6 dingen die je zeker moet doen in het weekend (en die ik afgelopen weekend deed)

Er zijn van die fijne weekenden en NOG veel betere weekenden. Dit was zo’n beter weekend, gewoon omdat er zat leuke dingen zijn gebeurd. 6 om even een korte samenvatting te geven. Ik zeg: wil je een goed weekend hebben dan moet je deze 6 dingen zeker doen!

1. Ga lunchen met een vriendin. Niets is zo gezellig om een vriendin na een lange tijd weer te zien en lekker tijdens het lekkere eten gezellig bij te kletsen. 9 van de 10 keer zit ik bij Bagels & Beans, heerlijk! Was zeker gezellig weer bij te praten en lekker te zitten in het zonnetje. Met een munttheetje & bagel. YUMMM.

2. Shoppen. Iets kopen wat je al hรฉรฉl lang wilt. Als een klein kind in een snoepwinkel kwam in de winkel uit met mijn toffe nieuwe skate-broek. Ik wilde hem al een tijdje en had hem eerst laten hangen. Totdat ik dagelijks op de online shop keek of ze hem nog hadden en mijn hoofd NEEEEE schreeuwde telkens wanneer ik zag dat hij was uitverkocht. Heerlijk om hem in de winkel te zien hangen, te passen en mee te nemen naar huis.

3. Kijk je favoriete series. Heerlijk om na een hele tijd weer lekker in de wereld te duiken van CSI. Relaxen op onze hoekbank met een theetje en even mijn verstand op 0. Nu nog nieuwe afleveringen van Criminal Minds waar ik op zit te wachten… met SMART.

4. Ga naar buiten. Hardlopen, gewoon lopen of zoals ik skaten. Niets is zo heerlijk om vroeg op de Zondag ochtend een rondje te skaten. Met het zonnetje erbij en heerlijk langs het water. Daarna een heerlijke warme douche na de inspanning is ook altijd een fijne bijkomstigheid.

5. Lezen. Niets is zo heerlijk om in een spannend boek, in ons nieuwe leeshoekje lekker je een in boek te verstoppen. Ook een stukje ontspanning en even je bevinden in de andere wereld vol moord en gruwelijkheden.

6. Knuffelen met huisdieren. Ik heb 2 echte knuffelpoezen. Yara gaat altijd breed uit op je schoot liggen en Ayla moet er altijd bij als ik achter de laptop zit, zij is meer een kat van ernaast/tegenaan. Erg gezellig!

En wat zijn de dingen die jij gaat doet in een weekend?

About the Author

39 Comments

Maai

Jaaaa allemaal heel fijne dingetjes. Voor jou nu ook vakantie? Op naar nog meer fijne dingetjes. Fijne dagen! Liefs

Reply
SAS

Nee bij ons begint de Meivakantie pas 28 April… Ik moet dan maar 2 dagen werken en de rest lekker vrij. Een soort mini-vakantie dus ๐Ÿ˜‰

Reply
Mara

Leuk! Klinkt inderdaad als een heerlijk weekend. Mijn favo weekend bestaat uit: shoppen, met vriendinnetjes afspreken, lekker veel tijd doorbrengen bij mijn paard en in de zon chillen!

Reply
Marcella

Jaaaa, dit vind ik ook allemaal erg fijn! Al is het voor mij fietsen ipv skaten. Maar buiten sporten is top! En lezen en knuffelen met de katjes heerlijk! Ik ga vrijdag een hightea doen met mijn zus. Gezellig!

Reply
Louise

Klinkt als een heerlijk weekend. Ik lees in het weekend ook veel, maar tijd gaat ook ‘op’ aan boodschappen doen en poetsen ๐Ÿ™‚

Reply
Nicky

Leuke dingen heb je van het weekend gedaan. Weekenden ben ik voornamelijk druk bezig met boodschappen en huishouden.En als het mooi weer is gewoon heerlijk in de tuin van het zonnetje genieten.

Reply
Jennn

Heerlijk! Ik doe verschillende dingen in het weekend. Lekker rustig aan, of ik moet werken, of ik ga schminken. Niks doen kan ook heerlijk zijn.

Reply
Nicole

Tsjah onze weekenden zien er voortaan heel anders uit.. Boodschappen doen, duurt tegenwoordig erg lang haha.. dus dan is halve weekend al voorbij ๐Ÿ˜›

Komend weekend ga ik sowieso wel leuke dingen doen! ๐Ÿ™‚

Reply
Birte

Lijkt alsof ik van รฉxact dezelfde dingen houd als jij. Allez, ik skate niet, maar ik houd er wรฉl van buiten te zijn. Lucky me, want ik woon op twee minuutjes lopen van een groot natuurdomein!

Reply
Lizzy

Wat een leuk artikel! ๐Ÿ™‚ Lunchen met een vriendin is altijd erg leuk (en lekker!) om te doen! ๐Ÿ™‚

Reply
Chantal

Dat zijn inderdaad fijne dingen om te doen. Ik heb helaas geen huisdieren, maar ik leen wel een knuffel van de kat van een vriendin ๐Ÿ˜‰

Reply
Miranda

Meestal is het Zaterdag voetbal dag bij ons en Zondag lekker niks doen dagje. Lekker in bad, lezen, de kinderen die buiten spelen.

Reply
Jorien

Oh heerlijk! Mijn weekend wordt ook altijd besteed aan het doen van iets leuks, lekker series kijken, uitslapen en sporten. Echt lekker!

Reply
Inge

Het weekend is bij mij precies altijd veel te kort… Wat heb ik gedaan… hmm, vrijdagavond bij een vriending geweest, zaterdag eerst naar de tandarts, dan shoppen met mijn ma, naar de basket gaan zien, feestje ’s avonds, zondag supporteren bij de aflossingsmarathon, en dan nog een stuk van de omheining geschilderd. Druk druk dus, toch nog veel gedaan als ik het zo ziet ๐Ÿ˜€

Reply
SAS

Klinkt zeker als een druk weekend. Was alles ook goed bij de tandarts? (ik kom er zelf net vandaan haha)

Reply
Inge

Tja, wat noem je goed bij de tandarts natuurlijk… Ik had tandpijn bij het bijten tijdens het eten, dus รฉรฉn van de vullingen is er uitgehaald en vervangen, sindsdien geen pijn meer, dus I’m happy, wel weer een halve dag met een suffe kop rondgelopen, zalig toch die verdoving ๐Ÿ˜€
Bij jou alles goed afgelopen?

SAS

Ik heb echt NOOIT wat. *even afkloppen he?!* Sta binnen 10 minuten weer buiten. Het enige wat ik ooit had was in het ziekenhuis mijn verstandskiezen, ook gelijk een regelrechte hel. Een eigenlijk moet er dus nog eentje uit….

Linda

Op de nieuwe afleveringen van criminal Linda zit ik ook te wachten. Als het mij te lang duurt download ik ze, heel slecht, ik weet het. Gelukkig vind ik the suits een goede tussenoplossing (en natuurlijk ook gedownload, want in Amerika zijn ze al een paar seizoenen verder).

Reply
Simone

Ik slaap graag een beetje uit, soms ontbijten op bed en gewoo zien hoe de dag loopt. Ik hou wel van spontane acties ๐Ÿ™‚

Reply
jackie

Ik houd van weekenden.
mijn favo weekend is toch echt niets doen, en ongemerkt toch allemaal leuke dingen doen…
Nu al zin in aankomend weekend…

Reply
Regina

Skaten, zo leuk maar de mijne zijn te klein ๐Ÿ™ Ik ga denk nieuwe kopen. Tot nu toe ben ik aan het hardlopen, ook goed ๐Ÿ™‚

Reply
Niesca

wat een fijn artikel inderdaad lekker lunchen of uiteten gaan met vriendinnen is echt een must voor mij maar ook samen met Niels het is echt een quality time momentje ๐Ÿ™‚

Reply
Nienke

Woensdag shoppen met mn moeder, ik kijk nu een serie, hardlopen heb ik gister gedaan, en dit weekend ga ik met de allerliefste puppy knuffelen! ๐Ÿ˜€

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *