Plusjes en minnetjes

+ De aankomende week een drukke week en daarna lekker veel vrije dagen.
+ Veel tijd nemen voor mezelf: lezen, uitgebreid douchen, series kijken en lekker skaten.
+ Lekker bezig in ons huisje, zoals onze nieuwe leeshoek. Volgende project: de woonkamer! Omdraaien en misschien?! een ander kleurtje verven. Wat zeggen jullie het rode van nu houden of toch gaan voor grijs?
+ Al een half jaar een super leuke baan hebben waar ik met veel plezier naar toe ga.
+ Zo’n weekend
+ Aankomend weekend met 2 vriendinnen afgesproken, gezellig!
+ En? Hebben jullie al gezien dat deze layout al HEEL LANG online staat? Ben er super happy mee en deze zal nog wel een geruime tijd blijven staan. Hoewel, knutselen aan deze zal vast ook nog wel gebeuren qua kleurtjes en andere kleine aanpassingen.


– Een GSP die niet werkt als je wilt gaan skaten. Echt SUPER irritant en wordt er dan ook gelijk chagrijnig door.
– Yara die vandaag naar de dierenarts moet, opnieuw voor een soort bultje. Hopen dat het niets ernstigs is. *duimt*
– Mijn leuke armbandje die deels kapot is en ik dus nu niet meer kan dragen.
– Nergens een leuke en goed zittende spijkerbroek kunnen vinden.
– Dat het nog erg lang duurt eer ik vakantie heb en dan gaan we nog klussen ook. Echt ‘vakantie’ is niet het juiste woord.
– Aan het begin van je werkweek een BHV cursus hebben. En dan nog de hele week moeten werken, gaaaaaar.
– Horen dat eigenlijk er nog een verstandskies uit moet. Brrrrr. Ik wacht er lekker mee.

About the Author

42 Comments

Danique

Leuke plusjes, de minnetjes zijn wat minder, maar zo is het leven. Leuke blog heb je trouwens ๐Ÿ˜‰

Reply
SAS

Tot nu toe antibiotica gekregen en aankijken of het kleiner wordt of weggaat. Over 2 weken anders terug. En anders weer de optie om het weg te laten halen. Lief dat je ernaar vraagt ๐Ÿ™‚

Reply
Wanda

En hoe is het met Yara bij de dierenarts gegaan? Nog een verstandskies eruit? Mijn tandarts begon er een paar jaar geleden ook over maar ik heb ze nog gewoon, zitten gelukkig totaal niet in de weg dus dan wordt er ook niet vrijwillig in me gesneden…

Reply
SAS

Ze heeft antibiotica gekregen en nu moeten we kijken of het bultje kleiner wordt en anders terug. Gelukkig heeft ze er weinig last van. Tsja en die verstandskies wist ik ook al, dat ze allen eruit moesten. Hij wordt slecht en zit zover in mijn mond dat hij moeilijk schoon te houden is. Ik stel het lekker uit, 1 keer zo’n hel vond ik genoeg ๐Ÿ˜‰

Reply
Jasmine

Ah geniet van het lezen! Duim met je mee voor Yara. Oh en verstandkiezen: wat heb je er toch aan – komen veel te laat uit en vaak moeten ze dan ook nog eens verdwijnen.

Reply
Evelien

Geniet van de plusjes, dan vallen de minnetjes wel mee. Succes met je verstandskies. Hoe is het met Yara?

Reply
Evelien

Focus je op de plusjes. Die minnetjes komen goed. Succes met je verstandskies! Hoe is het met Yara?

Reply
SAS

Yara heeft antibiotica gekregen en nu hopen dat het bultje kleiner wordt, anders moeten we sowieso terug.

Reply
Petra

Jammer van de minnetjes maar kijk vooral naar de plusjes.
En ik duim voor je dat Yara niet ernstigs heeft.

Reply
Regina

Wij hebben een paar jaar zo’n rode muur gehad. Vond het wel heel leuk en gezellig staan. Maar na een tijdje was het genoeg en was ik toe aan een frissere kleur.
Succes met je verstandskies.

Reply
Niesca

he bah wat een vervelende minnetjes zeg! weer een verstandskies noooo arme jij!

Reply
Kimberley

Zolang de plusjes zwaarder wegen dan de minnetjes is er niks aan de hand! Ik hoop dat alles okรฉ is met Yara en dat je armbandje gemaakt kan worden.

Reply
Lizzy

Wat leuk om te zien! Mooie plusjes! ๐Ÿ™‚ Leuk dat je hebt afgesproken met je vriendinnen! En balen dat je een verstandskies eruit moet!

Reply
Nienke

Ben er nog niet aan toegekomen te gaan skaten.. Snel weer een stukje gaan rollen! Ik moet ook mijn verstandskies laten trekken, en goed mogelijk dat de andere 3 ook nog mogen. Heb er nu geen last van, maar hij moet er toch uit omdat ie in de weg gaat zitten ๐Ÿ™ Ben het nu al mรกรกnden aan het uitstellen xD

Reply
SAS

Haha ik ken het. Mijne moest er al JAREN uit. Toen ik even geen werk had dacht ik nu moet ik het doen want ik vond altijd wel een 1 of ander excuus. Maargoed, die verzin ik dus nu voor de volgende 2 die er eigenlijk uit moeten haha

Reply
Simone

Fijne plusjes, maar sommige minnetjes zijn inderdaad echt niet leuk (zoals Yara en je verstandskies). Hoe is het afgelopen bij de dierenarts?

Reply
SAS

gelukkig goed, ik post straks even een foto op Instragam. Hier even kort: ze heeft antibiotica gekregen en moet binnen 2 weken weg of kleiner zijn. Is het kleiner moest ze nog een antibiotica prik en anders overwegen om het weg te laten halen. Is wel weer hetzelfde als eerst dus niet schadelijk. Thanks voor het vragen!

Reply
Jorien

De plusjes zijn altijd leuker dan de minnetjes. Succes met Yara, hopelijk is alles goed. En die verstandskies, i know how you feel… Binnenkort gaan ze hier alle 4 er uit *slikt*

Reply
Michelle

Gelukkig zijn er meer plusjes als minnetjes ๐Ÿ˜‰ Balen zeg dat je nog een verstandskies eruit moet laten halen.. Ik moet nog naar de tandarts, zo geen zin in..

Reply
Inge

Oh man, een GPS die niet werkt, ik heb die van ons bijna tegen de grond gegooid vorig weekend! Misschien moet ik ook wel eens plusjes gaan opschrijven.
Ik duim mee voor de poes!
Hmm en een spijkerbroek, ja, altijd moeilijk, ik heb er nu van 7 for all mankind, die vind ik echt wel top (en via internet gekocht, lekker goedkoop ๐Ÿ˜€ ).
Argh, die verstandskiezen, hopelijk hadden ze je toch op voorhand geinformeerd dat de tegenliggende altijd ook uit moet, dus onderste er uit, dan moet de bovenste ook gaan ๐Ÿ™

Reply
SAS

Jaaaaa ik baal er inderdaad van. Nu zijn boven en onder eruit en de andere kant moet eigenlijk ook. Echter is de onderste nog niet door en ga toch echt niet eruit laten snijden, het idee brrrr. Ik wacht het dus lekker af en stel het net zolang uit tot hij er rottend uitvalt hahaha ๐Ÿ˜›

Reply
Linda

Leuke plusjes! Vooral daar aandacht aan besteden dus! ๐Ÿ˜‰
Wat die spijkerbroek betreft: zo herkenbaar…

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *