Behind the scenes

Snapshots Week #10/2014

 photo 20-80-80formaat_zps880fa3dd.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week ging ik heerlijk skaten, ging ik shoppen, keek naar mijn favo series en kochten we een nieuwe tv. Kijken jullie mee?

Ik kocht het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen. Heerlijk om weer te kleuren en te kunnen ontspannen. Ook kocht ik in de aanbieding 2 producten van NYC: een nieuwe eyeliner en mascara. Erg fijne producten.

Er kwam weer een #catselfie samen met Yara en ik heb heerlijk geskate met het mooie weer.

 photo week10_zps8fddb460.jpg

Ik keek veel afleveringen van CSI in mijn vrije tijd. Nu bij Seizoen 8 DVD 2 alweer. Heerlijk bloggen en leuke recensies schrijven. Er komen nog heel wat product reviews aan, super leuk!

Ik had een erg lange dag op werk: werken, cursus, weer werken, even pauze en daarna tot 18:30. Even heerlijk in mijn pauze geshopt. Ayal kwam ‘s avonds lekker bij me liggen, had last van mijn buik en ze kwam lekker knuffelen.
J

 photo week101_zpsf1210d48.jpg

Ik dronk theetjes in mijn nieuwe blond-mok. Nog steeds super happy mee! Ik moest vrijdag een aantal uurtjes werken en had toen lekker weekend. Gelukkig was het mooi weer, dus heerlijk buiten gestaan. Ook kreeg ik die dag een belletje voor een afspraak, daarover meer zodra ik meer weet.

De 2 nieuwe boeken van Camilla LΓ€ckberg kwamen binnen. Nu heb ik mijn hele serie compleet! We kochten daarnaast ook nog een nieuwe tv. Onze oude konden ze niets aan repareren aangezien de storing daar niet voorkwam. We kijken het nog aan en sturen hem anders weer terug. We hebben niet voor niets garantie erbij genomen, volgende week wordt hij geleverd. We kunnen nu wel weer heerlijk tv kijken en gaan even kijken wat we met onze oude tv gaan doen.

 photo week10_zpse135e396.jpg

Ja surprise, surprise! Er staat weer een nieuwe layout online. De laatste tijd erg wispelturig. Hopelijk houdt deze het langer vol, het is wel de bedoeling! Verder met het heerlijke weertje lekker begonnen in Steenhouwer.

Ik haalde bij de visboer krabsalade, mmmmmmm. En even een uurtje lachen met Lachen om Homevideo’s, heerlijk!

J

  • Volg mij op Instagram
  • 0

    27 reacties

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *