Recensie: Patricia Snel – De Jacht

Dit boek werd mij aangeboden door Uitgeverij Mistral

Toen ik dit boek de Jacht ontving, van Uitgeverij Mistral ontving werd ik gelijk nieuwsgierig. Door de kaft van het boek maar ook de uitleg die op de achterkant van het boek stond:

Voor dit spannende verhaal bezocht Patricia Congo en heeft ze zich ondergedompeld in de criminele wereld van de illegale ivoorhandel, de achtergrond waartegen De jacht zich afspeelt.

Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie doorgespeeld van een man met de boodschap dat niets is zoals het lijkt. Aanvankelijk begrijpt ze niet wat ze ermee moet. Wanneer deze man niet veel later wordt vermoord, raakt Eva al snel betrokken in een netwerk van corruptie, misdaad en leugens. Wie kan ze nog vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

Wat ik van het boek vond:

Dit is helemaal mijn genre. Literaire thrillers, ik hou ervan! Ook ving dit boek mijn oog omdat het een totaal ander verhaal heeft dan de meeste boeken. Een jachtfeest, handel. Alle dingen bij elkaar maakt dit een vermakelijk boek om te lezen. Het enige nadeel aan het boek vind ik zelf dat het moeilijk op gang komt. Het verhaal moest even vorm krijgen en de eerste hoofdstukken gebeurd er niet wat ‘spannends’. Ik ben dit bij overige boeken wel gewend, dat je het verhaal wordt ingezogen. Dit was niet vanaf het eerste moment bij dit boek het geval.

Het boek de Jacht van Patricia Snel is € 17,50 en te koop bij diverse boekhandels.

Rating: ★★★

24 reacties op “Recensie: Patricia Snel – De Jacht

  1. ik heb dit boek ook,
    nu nog tijd vinden om te lezen….
    iig na dit te lezen weet ik dat ik hem niet te lang wil laten wachten

  2. Klinkt heel erg spannend! Ik kan niet goed tegen die suspense, heb dan altijd heel snel de neiging om alvast naar de laatste bladzijde te bladeren om een hint te krijgen over hoe het afloopt ^^.

  3. Klinkt wel leuk, ik ben ook gek op literaire thrillers! Jammer dat het even duurt voor het opgang komt, dan heb ik nogal eens de neiging af te haken. X

  4. Wat leuk dat je zomaar een boek gekregen hebt om te lezen! 🙂 Het lijkt me een spannend boek, zet ik even op mijn must-read lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *