The Awesome List: Move every day. Like taking a shower and brushing your teeth. Make it a part of your everyday life.

    M’n nieuwe layout, die hopelijk wat langer blijft staan dan de andere    het heerlijke weertje    lezen in het zonnetje op ons balkonnetje    m’n nieuwe blond-amsterdam-mok    de 2 nieuwe boeken van Camilla die ik binnen heb, zo blij dat m’n serie compleet is    heerlijk skate-weertje eindelijk    zoveel goed nieuws te vertellen maar nog even afwachten tot alles officieel is (geduld is een schone zaak)    bijkletsen en appen met lieve vriendinnetjes    lachen om homevideo’s, altijd leuk    m’n muntketting ben ik nog steeds super blij mee    5km skaten met het mooie weertje    plantjes kopen voor op ons balkonnetje en deze schoonmaken    & last but not least: genieten onder de douche met onze grote douche kop en nieuwe douche speaker    

 photo douche_zps2ccaaa11.jpg

Zeg nou zelf, dit is toch GENIETEN met capslock?!

22 reacties op “The Awesome List: Move every day. Like taking a shower and brushing your teeth. Make it a part of your everyday life.

  1. Zoveel goed nieuws? Je maakt me wel nieuwsgierig hoor! Maar ja, zo’n douchekop hebben wij sinds kort ook en dat is inderdaad heerlijk genieten!

  2. Ik moet nog steeds wennen aan je nieuwe layout maar begin hem steeds leuker te vinden! En wat een fijn lijstje weer! En hoop voor je dat al het goede nieuws snel bevestigd is zodat je het ons lekker dan vertellen xD.

  3. Oeh deze layout is simpel maar wel leuk, ik ben benieuwd wanneer er een layout langer dan 2 weken online blijft bij jou haha. (Al maakt het ook weer leuk zo een verrassing als ik op je blog kom hihi)

    Ik ben erg benieuwd naar het goede nieuws!! ^^ En het is inderdaad heerlijk sport weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *