Snapshots Week#28/2014

 photo Weekfotoscollage_zps42335c6a.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week voltooide ik de happy challenge, genoot ik van het heerlijke weertje, was de verbouwing van de wc eindelijk af en had ik een ontbijt-date met Leona. Kijken jullie mee?

 photo IMG_20140707_135415_zps0c8c9d42.jpg

Deze week behaalde ik dan het einde van de 100 happy days challenge , elke dag voor 100 dagen lang een foto posten op Instagram. Zonder te smokkelen is dit me geheel gelukt! Ik ga trouwens gewoon verder met geluksmomentjes vast leggen, dit onder de hashtag #happymomentsofsas Want je kan niet genoeg stil staan bij blije momenten

 photo IMG_20140709_172846_zpsfc3736e2.jpg

Ik had een erg drukke werkweek ook op werk. Tevens nog extra werken onverwachts waardoor ik de deur gehaast uitging. Nooit fijn om je dag zo te beginnen maar heb mijn goede wil laten zien en weer wat ervaring opgedaan bij een andere vestiging. Ik kreeg ook weer een nieuw loombandje erbij van kindje K. Zo leuk! Net als de vele tekeningen en knutselwerkjes die ik deze week kreeg #lovemyjob

 photo IMG_20140710_094958_zps5763a27e.jpg

Ik genoot deze week van het super mooie weer! Afwisselend met slechte dagen zaten er zeker heel wat goede dagen tussen voor slippertjes en met-zonder-jas weer. Heerlijk! Mensen worden van dit weer ook altijd veel vrolijker. Zo werd ik deze weken vaak begroet op straat door mensen die ik niet eens ken.

 photo IMG_20140710_114538_zpsaed1c798.jpg

Elk vrij minuutjes las ik. Heerlijk om in het zonnetje even helemaal weg te duiken in een boek. Ik kan me ergere pauzes voorstellen. Ik heb dan ook het boek van Karin Slaughter weer uit: Onaantastbaar, met een géweldig einde. Als ik bijna alle boeken van de reeks op volgorde heb gelezen komt er een blogje over online (ook op aanvraag van een lezer van me)

 photo IMG_20140711_075743_zpsb9f857b2.jpg

Uitraard stond deze week veel in het teken van onze wc verbouwing, hij is zo goed als af! Als dit blogje verschijnt op Zondag is alles gedaan. Een before & after blogje komt dan natuurlijk snel. Wat ben ik er super blij mee en zoals je kunt zien is hij super chique geworden. Nu nog de finishing touch met dingen ophangen en het gezellig maken met foto lijstjes. En weer gewoon naar de wc kunnen als je wilt is ook echt een lot uit de loterij. Een dag zonder wc (toen hij eraf moest en af moest blijven) was niet echt een succes.

 photo IMG_20140711_103325_zps5deecfa1.jpg

Donderdag avond kreeg ik een appje van een lief vriendinnetje of ik Vrijdag ochtend met haar wilden ontbijten. Natuurlijk wilde ik dat! We hebben heerlijk gegeten bij de bakker en hebben nog even geshopt. Ik heb een leuk nieuw vest van de Only gekocht waar ik super blij mee ben. Daarna nog wat uurtjes in het zonnetje gewerkt en toen was daar eindelijk het weekend.

 photo IMG_20140711_184018_zps8749027f.jpg

Ik had een date. Met mijn bed. Ik besloot Vrijdagavond lekker, na het bloggen, mijn bedje in de gaan en te relaxen.Pluspuntje van de week: Ontbijten met vriendinnetje Leona, mijn vernieuwde bloglayout en weer normaal naar de wc kunnen.
Minpuntje van de week: Onverwachts moeten invallen op werk en alles laten vallen en weggaan. Gehaast een dag beginnen is nooit fijn.
Boek van de week: Onaantastbaar – Karin Slaughter (alweer uitgelezen, dus nexxxxxxt)
Film/liedje van de week: Liedje: Matt Simons – With You
Aankoop van de week: Een nieuw vest van de Only

En vandaag wordt het knutselen aan mijn blog, ik kwam erachter toen ik een nieuw blogje wilde maken met youtube filmpjes dat hij deze niet goed pakt. (zie hier een voorbeeld van waar ik het over heb) Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? De grootte van het filmpje veranderen maakt namelijk helemaal niks uit. Hij blijft maar 1 youtube filmpje weergeven, wat hij ook doet als ik het blogje open klik. 1000x dank als iemand de oplossing weet!

EDIT: Met dank aan Irene die me heeft geholpen dit goed te gooien!

J

 • Volg mij op Instagram
 • About the Author

  33 Comments

  Nicky

  Knap, hoor! Dat je door gaat met die happy moments! Ik was het na 100 dagen helemaal zat. Je wc’tje is mooi geworden.

  Reply
  Billy

  oei, ik moest mijn gegevens hier weer invullen, maakt deel uit van je vernieuwde lay-out zeker?

  Die loombandjes zijn een echte rage aan het worden hé
  En dat ontbijt (met dat bijna zwarte brood) ziet er lekker uit!

  Groetjes!

  Reply
  Claudia

  Wat een leuk overzichtje weer! Fijn dat de wc zo goed als af is en wat is het mooi geworden. Dat ontbijtje ziet er trouwens wel erg lekker uit; ik krijg er honger van!

  Reply
  jackie

  heerlijk overzicht…
  die quote met die zonnebloem, me like it….
  Ik lees trouwens nooit meer boeken van karin slaughter, geen idee waarom niet…

  Reply
  Annouska

  Gehaast beginnen is inderdaad nooit fijn, maar extra uurtjes werk voor de ervaring en het geld is altijd welkom denk ik maar.

  Reply
  Marion

  Leuke slippertjes! Heerlijk weekje gehad zo te zijn. Wat gaaf dat je je Happy Challenge hebt volbracht. Ik moet nog een dag of … 8? 🙂

  Reply
  SAS

  Gelukkig is dit het geval! Nog niet helemaal opgelost maar het komt in de buurt, dus hij staat weer online 😉

  Reply
  Mieke

  Wat is je nieuwe lay-out mooi!
  En verder ook weer een fijne week zo te lezen. Ik houd ook van slippertjes- en met-zonder-jas weer! 🙂

  Reply
  Maaike

  Leuk artikel, ik vind dit soort dingen altijd zo gaaf om te lezen! 🙂 Ik vind je bloglayout heel mooi geworden! Wow! <3

  Reply
  Paul

  Klinkt als een goede week. Voor wat betreft het youtube filmpje: misschien kan Irene van MightyMusings.nl je helpen. Zij helpt mij ook altijd met het oplossen van bugs.

  Reply
  SAS

  Thanks, ik heb haar een emailtje gestuurd. Voor nu wel even mijn oude theme erop gezet. Wilde juist een post maken met youtube filmpjes…

  Reply
  Melissa

  Oh wat heb je toch een leuke week gehad! Je bent in ieder geval lekker en goed bezig geweest 😉 De wc ziet er erg mooi uit trouwens 🙂

  Reply
  Wanda

  Fijn zeg dat de verbouwing nu grotendeels klaar is, zag ook al de nodige foto’s op IG voorbij komen. Is mooi geworden! Wij willen in het najaar met de badkamer aan de gang… Lekker joh dat je zoveel tijd vrij kunt maken om te lezen! In mijn pauzes lukt dat echt niet, dan zitten we meestal met een groepje van 10 personen bij elkaar en dan zou ik me echt niet kunnen concentreren op mijn boek…

  Reply
  Tamarah

  Leuk overzichtje! En jullie nieuwe toilet ziet er heel mooi uit! Ook het kleinste kamertje van het huis verdient wat aandacht 🙂 .

  Reply
  Bente

  Jullie wc ziet er al prachtig uit!
  En ik kan je helaas niet helpen met je youtube filmjpes probleem. Je komt er vast zelf wel achter 🙂

  Reply
  Sylvana

  Leuk! Die van “Friday Night I Have A Date With My Bed” is briljant! 🙂

  Reply
  Petra

  Leuk overzichtje! Jammer dat je moest invallen maar het is wel.fijn als je kunt helpen. Ik kan je niet helpen met de website, sorry. Ben totaal niet technisch aangelegd.

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *