(online) geshopt,  Blog

Mijn nieuwe horloge van O’Clock

Dit product is ter beschikking gesteld door Horloge.com

In dit artikel zijn geen eigen foto’s meer beschikbaar i.v.m. error uploadprogramma.

Vroeger kan ik me geen dag herinneren dat ik geen horloge droeg. Ik had er vele en had op de middelbare er altijd eentje om. Nou leek het me leuk, vooral omdat het fijn is de tijd bij te kunnen houden, weer een horloge aan te schaffen. Bij Horloge.com is er voor ieder wat wils!

 photo d5d97cb6-2ac1-4f42-a6cb-c83659c62c6c_zpse8c86d0c.jpgDe horloges van O’Clock zijn net even iets specialer dan ‘normale’ horloges. je kunt je horloge namelijk compleet zelf samenstellen. Je kleur bandje en je uurwerk kan je los kopen. De siliconen (rekbare) bandjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken en in verschillende maten. Het laatste is erg belangrijk voor mij, aangezien ik nogal smalle polsen heb en ik bij normale horloges dus altijd gaatjes bij moet laten prikken bij een juwelier. Niet nodig bij dit hippe horloge.

Er zijn uurwerken en bandjes in verschillende kleuren dus je kunt combineren wat je zelf mooi vind. Uurwerken met cijfers (wat ik altijd super fijn vind en nodig heb bij een horloge) of juist zonder, met plaatjes erop of alleen een kleurtje. Ze hebben ze zelfs met steentjes erop.

De uurwerkjes kosten gevarieerd van €16 tot €28 en de bandjes zijn allen €10 euro. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt maar je bent nooit meer dan €40 euro kwijt voor een horloge.

 photo jhnbkjnbkm_zps295f2fe4.png

Mijn keuze: Omdat ik het moeilijk vond zelf wat samen te stellen heb ik ook gekeken bij de ‘kant-en-klare’ horloges. Mijn keuze viel op de O Clock: Signal White – Numbers Black. Een wit bandje met een zwart uurwerkje erin. Iets wat een sierlijke uitstraling heeft en toch overal bij past. Het bandje zit goed om mijn pols en zat niet snel af. Het enige nadeel is dat het rubber waar het bandje van is gemaakt wel snel blijft plakken aan vezels/haren. Zo aaide ik mijn kat en zat mijn hele horloge gelijk onder. Gelukkig is het materiaal goed afwasbaar en was mijn horloge zo weer schoon.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier en je beland gelijk bij de bandjes en uurwerken van O’ Clock

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *