100 Happy Days of Sas

 photo 100happydays_zps4aaf95cf.png

Op meerdere blogs en op Instagram kwam ik deze challenge tegen: 100 Happy Days. De opdracht? Iedere dag dien je een foto in van iets wat je gelukkig maakt voor 100 dagen lang.
En challenge die ik zeker erg leuk vind aangezien ik van positiviteit en foto’s maken hou.

Ik ga vanaf 29 Maart mee doen via mijn Instagram op mijn eigen hashtag #100happydaysofsas
Let op! Mijn account is prive en je kan het dus alleen zien als je me volgt.
Ik ben dan klaar op 4 Juli met deze challenge.

Oh en hier op iliveformydreams.com komt telkens om de zoveel tijd een update. Gewoon, omdat het leuk is: foto overzichtjes met positieve dingen.

Doen jullie ook mee?

41 reacties op “100 Happy Days of Sas

  1. Haha gelukkig ieder zijn ding πŸ˜‰
   Ik ben verslaafd aan foto’s maken en Instagram, een goede combi voor deze challenge dus! πŸ˜€

 1. Ik ben super benieuwd! πŸ˜€ Zelf weet ik dat ik dit niet volhoud dus ik kijk graag mee naar jou foto’s.

 2. Wat een leuk idee zeg! Dit zouden we eigenlijk allemaal moeten doen πŸ™‚ Heel veel succes met de challenge! xo

 3. Zoals ik al op IG zei: leuk dat je dit gaat doen! Doe zelf niet mee want ik heb al een app die mij elke dag een foto laat maken op een random moment haha. En tot nu toe kan ik dat nog goed volhouden.

 4. Ja heb hem al veel gezien, lijkt mij leuk om te doen, weet niet of ik het zou volhouden (vergeetachtig hoofd hier)

 5. Ik twijfel nog of ik mee ga doen. Het lijkt me heel leuk en het stimuleert om wat vaker foto’s te maken. Ookal is het maar met mijn mobiel. Ik geef mezelf tot 1 april bedenktijd. πŸ™‚

 6. Leuk initiatief, maar ik laat hem even aan me voorbij gaan. Uit ervaring weet ik al dat het me niet gaat lukken om elke dag ergens een foto van te maken, dus ik pas even…

 7. Wat een leuke challenge. Ben benieuwd naar jouw foto’s. Ik sla hem even over maar dat is meer omdat ik gewoon een ramp ben, met dat soort dingen bijhouden haha πŸ˜‰ Ik geniet dus vanaf de zijlijn mee.

 8. Superleuk dat je dit gaat doen! Zelf weet ik nog niet of ik dit ook ga doen. Ik ga er eens over nadenken. πŸ™‚

 9. Leuk idee! Alijd een goed idee om bij de mooie dingen in het leven even stil te staan en extra aandacht aan te geven. Misschien dat ik ook wel mee ga doen..

 10. ik zit hier ook al een paar dagen over te denken…..
  Zaterdag is misschien wel een mooi begin…
  100 happythings, dat kan nooit moeilijk zijn toch…

 11. Wow hele uitdaging. Wel leuk, maar 100 dagen en dus 100 dingen lijkt me zo veel. Het lijkt me wel heel inspirerend om te zien hoe mensen hier invulling aan geven.

 12. Superleuk! πŸ™‚ Zoiets lijkt mij ook wel tof, maar ik heb geen Instagram. Even nadenken hoe ik het dan aan ga pakken… Ik denk iedere dag gewoon een foto maken en om de 10 foto’s een blogje maken ofzo πŸ™‚

  1. Dat kan, als je op de site kijkt zie je de mogelijkheden om mee te doen. Ik heb voor Instagram gekozen maar er zijn meerdere opties. Leuk als je ook mee gaat doen!

   1. Het heeft even geduurd maar ik heb ervoor gekozen om ook mee te gaan doen. Ik plaats dan om de 10 foto’s gewoon een blogje en deel het verder niet (geen instagram dus) πŸ™‚

  1. Ik duim voor je mee dat jullie als compleet gezinnetje het ziekenhuis kunnen gaan verlaten! Leuk idee om dan ook te beginnen met deze challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *