Huishoudelijke mededelingen #4 & vragen aan jullie

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1:
Zoals jullie kunnen zien heb ik een nieuwe layout! 3 blogjes naast elkaar die als het ware ‘uitklappen’ als je erop klikt. Ook heb ik een ander lettertype en zijn er kleine aanpassingen gedaan aan de kleuren/style van het thema.

Huishoudelijke mededeling #2:
De About the girl & FAQ is aangepast. Ik kreeg van heel wat bloggers wat vragen die ik in de FAQ heb aangevuld. Ook zijn er nieuwe foto’s toegevoegd en is de tekst ‘over mij’ aangepast.

Huishoudelijke mededeling #3:
Ik zit eraan te denken om mijn blogposten te laten verschijnen op Twitter. Mijn vraag aan jullie is: vinden jullie dit handig en is dit niet heel erg ‘dubbel-op’ aangezien de meeste me al volgen via Bloglovin’ en Rss?

Huishoudelijke mededeling #4:
Er zijn een aantal vaste categorieën die regelmatig aan bod komen waaronder The Awesome List & Photo diary. Ik vroeg me af of jullie nog iets hebben wat jullie wat regelmatiger voorbij zouden willen zien komen. Of iets wat jullie missen op iliveformydreams.com? Heb je ideeën voor een artikel?! Laat het me zeker weten in de comments.

Ben je een nieuwe lezer en heb je je nog niet voorgesteld? Doe dit dan hier: Introduceer jezelf!


Ook wil ik jullie super bedanken voor alle comments de afgelopen jaren.
Ik zit nu bijna op de 30.000 reacties(!) Zo lief dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te lezen (L)

Edit:
Huishoudelijke mededeling #5:
En mijn header is ietsje veranderd: er zit nou een vogeltje op de letter d 😉 en de ‘read more’ knop is anders vormgegeven. Ook is er nu na elk artikel een Instagram & Bloglovin’ button toegevoegd.

19 reacties op “Huishoudelijke mededelingen #4 & vragen aan jullie

 1. Leuke nieuwe info pagina over jezelf. Ik vind het trouwens fijn dat post soms ook voorbij in twitter komen; soms heb ik even tijd over maar niet zoveel tijd dat ik heel mijn bloglovin op dat moment kan leeg lezen. Dan vind ik het leuk als ik door mijn twitter scroll een paar tweets met nieuwe blog berichtjes vind. 😀

 2. ik kom altijd op je log via m’n feedreader, en daardoor zie ik vaak je hoofdpagina niet.
  Ik ben blij dat je weer de navigatie tussen de logjes hebt voorzien. Zo hoef ik niet telkens opnieuw naar m’n feedreader om het volgende logje aan te klikken… 😉

  Groetjes!

 3. Ik zou het niet storend vinden om ook meldingen over nieuwe blogs via Twitter te krijgen. Ik zou het gewoon eens uitproberen, kijken wat het oplevert :

 4. Wat een leuke layout! Ik vind blogposts op Twitter fijn, maar geen bloglovin links dat werkt vanuit de Twitter app op mijn telefoon heel rot 🙂

 5. Mooie lay-out. Zelf stuur ik mijn nieuwe posts ook wel eens door naar twitter, maar meestal vergeet ik het gewoon. Ik vind het niet dubbelop, aangezien je op twitter (waarschijnlijk) ook volgers hebt die je blog nog niet kennen of volgen. Als ik het op twitter zet merk ik wel dat een post bekeken wordt vanuit twitter.

 6. Ik vind photo diary’s altijd erg leuk om te zien! Verder ben ik zelf niet heel actief op Twitter, maar ik post wel m’n blogs via zo’n automatische service. Kost geen moeite, en elke bezoeker die ik er extra door krijg is er één!

 7. Ik deel mijn nieuwe blogposts ook automatisch op Twitter. Twitter staat bij mij altijd op de achtergrond aan als ik op mijn laptop staat en op mijn werk kijk ik in de pauze ook eerder naar Twitter als naar Bloglovin’. De kans dat ik je nieuwe posts zie, wordt zo wel groter.

 8. Ziet er leuk uit, ik mis denk ik niet echt iets. Misschien iets meer variatie? Maar een blog is iets van jezeld, dus blijf vooral ook dichtbij jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *