Liefde voor..

Over de nieuwe hobby van Yara

Laat ik voorop stellen dat ik echt een crazy cat lady ben. Ik HOU van mijn beestjes. Maar onze kat Yara houdt er na haar wattenstaafjes-tic ook nog andere maffe dingen op na. Om dat even ter zijde te leggen, ze heeft nu al 3 weken weer wat nieuws verzonnen.

Ik zat in de woonkamer rustig blogjes te typen met een theetje toen ik een geluid hoorden wat ik niet kon thuis brengen. Ik ging kijken en vond mevrouw kauwend…Ja KAUWEND aan op onze plinten.

Plinten.
Die.
Vast.
Zitten.
Ze trekt ze dus met haar nagels en bek het los om vervolgens er heerlijk op te kunnen kauwen en jawel: ze in haar waterbak te gooien. Ze gooit namelijk alles in haar waterbak: speeltjes, propjes alles erin. Wat er leuk aan is vraag ik me zelf ook regelmatig af. Of ik er vrolijk van wordt? Neun. Want ze gaat dus ook alle spullen die ze IN haar waterbak gooit weer ERUIT halen. Gevolg: een hele natte kamer, overal poten en natte plinten die overal liggen en 10x zo dik zijn als dat ze horen te zijn.

Nou is ze dus begonnen met haar meesterwerk: onze gang.

Heel fijn.
*zucht*

Nou slapen onze katten altijd in de extra kamer (aangezien we ze niet in de woonkamer willen hebben op onze bank e.d.) en madam is nu ook daar begonnen. Ik denk dat haar missie is om het hele huis plint-vrij te maken.

Binnenkort dus maar even met kit (nouja M. gaat dit doen uiteraard) alles weer vastplakken en hopen dat ze er dan eindelijk met haar katten-klauwen vanaf blijft. Ik zeg: wordt vervolgd….

0

41 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *