Lifestyle

Het eerste goede nieuws…

Een tijdje terug vertelde ik al in een Awesome List post dat ik 2 nieuwtjes heb maar dit nog niet kon vertellen.
Mijn eerste goede nieuws kan ik nu wel officieel met jullie delen:

*tromgeroffel*

VOOR RUIM EEN HALF JAAR KRIJG IK WEER MEER UREN ERBIJ OP WERK!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toevallig kwam er een dag vrij die ik zelf ook altijd vrij ben: Woensdag. Gelijk een hele dag opvang en lekker voor een tijdje uurtjes (en geld) erbij. Daarna wordt er gekeken of ik nog nodig ben op de Woensdagen, vandaar dat het maar voor ruim een half jaartje is en nog niet langer. Mijn vrije Woensdagen ga ik zeker wel missen #relaxenopwoensdag maar ik ben echt super blij met deze uren erbij.

0

54 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *