(alweer!) een nieuwe layout

 photo layoutnew_zps716856db.png

Jullie zullen wel denken, wat een veranderingen.
De laatste weken ben ik continu geswitcht van layout. Maar toen ik deze tegen kwam heb ik hem omgebouwd met bloed, zweet en gelukkig geen tranen. Dit is nét even wat anders dan wat ik normaal heb. Achter de schermen ben ik dus flink bezig geweest en heb heel wat leuke bloginspiratie en leuke reviews die binnenkort online komen staan.

Benieuwd hoelang deze weer online zal staan…. Met mij weet je het maar nooit.
Ik ben nog druk bezig met knutselen, dus mocht je fouten zien dan hoor ik het graag.

Iedereen een heel fijn weekend gewenst.
Hebben jullie nog leuke plannen?

PS: Ik ben nog bezig met mijn menu-balk bovenaan.

33 reacties op “(alweer!) een nieuwe layout

  1. Haha altijd leuk als mensen vaak veranderen van lay-out. Heb er zelf ook erg veel last van. Maar deze ziet er wel leuk uit!

  2. Ik vind hem mooi maar ik moet wel even wennen hoor! goed opletten wat nieuw en oud is zeg maar. Ik heb verder een druk weekend vandaag lekekr gesport, bloggen, leren, boodschappen, pizarette met mijn ouders en ik wil nog oveel meer doen maar geen tijd 🙁

  3. Ik vind hem leuk, maar eh, de tekst heeft bij mij dezelfde kleur als de achtergrond, wit. Ik moet alles selecteren om te kunnen lezen…

  4. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een standaard lay-out. Als ik zelf moest knutselen zou er ook nooit een einde aan komen… aan dat knutselen dus…

    Ik mis de theekopjes… Zullen we het op de leeftijd gooien?

  5. Haha, van de hak op de tak. Zo heb ik ook wel eens lopen knutselen aan mijn blog. Maar het gaat erom dat je je thuis voelt op je eigen blog.

  6. ja, je was duidelijk bezig je draai te vinden, en dit is prima zo hoor! Haha, maar wie weet he, je kan zomaar weer veranderen. Maar evengoed, je vermaakt je er lekker mee. Niet echt plannen hier, fijn wandelen, maar dat is standaard. En leuk.

  7. Ziet er heel gaaf uit! Ik doe dat niet vaak, want ik ben gewoon een digibeet die op goed geluk maar wat doet 😛 😉

  8. Haha je bent idd lekker wispelturig wat je lay out betreft. Zei je laatst niet: zo laat ik hem voorlopig.

    maar super leuk en super knap dat je er zo mee bezig bent 🙂

  9. Deze is mooi hoor, mooier dan de vorige! Merk zelf ook dat ik er niet tevreden over ben, maar nog geen thema tegen gekomen die dat wel is. Dus dat komt nog wel een keertje. Kost iedere keer zoveel tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *