Nieuw Wachtwoord #4

Mijn laatste aanpassing van het algemene wachtwoord was op 3 September 2012. Whoops, alweer een tijd geleden.
Hoog tijd dus voor een nieuw algemeen wachtwoord op iliveformydreams.

Wil je mijn algemene wachtwoord ontvangen? Stuur dan een emailtje naar iliveformydreams@live.nl en wie weet ontvang je hem dan in je postvak. (Ik zou het fijn vinden als je bij het emailtje ook even een link zet naar je eigen blog)

Of je kan een reactie achter laten op dit blogje mét geldig email adres (en je blog link) en dan komt er een emailtje jou kant op.

Uiteraard verzoek ik je dit wachtwoord voor jezelf te houden.
Tot lees!

26 reacties op “Nieuw Wachtwoord #4

  1. Ja, nu ben ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig geworden. Welke mooie teksten “verdwijnen” er allemaal onder dat nieuwe wachtwoord?! Als je mij wilt toevoegen aan je inner circle, zou ik dat heel erg waarderen.

  2. Hoi Saskia, ik heb je beveiligde berichten nog nooit gelezen. Maar als je het wachtwoord ook aan mij zou willen geven, hou ik mij helemaal aanbevolen 🙂

  3. Ik lees al een hele tijd je blog (en jij de mijne, zo leuk!) dus ik zou ook graag weer je nieuwe wachtwoord willen, leuk 🙂

  4. Ik had ook je vorige wachtwoord en vind het steeds super leuk om te lezen en zou hem graag weer willen.

  5. Ik heb hetzelfde als Andrea. Ik vond het gek om te vragen, durfde het eingelijk niet. Maar ik vind je blog zo leuk en zou ook graag de protected gedeeltes willen lezen. En nu kom je met deze oproep…

  6. Ik heb je beveiligde berichten nooit gelezen. Vond het zo gek om te vragen, maar ik volg je nu al zo lang dat ik het ook leuk vind om alles te lezen. Nu open ik soms een berichtje via Bloglovin’ en dan denk ik: shit protected #bummer haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *