Geluksmomentjes

The Awesome List: Always do your best. What you plant now, you will harvest later

    Jullie motiverende reacties op het blogje Let’s Do This    3 leuke samenwerkingen in het verschiet heb staan voor mijn blog    nog steeds ben ik erg blij met mijn nieuwe layout    ik ben super benieuwd hoe alles eruit komt te zien in huis. We zijn bezig geweest met de woonkamer muur te verplaatsen (foto blogje komt als het af is uiteraard online) en we zijn nu druk bezig met onze wc-verbouwing    ik kreeg van lief vriendinnetje Wendy een leuk nieuw truitje    ik heb morgen lekker een dagje vrij genomen    weer begonnen in een nieuw boek van de reeks van Karin Slaughter    het lekkere slippertjes-weer    shoppen    dat het zo lekker rustig is op de weg als Nederland speelde    

 photo InstaSize_zpsc32aa4c1.png

0

41 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *