The Awesome List: Always do your best. What you plant now, you will harvest later

  Photobucket  Jullie motiverende reacties op het blogje Let’s Do This  Photobucket  3 leuke samenwerkingen in het verschiet heb staan voor mijn blog  Photobucket  nog steeds ben ik erg blij met mijn nieuwe layout  Photobucket  ik ben super benieuwd hoe alles eruit komt te zien in huis. We zijn bezig geweest met de woonkamer muur te verplaatsen (foto blogje komt als het af is uiteraard online) en we zijn nu druk bezig met onze wc-verbouwing  Photobucket  ik kreeg van lief vriendinnetje Wendy een leuk nieuw truitje  Photobucket  ik heb morgen lekker een dagje vrij genomen  Photobucket  weer begonnen in een nieuw boek van de reeks van Karin Slaughter  Photobucket  het lekkere slippertjes-weer  Photobucket  shoppen  Photobucket  dat het zo lekker rustig is op de weg als Nederland speelde  Photobucket  

 photo InstaSize_zpsc32aa4c1.png

0

Misschien ook leuk om te lezen...

41 Comments

 1. Ik vind je blog er ook echt goed uit zien!
  En mijn vriendin heeft dus exact dezelfde maar dan glazen. En ook bij ons is het heel erg waar ๐Ÿ˜‰

  1. Thanks! Ik vin ‘De week van Robin’ altijd erg leuk om te lezen, ook al reageer ik niet altijd!
   Haha en blij dat je het met de glazen eens bent. Mijn vent hier heeft geen keuze, ik schenk gewoon in

  1. Veel lees plezier! Ik moet nog even tot de nieuwe.. Ben ze in volgorde aan het lezen en ben nu bij nummero 5

 2. Haha die kopjes, zalig!
  Ik heb net gezien dat je je website host bij one.com. Ik las veel positieve maar ook slechte ervaringen met deze, ik was namelijk ook van plan om mijn host bij hen aan te kopen maar ik twijfelde. Wat vind jij hier zelf van?

  1. Ik zit er nu al ruim 5 jaar en heb nog nooit problemen ermee gehad. Als ik vragen had over een foutmelding op mijn website kon ik een emailtje sturen en kreeg direct reactie. Ook als ze een verversing doen van de server (nu 2 keer meegemaakt in al die jaren) stellen ze je netjes op de hoogte. Ook de prijs is lekker betaalbaar. Al met al ben ik 100% tevreden ๐Ÿ™‚

   1. Dankje! Is toch fijner om het van iemand te lezen dan random op het internet, want er kan dan eigenlijk vanalles staan ๐Ÿ™‚

    1. Dat begrijp ik! Is ook erg mijn ervaring, misschien dat andere er minder tevreden over zijn (om welke reden dan ook) maar ik blijf lekker bij deze fijne hosting zitten ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *