The Awesome List: Be happy with everything that you already have

    Bij Seizoen 9 DVD3 zijn van CSI, heerlijk veel gekeken in mijn vrije uurtjes    heerlijk geshopt bij de Primark, super blij met m’n nieuwe kleding    en met mijn nieuwe panda-sloffen    skaten, luvvvvv it    lunchdate met vriendinnetje bij de Bagels    complimentjes krijgen op werk van ouders    nog steeds super blij met m’n layout (deze staat er alweer een tijdje, trots op mezelf haha)    goede nachtrusten    beginnen in het boek Oorlogskind van Camilla    een geordend huisje    leuke dates plannen    dingen&personen los laten    de leuke reacties op het blogje De Omgekeerde Bucketlist    dit leuke nieuws    het heerlijke weertje    good hair days    mee doen met de 100 happy days challenge -mijn hastag: #100happydaysofsas    een goed functioneringsgesprek hebben gehad    administratie eindelijk eens bijwerken    het super lieve en leuke armbandje wat ik heb gehad van mijn beste vriendinnetje    het beste uit jezelf proberen te halen    

 photo tumblr_n2h2fu9sDi1rphzljo1_500_zpsfb737a29.jpg

20 reacties op “The Awesome List: Be happy with everything that you already have

    1. Is zeker altijd spannend, vooral in deze tijden dat het ‘functioneren’ niet meer de boventoon voert. En dan in mijn achterhoofd met mijn vorige banen. Ik ben altijd wel een beetje nerveus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *