The Awesome List: Be happy with everything that you already have

  Photobucket  Bij Seizoen 9 DVD3 zijn van CSI, heerlijk veel gekeken in mijn vrije uurtjes  Photobucket  heerlijk geshopt bij de Primark, super blij met m’n nieuwe kleding  Photobucket  en met mijn nieuwe panda-sloffen  Photobucket  skaten, luvvvvv it  Photobucket  lunchdate met vriendinnetje bij de Bagels  Photobucket  complimentjes krijgen op werk van ouders  Photobucket  nog steeds super blij met m’n layout (deze staat er alweer een tijdje, trots op mezelf haha)  Photobucket  goede nachtrusten  Photobucket  beginnen in het boek Oorlogskind van Camilla  Photobucket  een geordend huisje  Photobucket  leuke dates plannen  Photobucket  dingen&personen los laten  Photobucket  de leuke reacties op het blogje De Omgekeerde Bucketlist  Photobucket  dit leuke nieuws  Photobucket  het heerlijke weertje  Photobucket  good hair days  Photobucket  mee doen met de 100 happy days challenge -mijn hastag: #100happydaysofsas  Photobucket  een goed functioneringsgesprek hebben gehad  Photobucket  administratie eindelijk eens bijwerken  Photobucket  het super lieve en leuke armbandje wat ik heb gehad van mijn beste vriendinnetje  Photobucket  het beste uit jezelf proberen te halen  Photobucket  

 photo tumblr_n2h2fu9sDi1rphzljo1_500_zpsfb737a29.jpg

0

Misschien ook leuk om te lezen...

20 Comments

    1. Is zeker altijd spannend, vooral in deze tijden dat het ‘functioneren’ niet meer de boventoon voert. En dan in mijn achterhoofd met mijn vorige banen. Ik ben altijd wel een beetje nerveus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *