig houdt ๐Ÿ™‚ Ik wil ook even wat minder op social media zitten, maar ik denk dat dat dit weekend in ieder geval wel gaat lukken, omdat ik dan het hele weekend naar een festival ben!

  • Reply
   SAS
   23/07/2014 at 21:13

   Alvast heel erg veel plezier bij het festival!

 • Reply
  Jenn
  23/07/2014 at 12:44

  Leuk lijstje!

 • Reply
  Miss Sentinelli
  23/07/2014 at 12:43

  Leuk om dit te lezen! Fijn nieuw lijstje zo ๐Ÿ™‚ .
  En het lijkt me ook wel fijn ja om wat extra vrij te hebben per week ๐Ÿ™‚ . Geniet er lekker van!

 • Reply
  Irma
  23/07/2014 at 11:12

  Leuk zo’n lijstje he! Ik hoop dat dat afkicken van je social media ‘verslaving’ gaat lukken en je volop gaat genieten van die tijd. Geniet van je me-time! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Chantal
  23/07/2014 at 11:03

  Ik ben dol op de boeken van Slaughter…

 • Reply
  Lyanne
  23/07/2014 at 10:44

  Leuk! Karin Slaughter heb ik pas 1 keer gelezen, ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen haha.

  • Reply
   SAS
   23/07/2014 at 21:11

   Binnenkort (als ik zo goed als alle delen heb gelezen) komt er een post online, ook vooral over de volgorde. Kreeg hier wel meer vragen over van lezers.

 • Reply
  Simone
  23/07/2014 at 10:32

  Wat een leuke lijst! Leuk dat je weer eens een andere lijst probeerd ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Iris
  23/07/2014 at 10:04

  Leuk! Ik moet eigenlijk ook een social media break nemen, ik zit soms ook te veel achter de computer. Het is stiekem heel verslavend.

 • Reply
  Bente
  23/07/2014 at 09:30

  Leuk lijstje ๐Ÿ™‚ En fijn hoor, lekker wat extra vrije dagen! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Amy
  23/07/2014 at 09:25

  Leuk lijstje, toevallig kwam ik gisteren voor het eerst op de blog van Anne en vond dat lijstje ook meteen het overnemen waard!

 • Reply
  monique
  23/07/2014 at 09:17

  Wat een leuk lijstje, ik heb hetzelfde wat betreft online-offline time en tijd voor mezelf. Nog even en dan gaan we even op vakantie, even geen laptop is ook wel fijn!

 • Reply
  Marjolein
  23/07/2014 at 08:57

  Ik heb toevallig van de week allemaal boeken op mijn telefoon gezet, waaronder een aantal van Karin Slaughter. Wat heb jij een super mooie blog!

  Liefs x

  • Reply
   SAS
   23/07/2014 at 20:59

   Dankjewel! En de boeken reeks van Karin is echt om te genieten ๐Ÿ™‚

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png