Omdat ZIJN telefoon ook wel iets verdiend

Het hoesje uit deze samenwerking is verkrijgbaar bij Hoesjes.nl

In dit artikel zijn geen eigen foto’s meer beschikbaar i.v.m. error uploadprogramma.

Dit keer geen hoesje voor mijn eigen telefoon maar een hoesje voor de telefoon van M. Hij heeft al een tijdje de Galaxy S4 en zocht nog steeds een leuk en handig hoesje voor zijn werk. Hij is timmerman van beroep dus een hoesje om zijn telefoon is zeker wel noodzakelijk.

Hij koos voor de Galaxy S4 case zonder de wireless charging via Hoesjes.nl.

Wat een fijn hoesje voor gebruik. Je klikt de achterkant van je mobiel eraf en klikt de nieuwe erop, met flap waardoor het hoesje stevig bevestigd zit aan je mobiel. Ook is het fijn dat doordat je de achterkant vervangt je niet een heel dik hoesje krijgt en dus het design van je toestel behouden blijft. Wat gelijk opvalt is het venster wat ze erin hebben gelaten. Super handig, zo kan je gelijk zien wie er belt, hoe laat het is of een oproep opnemen door er met je vinger overheen te slepen.

 photo IMG_20140508_222240_zps9fec4696.jpg

Zodra je de flap opent neemt hij weer het formaat van je toestel aan en klap je hem weer dicht zie je alleen het venster. M. zijn telefoon blijft goed beschermd en zo kan hij met een gerust hart werken zonder dat zijn mobiel beschadigd.

Het enige nadeel wat er is aan het hoesje is dat de flap niet gesloten kan worden. Hij ligt er dus ‘open’ op. Gelukkig klap hij niet gauw open doordat het spul wat aan de binnenkant zit van zacht materiaal is gemaakt. Een klein minpuntje dus wat de pret van de rest van het hoesje zeker niet mag bederven.

Ik ben zelf ook erg tevreden met mijn Samsung toestellen die ik al meerdere jaren heb. Aan het einde van dit jaar mag ik dan ook een nieuwe kiezen. Mijn gedachten gaan uit naar de Galaxy S5 en daar waren zeker ook heel wat mooie S5 hoesjes voor beschikbaar.

21 reacties op “Omdat ZIJN telefoon ook wel iets verdiend

  1. Eerst even zeggen dat ik je site zo echt heel er mooi vind.

    Hoesjes heb ik eigenlijk nooit gehad voor mijn telefoon, eigenlijk zou ik het ook moeten nemen, is best handig en tegenwoordig heb je echt de leukste hoesjes

  2. Leuk hoesje! Lijkt mij ook erg handig met zo’n venster, maar helaas hebben ze die niet voor een Huawei.

  3. Ja, die mannen verdienen af en toe ok wel wat natuurlijk. πŸ˜‰ Ik vind het concept met het venster erg leuk. Waarom hebben ze dat nou niet voor HTC?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *