Dagje weg / Borgersteeg: Wat we er ook nog deden


Zoals beloofd vandaag deel 2 van onze weekend-trip naar Borgersteeg. Je kan hier deel 1 lezen mocht je deze hebben gemist (mét uiteraard foto’s). En al nieuwsgierig naar wat we nog meer gedaan hebben behalve ons prima vermaken bij de Bed & Breakfast zelf? Kijk dan snel mee.Jaja je ziet het goed: we zijn samen gaan skaten! Voor het geval er genoeg asfalt en gelegenheid was hadden we onze skates meegenomen in onze kofferbak. nadat we ons hadden geïnstaleerd zijn we even een rondje van 4 km gaan skaten. We zijn maar niet te ver gegaan aangezien de weg terug anders erg lastig ging worden. Wat een heerlijke natuur heb je daar! De vogels die fluiten, overal waar je kijkt zie je groen en gewoon de gehel rustige sfeer daar is echt fenomenaal. Ja, ik zou er zo met mijn spullen heen gaan en gaan wonen.


’s Avonds (ondanks dat het ook mogelijk was bij de B&B zelf avondeten te krijgen) zijn we heerlijk uit eten geweest. Ons oog viel op de Pannenkoeken boerderij De Heikamp, waar we langs reden op de weg naar onze B&B. De familie van Es was zo vriendelijk om voor ons te reserveren (top service!). We hebben beide een heerlijke, grote pannenkoek genomen en daarnaast nog een toetje. Er is altijd plek voor een toetje! Al met al een geslaagde avond. En al helemaal een geslaagd weekendje weg.

Ik wil nogmaals de familie van Es bedanken voor hun gastvrijheid en mooie voorhuis waarin we mochten verblijven. En natuurlijk een bedankje voor Mommyonline voor de leuke winactie!

23 reacties op “Dagje weg / Borgersteeg: Wat we er ook nog deden

  1. Wat ontzettend leuk zeg! Ik zou ook wel in zo’n omgeving kunnen wonen! Heerlijk wat een rust. En samen skaten dat doen mijn vriend en ik ook wel eens! Echt tof om te doen. En dat toetje en die pannenkoek, ontzettend lekker ziet het eruit! Genieten zeg!

  2. Skaten uiteraard! Wat leuk dat je dat ook gewoon meeneemt en samen gaat doen. En wat ziet het eten er lekker uit (:

  3. Aah leuk skaten! Ook al te lang niet meer gedaan. En die pannenkoeken zien er heerlijk uit haha, krijg er honger van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *