Blog,  Home sweet home

Auping nights, Better days

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Auping

 photo printlogo_zpsc4f9f1a3.png

Al vaker zie ik deze reclame voorbij komen van Auping met hun motto: Auping nights, Better days. Aangezien ik nieuwsgierig was naar hun website ben ik eens een kijkje gaan nemen en ik was aangenaam verrast!

Wat een fijne en overzichtelijke site. Bovenaan de site kan je in de menu balk verschillende opties aanklikken zoals bijvoorbeeld persoonlijk advies, zoek gemakkelijk een winkel of de klantenservice. Daaronder zie je subcategorieën staan voor de selectie van artikelen. Zo kan je makkelijk vinden wat je zoekt! Bedden, juist een boxspring of matrassen voor je bed… Met 1 druk op de knop kom je in het gewenste menu.

Daarna kan je weer verder selecteren zodat je bij het gewenste product komt. Ze maken optimaal gebruik van de filters zodat ‘lang zoeken’ overbodig wordt. Tevens hebben ze er ook accessoires en kasten, iets wat ik niet had verwacht van deze winkel.

 photo akhjdkjasf_zps579e28e6.png

Er staat erg veel informatie op de site, ook bij de producten die je koopt. Zo staan er de specificaties, uitgebreide informatie, informatie over het bestellen, de mogelijkheden en zelfs handleidingen kan je er vinden.

Het enige nadeel van Auping is dat er (nog)niet online besteld kan worden. Je moet dus nog echt naar de winkel toe voor de aankopen. Auping is een redelijk duur product maar met de kwaliteit die ze leveren is het zeker het geld waard! Zelf heb ik 2 nieuwe hoofdkussens van Auping waarover een review nog online komt.

0

13 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *