New in: Een mooi schild voor je telefoon

Dit product is ter beschikking gesteld door Mobilefun

Jeuj! Ik heb weer een super gaaf hoesje voor mijn telefoon. Eentje waar ik super blij mee ben.
Over welk hoesje ik het heb? Over de ToughGuard Shell voor mijn Samsung Galaxy S2. Het is een soort schild gemaakt van sterk polycarbonaat wat precies om je telefoon heen past.

 photo 20140401_12464522_zps46c25426.jpgWat ik zo fijn vind aan dit hoesje is dat het een erg gave look geeft aan je telefoon en je mobiel helemaal niet dikker maakt. De meeste hoesjes maken dat je telefoon 2 keer zo breed of dik wordt. Dit hoesje dus niet! En voor โ‚ฌ 12,49 is het zeker geen dure en een hippe bescherming voor je mobiel.

Ik zag ook een aantal leuke hoesjes voor de Samsung Galaxy s2, jammer genoeg heb ik deze telefoon niet. Dus voor degene die deze telefoon wel hebben kan ik je zeker aanraden eens een kijkje te nemen!

 photo hgbhjb_zpsd2ee0aca.jpg

0

Misschien ook leuk om te lezen...

17 Comments

  1. Jaaaa ik heb dezelfde in een andere kleur ๐Ÿ˜€ ook handig beschermplasticje voor op het scherm zelf, die heeft al veel krassen opgevangen O.o

  2. Ik heb er nu een met bloemetjes om mijn telefoon. Ik mag binnenkort een nieuwe telefoon uitzoeken, dus dan heb ik ook weer nieuwe hoesjes nodig. Een webshop om te onthouden dus

    1. Dan is hij inderdaad wel prijzig ๐Ÿ˜‰ Ik heb eigenlijk altijd duurdere hoesjes dus voor mij is dit een koopje ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *