Snapshots Week #10/2014

 photo 20-80-80formaat_zps880fa3dd.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week ging ik heerlijk skaten, ging ik shoppen, keek naar mijn favo series en kochten we een nieuwe tv. Kijken jullie mee?

Ik kocht het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen. Heerlijk om weer te kleuren en te kunnen ontspannen. Ook kocht ik in de aanbieding 2 producten van NYC: een nieuwe eyeliner en mascara. Erg fijne producten.

Er kwam weer een #catselfie samen met Yara en ik heb heerlijk geskate met het mooie weer.

 photo week10_zps8fddb460.jpg

Ik keek veel afleveringen van CSI in mijn vrije tijd. Nu bij Seizoen 8 DVD 2 alweer. Heerlijk bloggen en leuke recensies schrijven. Er komen nog heel wat product reviews aan, super leuk!

Ik had een erg lange dag op werk: werken, cursus, weer werken, even pauze en daarna tot 18:30. Even heerlijk in mijn pauze geshopt. Ayal kwam ’s avonds lekker bij me liggen, had last van mijn buik en ze kwam lekker knuffelen.
J

 photo week101_zpsf1210d48.jpg

Ik dronk theetjes in mijn nieuwe blond-mok. Nog steeds super happy mee! Ik moest vrijdag een aantal uurtjes werken en had toen lekker weekend. Gelukkig was het mooi weer, dus heerlijk buiten gestaan. Ook kreeg ik die dag een belletje voor een afspraak, daarover meer zodra ik meer weet.

De 2 nieuwe boeken van Camilla Läckberg kwamen binnen. Nu heb ik mijn hele serie compleet! We kochten daarnaast ook nog een nieuwe tv. Onze oude konden ze niets aan repareren aangezien de storing daar niet voorkwam. We kijken het nog aan en sturen hem anders weer terug. We hebben niet voor niets garantie erbij genomen, volgende week wordt hij geleverd. We kunnen nu wel weer heerlijk tv kijken en gaan even kijken wat we met onze oude tv gaan doen.

 photo week10_zpse135e396.jpg

Ja surprise, surprise! Er staat weer een nieuwe layout online. De laatste tijd erg wispelturig. Hopelijk houdt deze het langer vol, het is wel de bedoeling! Verder met het heerlijke weertje lekker begonnen in Steenhouwer.

Ik haalde bij de visboer krabsalade, mmmmmmm. En even een uurtje lachen met Lachen om Homevideo’s, heerlijk!

J

 • Volg mij op Instagram
 • About the Author

  27 Comments

  Ilse

  Huy, kleuren voor volwassenen! Ik heb dat boek ook! Maar dan deel één, ghihi! En, al begonnen met kleuren!? =)

  Reply
  annouska

  Dat kleurboek is echt een hype merk ik, zelf vind ik er niks aan dus soms vraag ik mij ook echt af wat volwassen mensen er in zien hihi. ^^

  Reply
  Michelle - Travel lifestyle.nl

  Wat een fijn overzichtje! Mijn ouders hebben die boeken ook liggen; wil ze echt een keer lezen. Stapel met “nog te lezen boeken” is nogal groot bij mij. En leuk ook weer deze lay-out. Zo grappig hoe je je zo lekker vaak wisselt!

  Reply
  Billy

  het enige wat blijft bij al die verschillende layouts, is de witte achtergrond. Die mag toch ook eens anders nu… 😛
  Mooi, zo’n kleurboek voor volwassenen!

  Groetjes!

  Reply
  SAS

  Haha bij de meeste layouts die ik gebruik is geen achtergrond mogelijk of komt hij niet mooi uit. Zo ook bij deze 😉

  Reply
  Wanda

  Leuk overzicht! Liep je echt al op slippers dit weekend? Ik heb het binnenshuis wel gedaan maar naar buiten toe vond ik het net even te fris…

  Reply
  Regina

  Leuk dat kleurboek! Ik heb ook een soort kleurboek voor volwassenen, maar iets anders. Leuk overzicht weer!

  Reply
  Bente

  Jij hoopte zo op lekker weer (net als de rest van Nederland waarschijnlijk;)) en dat is gelukt he! Fijn dat je dan weer lekker kan skaten!

  Mooie nieuwe tv ook! Al is het natuurlijk wel irritant dat de oude tv kapot is.

  Reply
  Birte

  Ik heb je artikel over Camilla gelezen en ik ga me ook een paar van haar boeken aanschaffen. Dat kleurboek voor volwassenen staat btw ook op mijn wishlist 😉 .

  Reply
  Petra

  Wat leuk dat kleurboek voor volwassenen. Ik vind je nieuwe layout trouwens erg prettig.

  Reply
  Svenja

  De boeken van Camilla lackberg zijn zo leuk <3 Hoe nieuwe het boek, hoe beter ze ook worden vind ik. Ze heb ze allemaal al gelezen, dus wacht vol verwachting op haar nieuwe boek 🙂 Spannend!

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *