M’n nieuwe layout, die hopelijk wat langer blijft staan dan de andere    het heerlijke weertje    lezen in het zonnetje op ons balkonnetje    m’n nieuwe blond-amsterdam-mok    de 2 nieuwe boeken van Camilla die ik binnen heb, zo blij dat m’n serie compleet is    heerlijk skate-weertje eindelijk    zoveel goed nieuws te vertellen maar nog even afwachten tot alles officieel is (geduld is een schone zaak)    bijkletsen en appen met lieve vriendinnetjes    lachen om homevideo’s, altijd leuk    m’n muntketting ben ik nog steeds super blij mee    5km skaten met het mooie weertje    plantjes kopen voor op ons balkonnetje en deze schoonmaken    & last but not least: genieten onder de douche met onze grote douche kop en nieuwe douche speaker    

 photo douche_zps2ccaaa11.jpg

Zeg nou zelf, dit is toch GENIETEN met capslock?!

0
22 reacties

22 thoughts on “The Awesome List: Move every day. Like taking a shower and brushing your teeth. Make it a part of your everyday life.

 1. Marcella schreef:

  Heerlijk weer, erg fijn! Ik ben benieuwd naar ‘t goede nieuws!

 2. Chantal schreef:

  Ik zing liever zelf ind e douche

 3. Just Love Life schreef:

  Ohh ik vind die speaker zo leuk en handig! Heerlijk muziek onder de douche haha

 4. Birte schreef:

  Ik ben fan van je nieuwe lay-out… en SUPERbenieuwd naar dat nieuws!

 5. Ines schreef:

  Ik zou ook genieten met zulke douchespeler en heerlijke douchekop ๐Ÿ˜‰

 6. Shanti schreef:

  Inderdaad, dit klinkt als genieten ๐Ÿ™‚

 7. Nicky schreef:

  Da’s zeker genieten! En goed nieuws? Goed nieuws? Nou ben ik nieuwsgierig….

 8. Wanda schreef:

  Zoveel goed nieuws? Je maakt me wel nieuwsgierig hoor! Maar ja, zo’n douchekop hebben wij sinds kort ook en dat is inderdaad heerlijk genieten!

 9. Mieke schreef:

  Heerlijk hรจ, dit weer. Word je zoveel energieker van!
  Zo’n douchespeaker lijkt me ideaal!

 10. Nicole schreef:

  Dat is zeker genieten met een hoofdletter G!

 11. Laura schreef:

  Ik moet nog steeds wennen aan je nieuwe layout maar begin hem steeds leuker te vinden! En wat een fijn lijstje weer! En hoop voor je dat al het goede nieuws snel bevestigd is zodat je het ons lekker dan vertellen xD.

 12. Diana schreef:

  Heerlijk, en het mooie weer maakt het ook een hoop goed!

 13. annouska schreef:

  Oeh deze layout is simpel maar wel leuk, ik ben benieuwd wanneer er een layout langer dan 2 weken online blijft bij jou haha. (Al maakt het ook weer leuk zo een verrassing als ik op je blog kom hihi)

  Ik ben erg benieuwd naar het goede nieuws!! ^^ En het is inderdaad heerlijk sport weer!

  1. SAS schreef:

   haha ben ook inderdaad benieuwd hoelang ik deze laat staan, tot nu super tevreden mee.

 14. Petra schreef:

  Absoluut! Ik ben benieuwd naar het goede nieuws.

 15. Jenny schreef:

  Ben heel benieuwd naar je grote nieuws!

 16. Annelieke schreef:

  Oeh, zo’n speaker voor in de douche lijkt me ook wel wat!

 17. Simone schreef:

  Leuke lijst zeg! Ik ga wel proberen mijn lay-out die ik nu heb te houden. Wish me luck ๐Ÿ˜‰

  1. SAS schreef:

   Good luck. Ik ben benieuwd..

 18. Jennn schreef:

  Heerlijk lijstje! Daar wordt je zeker vrolijk van!

 19. Rosa schreef:

  Zeker genieten met een capslock en een ! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *