Behind the scenes

Snapshots Week#28/2014

 photo Weekfotoscollage_zps42335c6a.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week voltooide ik de happy challenge, genoot ik van het heerlijke weertje, was de verbouwing van de wc eindelijk af en had ik een ontbijt-date met Leona. Kijken jullie mee?

 photo IMG_20140707_135415_zps0c8c9d42.jpg

Deze week behaalde ik dan het einde van de 100 happy days challenge , elke dag voor 100 dagen lang een foto posten op Instagram. Zonder te smokkelen is dit me geheel gelukt! Ik ga trouwens gewoon verder met geluksmomentjes vast leggen, dit onder de hashtag #happymomentsofsas Want je kan niet genoeg stil staan bij blije momenten

 photo IMG_20140709_172846_zpsfc3736e2.jpg

Ik had een erg drukke werkweek ook op werk. Tevens nog extra werken onverwachts waardoor ik de deur gehaast uitging. Nooit fijn om je dag zo te beginnen maar heb mijn goede wil laten zien en weer wat ervaring opgedaan bij een andere vestiging. Ik kreeg ook weer een nieuw loombandje erbij van kindje K. Zo leuk! Net als de vele tekeningen en knutselwerkjes die ik deze week kreeg #lovemyjob

 photo IMG_20140710_094958_zps5763a27e.jpg

Ik genoot deze week van het super mooie weer! Afwisselend met slechte dagen zaten er zeker heel wat goede dagen tussen voor slippertjes en met-zonder-jas weer. Heerlijk! Mensen worden van dit weer ook altijd veel vrolijker. Zo werd ik deze weken vaak begroet op straat door mensen die ik niet eens ken.

 photo IMG_20140710_114538_zpsaed1c798.jpg

Elk vrij minuutjes las ik. Heerlijk om in het zonnetje even helemaal weg te duiken in een boek. Ik kan me ergere pauzes voorstellen. Ik heb dan ook het boek van Karin Slaughter weer uit: Onaantastbaar, met een géweldig einde. Als ik bijna alle boeken van de reeks op volgorde heb gelezen komt er een blogje over online (ook op aanvraag van een lezer van me)

 photo IMG_20140711_075743_zpsb9f857b2.jpg

Uitraard stond deze week veel in het teken van onze wc verbouwing, hij is zo goed als af! Als dit blogje verschijnt op Zondag is alles gedaan. Een before & after blogje komt dan natuurlijk snel. Wat ben ik er super blij mee en zoals je kunt zien is hij super chique geworden. Nu nog de finishing touch met dingen ophangen en het gezellig maken met foto lijstjes. En weer gewoon naar de wc kunnen als je wilt is ook echt een lot uit de loterij. Een dag zonder wc (toen hij eraf moest en af moest blijven) was niet echt een succes.

 photo IMG_20140711_103325_zps5deecfa1.jpg

Donderdag avond kreeg ik een appje van een lief vriendinnetje of ik Vrijdag ochtend met haar wilden ontbijten. Natuurlijk wilde ik dat! We hebben heerlijk gegeten bij de bakker en hebben nog even geshopt. Ik heb een leuk nieuw vest van de Only gekocht waar ik super blij mee ben. Daarna nog wat uurtjes in het zonnetje gewerkt en toen was daar eindelijk het weekend.

 photo IMG_20140711_184018_zps8749027f.jpg

Ik had een date. Met mijn bed. Ik besloot Vrijdagavond lekker, na het bloggen, mijn bedje in de gaan en te relaxen.Pluspuntje van de week: Ontbijten met vriendinnetje Leona, mijn vernieuwde bloglayout en weer normaal naar de wc kunnen.
Minpuntje van de week: Onverwachts moeten invallen op werk en alles laten vallen en weggaan. Gehaast een dag beginnen is nooit fijn.
Boek van de week: Onaantastbaar – Karin Slaughter (alweer uitgelezen, dus nexxxxxxt)
Film/liedje van de week: Liedje: Matt Simons – With You
Aankoop van de week: Een nieuw vest van de Only

En vandaag wordt het knutselen aan mijn blog, ik kwam erachter toen ik een nieuw blogje wilde maken met youtube filmpjes dat hij deze niet goed pakt. (zie hier een voorbeeld van waar ik het over heb) Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? De grootte van het filmpje veranderen maakt namelijk helemaal niks uit. Hij blijft maar 1 youtube filmpje weergeven, wat hij ook doet als ik het blogje open klik. 1000x dank als iemand de oplossing weet!

EDIT: Met dank aan Irene die me heeft geholpen dit goed te gooien!

J

  • Volg mij op Instagram
  • 0

    33 reacties

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *