Dit artikel is geschreven in samenwerking met Auping

 photo printlogo_zpsc4f9f1a3.png

Al vaker zie ik deze reclame voorbij komen van Auping met hun motto: Auping nights, Better days. Aangezien ik nieuwsgierig was naar hun website ben ik eens een kijkje gaan nemen en ik was aangenaam verrast!

Wat een fijne en overzichtelijke site. Bovenaan de site kan je in de menu balk verschillende opties aanklikken zoals bijvoorbeeld persoonlijk advies, zoek gemakkelijk een winkel of de klantenservice. Daaronder zie je subcategorieën staan voor de selectie van artikelen. Zo kan je makkelijk vinden wat je zoekt! Bedden, juist een boxspring of matrassen voor je bed… Met 1 druk op de knop kom je in het gewenste menu.

Daarna kan je weer verder selecteren zodat je bij het gewenste product komt. Ze maken optimaal gebruik van de filters zodat ‘lang zoeken’ overbodig wordt. Tevens hebben ze er ook accessoires en kasten, iets wat ik niet had verwacht van deze winkel.

 photo akhjdkjasf_zps579e28e6.png

Er staat erg veel informatie op de site, ook bij de producten die je koopt. Zo staan er de specificaties, uitgebreide informatie, informatie over het bestellen, de mogelijkheden en zelfs handleidingen kan je er vinden.

Het enige nadeel van Auping is dat er (nog)niet online besteld kan worden. Je moet dus nog echt naar de winkel toe voor de aankopen. Auping is een redelijk duur product maar met de kwaliteit die ze leveren is het zeker het geld waard! Zelf heb ik 2 nieuwe hoofdkussens van Auping waarover een review nog online komt.

0
13 reacties

13 thoughts on “Auping nights, Better days

 1. Nicky schreef:

  Vriendje-lief heeft een Auping-bed. En ja, dat slaapt lekker. Aan de andere kant; mijn Ikea-bedje slaapt ook lekker. Ik zelf zou geen Auping kopen. Man, wat een prijzen!

 2. Jasmine schreef:

  Had er nog nooit van gehoord, maar wel handig dat ze gebruik maken van filters voor hun site anders kun je weer eeuwig bezig zijn.

 3. RenéSmurf schreef:

  Ik heb er niks mee.

 4. Miss Sentinelli schreef:

  Fijn artikel, de site is zeker overzichtelijk en handig!

 5. Jorien schreef:

  Volgens mij heb ik ook zo’n kussen… Ligt wel super lekker!

 6. Petra schreef:

  Met zo iets als slapen zou ik het product toch willen testen in de winkel. Dat ze nog geen webshop hebben vind ik dus niet zo erg. Heel eerlijk gezegd vind ik ze wel erg duur.

  1. SAS schreef:

   Het is inderdaad een dure winkel, maar ik moet zeggen voor zulke goede kwaliteit is het het zeker wel waard even wat meer uit te geven. Vooral aangezien het een aanschaf is dit je niet maandelijks of jaarlijks doet.

 7. Eline schreef:

  Wij hebben een Auping en echt waar; een Auping slaapt zalig <3

 8. todayslife schreef:

  een auping lijkt me wel wat!

 9. Simone schreef:

  Ik ben benieuwd naar de review! Ik ben namelijk nog altijd opzoek naar een fijn hoofdkussen.

 10. Kimberley schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar hun kussens, omdat ik vaak last krijg van andere kussens, dus als je die review er op hebt staan kom ik zeker kijken!

 11. jackie schreef:

  mocht ik ooit nog eens een nieuw bed nemen dan ga ik auping heel erg overwegen…
  Mijn zusje is na jaren nog super tevrede

 12. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Nog nooit geprobeerd. Denk wek dat Auping wat duurder is. Maar misschien ook wel beter. Ooit zou ik het eens uit willen proberen of het wat is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *