Het eerste goede nieuws…

Een tijdje terug vertelde ik al in een Awesome List post dat ik 2 nieuwtjes heb maar dit nog niet kon vertellen.
Mijn eerste goede nieuws kan ik nu wel officieel met jullie delen:

*tromgeroffel*

VOOR RUIM EEN HALF JAAR KRIJG IK WEER MEER UREN ERBIJ OP WERK!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toevallig kwam er een dag vrij die ik zelf ook altijd vrij ben: Woensdag. Gelijk een hele dag opvang en lekker voor een tijdje uurtjes (en geld) erbij. Daarna wordt er gekeken of ik nog nodig ben op de Woensdagen, vandaar dat het maar voor ruim een half jaartje is en nog niet langer. Mijn vrije Woensdagen ga ik zeker wel missen #relaxenopwoensdag maar ik ben echt super blij met deze uren erbij.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

54 Comments

  1. Wat fijn dat je in ieder geval voor een half jaar meer uren erbij hebt! Al kan ik mij wel voorstellen dat je de vrije woensdagen zal gaan missen haha.

  2. Ik ben ook op woensdagen vrij. 1x in de maand een avonddienst op woensdag. Maar vind het heerlijk, zo midden in de week.

    Maar voor jou: gefeliciteerd!! Gaat dat gelijk in of nog niet?

  3. Aan de ene kant is het wel jammer dat je niet meer vrij bent op de woensdag maar aan andere kant krijg je meer geld en zoals ik merk hou je echt van je werk, straf is het zeker niet.

    1. Wat fijn dat je dat zegt! Ik hou zeker erg van mijn werk en het is zeker geen straf. Hoewel ik mijn vrije dagje wel ontzettend ga missen (aangezien ik er nou geen 1 meer heb)

    1. Dat zijn ze zeker, pas een gesprek ook gehad en waren erg tevreden. En ik heb het naar mijn zin dus wat wil je nog meer?! ๐Ÿ˜‰

  4. Oh heerlijk! Gefeliciteerd! Ik ben ook altijd vrij op woensdag, maar als ze mij meer uren zouden bieden dan zou ik dat inderdaad ook aannemen haha. Wat een hysterische gif trouwens haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *