Last week’s favorites #3

Leuke verjaardagscadeautjes

 photo IMG_20140301_120331_zpsd84b0321.jpg

Ik maakte al een uitgebreid blogje over onze verjaardagscadeaus. Echter super, super, super blij met alle leuke cadeaus. O.a. een minion hoesje, 2 mokken, cadeaubonnen, geld en een bord voor in de keuken.

Eindelijk is het weer skate-weer!

 photo IMG_20140302_092328_zps3aa8c637.jpg

Jeej! Lang op gehoopt en nu toch eindelijk gebeurd, skate-weer. Ik ben nu al zo’n 4 keer heerlijk gaan skaten. Heerlijk om het weer te doen. Intussen alweer opgebouwd richting de 5 km. Ik bedoel, kijk de foto nou. Dat is toch genieten?!

Plannen, plannen en nog eens plannen

 photo favorietenvandeafgelopenweek_zpsf2a6e299.jpg

Heerlijk al die planners die ik de afgelopen tijd heb gekocht. Een nieuwe voor op onze koelkast, de deskplanner heb ik al een tijdje maar nog steeds super blij mee. Oh en to-do-lijstje zijn natuurlijk altijd goed. Leuke plan-spullen van de HEMA.

Nieuwe layout

 photo IMG_20140225_160607_zps8e6305ce.jpg

Nadat ik tig keer veranderd ben van layout (sorry guys!) ben ik heel erg tevreden met mijn layout van nu. Ben benieuwd hoelang deze het gaat volhouden… Voor nu vind ik hem helemaal prima. En ik krijg er gelijk weer bloginspiratie van (hebben jullie dat ook als je net een nieuwe layout online zet?)

Nieuwe boeken van Camilla Läckberg

 photo boeken_zps1567a5de.jpg

Deze boeken gaan binnenkort op mijn deurmat (oke niet mijn deurmat maar de brievenbus beneden) vallen. Deze 2 boeken heb ik besteld van de bol.com bon die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Nu heb ik de hele serie compleet van Camilla. Dat wordt heel erg veel leesplezier!
.1 / 2

27 reacties op “Last week’s favorites #3

 1. Super joh dat je het skaten weer zo hebt opgepakt! En ja, ook dit zijn 2 hele goede boeken van Lackberg! Veel plezier er alvast mee!

 2. Ik ben een enorme fan van literaire thrillers, dus die boeken van Camilla Läckberg zien er mij erg interessant uit. Leuk artikel!

 3. Die weekplanner, die moet ik ook hebben,kunnen wij tegenwoordig wel gebruiken, morgen naar de hemaaaa

  Lekker weer is het he? ben er zo happy mee, lekker wat vitaminen D opdoen whoohoo.

  Trouwens je site ziet er superrr uit

 4. Ik moet eerlijk bekennen dat ik helemaal vrolijk word van jouw lijstje!! Het goede leven!! Wat een geweldig leuke verjaardagscadeaus! Geniet overal maar lekker van! Oh, en ik ben heel erg benieuwd naar je mening over deze boeken.

 5. Klinkt als een paar fijne weken. Mooi hoe je dat hebt gedaan met de skatefoto. Ik hoop dat het de komende tijd net zulk mooi weer blijft.

 6. Skaten – jaloers!

  Vond ik vroeger altijd zo leuk om te doen, maar nu kom ik nog geen 100 meter voordat mijn heupen in een brandend protest uitbarsten XD

 7. Ahh heerlijk skaten!! Dat is trouwens een super goed idee voor mij om ook weer eens te doen 😀 Minion hoesje <3 ik wil er ook eentje haha! Ik vind je layout super leuk. Ik herken dat wel. Ben zelf ook altijd aan 't veranderen en als hij dan weer kersvers is, dan komen de artikelen als vanzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *