Mijn nieuwe horloge van O’Clock

Dit product is ter beschikking gesteld door Horloge.com

In dit artikel zijn geen eigen foto’s meer beschikbaar i.v.m. error uploadprogramma.

Vroeger kan ik me geen dag herinneren dat ik geen horloge droeg. Ik had er vele en had op de middelbare er altijd eentje om. Nou leek het me leuk, vooral omdat het fijn is de tijd bij te kunnen houden, weer een horloge aan te schaffen. Bij Horloge.com is er voor ieder wat wils!

 photo d5d97cb6-2ac1-4f42-a6cb-c83659c62c6c_zpse8c86d0c.jpgDe horloges van O’Clock zijn net even iets specialer dan ‘normale’ horloges. je kunt je horloge namelijk compleet zelf samenstellen. Je kleur bandje en je uurwerk kan je los kopen. De siliconen (rekbare) bandjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken en in verschillende maten. Het laatste is erg belangrijk voor mij, aangezien ik nogal smalle polsen heb en ik bij normale horloges dus altijd gaatjes bij moet laten prikken bij een juwelier. Niet nodig bij dit hippe horloge.

Er zijn uurwerken en bandjes in verschillende kleuren dus je kunt combineren wat je zelf mooi vind. Uurwerken met cijfers (wat ik altijd super fijn vind en nodig heb bij een horloge) of juist zonder, met plaatjes erop of alleen een kleurtje. Ze hebben ze zelfs met steentjes erop.

De uurwerkjes kosten gevarieerd van โ‚ฌ16 tot โ‚ฌ28 en de bandjes zijn allen โ‚ฌ10 euro. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt maar je bent nooit meer dan โ‚ฌ40 euro kwijt voor een horloge.

 photo jhnbkjnbkm_zps295f2fe4.png

Mijn keuze: Omdat ik het moeilijk vond zelf wat samen te stellen heb ik ook gekeken bij de ‘kant-en-klare’ horloges. Mijn keuze viel op de O Clock: Signal White – Numbers Black. Een wit bandje met een zwart uurwerkje erin. Iets wat een sierlijke uitstraling heeft en toch overal bij past. Het bandje zit goed om mijn pols en zat niet snel af. Het enige nadeel is dat het rubber waar het bandje van is gemaakt wel snel blijft plakken aan vezels/haren. Zo aaide ik mijn kat en zat mijn hele horloge gelijk onder. Gelukkig is het materiaal goed afwasbaar en was mijn horloge zo weer schoon.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier en je beland gelijk bij de bandjes en uurwerken van O’ Clock

36 reacties op “Mijn nieuwe horloge van O’Clock

  1. Hah ik heb hem op meerdere blogs inmiddels gezien. Ik vind hem zo gaaf; jammer dat ik er eventjes geen geld voor heb ๐Ÿ™

  2. Die heb ik eerder wel eens voorbij zien komen en spraken mij ook erg aan. Misschien toch nog eens op de site gaan kijken. ๐Ÿ™‚

  3. Wat een leukerds ook die kleurtjes als het past bij je kleding. Ik vind wit overal goed bij passen hij is echt leuk meis! Ik was voor dezelfde kleur gegaan.

  4. Gaaf horloge heb je gekozen! Het nadeel is alleen dat rubberen bandjes snel verkleuren, dus pas op met donkere jeans ๐Ÿ˜‰

  5. wat een mooi horloge…
    Ik vind horloge’s altijd leuk om te zien, maar draag ze uit eindelijk nooit…

  6. Ik vind hem super gaaf!!! Mijn handen beginnen te jeuken om op de link te klikken maar ik denk dat het verstandig is om niet te doen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *