Thoughts Lately #1

Omdat ik bij ‘Op dit moment blogjes’ altijd een beetje hetzelfde lijstje invul (nu al 9 keer) ben ik opzoek gegaan naar een ander lijstje. Gewoon om even weer wat nieuws te hebben op mijn blog. & gevonden op Annesolveig en zelf een beetje gecombineerd met de vragen die hier altijd al stonden. Het wordt dus niet meer Op Dit Moment maar Thoughts Lately

Loving M’n man (en date nights met hem), vrienden, het lekkere slipper-weertje (hoewel het van mijn wel een paar graadjes lager mag), series kijken met een kop thee. Of een heerlijk boek.

Reading Onbegrepen & Versplinterd van Karin Slaughter
Onbegrepen Martin woont nog steeds bij zijn moeder. Steeds vaker grijpt hij terug naar zijn enige echte passie: het lezen van misdaadromans. Hier gaat hij zo in op dat hij geen oog heeft voor de misdaden die in zijn omgeving worden gepleegd. Maar wanneer een collega op brute wijze wordt vermoord, ziet Martin eindelijk kans om op de voorgrond te treden.

Versplinterd Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt. Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over het onderzoek, maar al snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan. Karin Slaughter laat enkele hoofdrolspelers uit het zeer succesvolle Triptiek terugkeren in een uiterst beklemmend verhaal over gijzeling, misbruik en moord.

Onbegrepen had ik zo uit, aangezien dit een echt kleine pocket is. Het eerste verhaal ook van Karin waarvan ik dacht: Nee. Doe maar niet. Alle boeken zijn echt gruwelijk van haar maar deze viel me erg tegen. Heel erg afgeraffeld en een beetje vreemd verhaal. In Versplinterd moet ik nog beginnen. Ook ga ik binnenkort beginnen in het boek De Jacht voor een recensie.

โ™ฅ โ™ฅ โ™ฅ

Eating Ik had van de week een heerlijke ontbijt-date met bestie Wendy en haar dochtertje. Erg gezellig gegeten bij de Intratuin. Ook heb ik a.s. Vrijdag een gezellig ontbijtje samen met Paula bij haar thuis en Zaterdag een High tea met al mijn lieve vriendinnetjes.

Watching Veel series de laatste tijd. Ik neem Criminal Minds, CSI en Rizzoli & Isles op om lekker in het weekend te kunnen terug kijken. En ik had geluk! Laatst had ik toch 2 afleveringen van Criminal Minds die ik toch nog niet had gezien. Verder heb ik heel wat films gezien en zijn we voor ons 7-jarig samen zijn naar de bioscoop geweest.

Wanting Mijn vakantie in September. Gelukkig de aankomende 6 (zomervakantie)weken wel wat extra vrij per week, dat is wel erg lekker i.p.v. 5 dagen werken.

Needing Offline-time. Ik zit eigenlijk teveel achter de laptop, of op social media. Ik ga de aankomende weken op mijn vrije dagen dit minder doen en hou even een social media-break. Even geen Facebook en Twitter. En weinig Instagram, voor zover me dat lukt #verslaafd. Iniedergeval wil ik flink gaan minderen en meer gaan genieten.

Feeling Ik voel me goed. Wel ben ik erg vermoeid de afgelopen tijd en slaap ik dan ook veel bij, zodra dit kan. Ik zal wel gewoon toe zijn aan vakantie. Mijn eerste van dit gehele jaar.

Wishing Dat mijn blog blijft groeien en ik er net zoveel plezier uit blijf halen als wat ik nu doe. Ik zou het super tof vinden als ik 500 volgers zou hebben op Bloglovin’ Nog even te gaan dus.

Liking Het feit dat we bezig zijn om te kijken waarheen we in December op vakantie gaan. Als het goed is (bijna 100% zeker, maar moet hem nog wel aanvragen) heb ik gewoon beide weken vrij en kunnen we dus heerlijk naar een zonnige bestemming gaan. Iemand nog tips voor een fijn zonnig land waar we moeten zijn geweest?

Looking forward to De aankomende vrije dagen die ik ga besteden met ‘me-time’. Lezen, skaten, series kijken, het huis grondig opruimen, afspreken met vriendinnen en vooral veel relaxen (mogelijk in het zonnetje op ons balkon)

Enjoying Onze vernieuwde woonkamer + vernieuwde wc. Heerlijk om alles een beetje af te hebben. Nu alleen de badkamer nog die in September vast klaar is en dan zijn we voorlopig klaar met klussen.

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3, deel 4, deel 5 , deel 6, deel 7, deel 8 & deel 9 van Op dit moment ]

28 reacties op “Thoughts Lately #1

 1. Leuk lijstje! En ja, wat minder tijd achter de pc doorbrengen zou voor mij ook geen slecht idee zijn maar ja, het is ook allemaal zo leuk en verslavend…

 2. Leuk om te lezen. Ik ben ook wat minder actief op Facebook. Twitter helemaal niet meer. Vaker nog aan gedacht zal ik weer Twitteren? maar nee. Toch niet meer.

 3. Jeujjj, op naar de 500! Ik zit bijna op de 200 (nog 4!) dus hoop dat ik die snel haal ๐Ÿ˜‰ Tof dat je nog weg gaat in december! Is een eiland als Mallorca, Tenerife of Fuertaventura niks voor jou? Of een toffe plek in Turkije?

 4. Wat een leuk artikel! Leuk om te zien waar je je zoal mee bezig houdt ๐Ÿ™‚ Ik wil ook even wat minder op social media zitten, maar ik denk dat dat dit weekend in ieder geval wel gaat lukken, omdat ik dan het hele weekend naar een festival ben!

 5. Leuk zo’n lijstje he! Ik hoop dat dat afkicken van je social media ‘verslaving’ gaat lukken en je volop gaat genieten van die tijd. Geniet van je me-time! ๐Ÿ™‚

  1. Binnenkort (als ik zo goed als alle delen heb gelezen) komt er een post online, ook vooral over de volgorde. Kreeg hier wel meer vragen over van lezers.

 6. Leuk! Ik moet eigenlijk ook een social media break nemen, ik zit soms ook te veel achter de computer. Het is stiekem heel verslavend.

 7. Leuk lijstje, toevallig kwam ik gisteren voor het eerst op de blog van Anne en vond dat lijstje ook meteen het overnemen waard!

 8. Wat een leuk lijstje, ik heb hetzelfde wat betreft online-offline time en tijd voor mezelf. Nog even en dan gaan we even op vakantie, even geen laptop is ook wel fijn!

 9. Ik heb toevallig van de week allemaal boeken op mijn telefoon gezet, waaronder een aantal van Karin Slaughter. Wat heb jij een super mooie blog!

  Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *