Leuke verjaardagscadeautjes

 photo IMG_20140301_120331_zpsd84b0321.jpg

Ik maakte al een uitgebreid blogje over onze verjaardagscadeaus. Echter super, super, super blij met alle leuke cadeaus. O.a. een minion hoesje, 2 mokken, cadeaubonnen, geld en een bord voor in de keuken.

Eindelijk is het weer skate-weer!

 photo IMG_20140302_092328_zps3aa8c637.jpg

Jeej! Lang op gehoopt en nu toch eindelijk gebeurd, skate-weer. Ik ben nu al zo’n 4 keer heerlijk gaan skaten. Heerlijk om het weer te doen. Intussen alweer opgebouwd richting de 5 km. Ik bedoel, kijk de foto nou. Dat is toch genieten?!

Plannen, plannen en nog eens plannen

 photo favorietenvandeafgelopenweek_zpsf2a6e299.jpg

Heerlijk al die planners die ik de afgelopen tijd heb gekocht. Een nieuwe voor op onze koelkast, de deskplanner heb ik al een tijdje maar nog steeds super blij mee. Oh en to-do-lijstje zijn natuurlijk altijd goed. Leuke plan-spullen van de HEMA.

Nieuwe layout

 photo IMG_20140225_160607_zps8e6305ce.jpg

Nadat ik tig keer veranderd ben van layout (sorry guys!) ben ik heel erg tevreden met mijn layout van nu. Ben benieuwd hoelang deze het gaat volhouden… Voor nu vind ik hem helemaal prima. En ik krijg er gelijk weer bloginspiratie van (hebben jullie dat ook als je net een nieuwe layout online zet?)

Nieuwe boeken van Camilla Läckberg

 photo boeken_zps1567a5de.jpg

Deze boeken gaan binnenkort op mijn deurmat (oke niet mijn deurmat maar de brievenbus beneden) vallen. Deze 2 boeken heb ik besteld van de bol.com bon die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Nu heb ik de hele serie compleet van Camilla. Dat wordt heel erg veel leesplezier!
.1 / 2

0
27 reacties

27 thoughts on “Last week’s favorites #3

 1. Nicky schreef:

  De bord voor in de keuken is echt superleuk!

 2. Nicole schreef:

  Wat een fijne favorieten! 😀

 3. RenéSmurf schreef:

  Een verjaardag is toch altijd een beetje als een nieuw begin he! En dan lekker fris er weer tegenaan! Woei.

 4. Wanda schreef:

  Super joh dat je het skaten weer zo hebt opgepakt! En ja, ook dit zijn 2 hele goede boeken van Lackberg! Veel plezier er alvast mee!

  1. SAS schreef:

   Dankjewel! Gaat zeker wel lukken, love her books. (L)

 5. blauwesokken schreef:

  Ik heb mijn skates ook weer uit de kast getrokken! Nu moet ik nog écht even gaan, ik heb er zin in! Vooral als het heerlijk weer is 🙂
  Vrolijk blogje!

 6. Chantal schreef:

  Lackberg, altijd aangenaam leesvoer, ik heb nog 1 boek van haar liggen dat ik moet lezen, maar ik ben nu bezig in de 100=jarige…

 7. Bianca schreef:

  dit zijn zeker leuke dingetjes 🙂

 8. Birte schreef:

  Ik ben een enorme fan van literaire thrillers, dus die boeken van Camilla Läckberg zien er mij erg interessant uit. Leuk artikel!

  1. SAS schreef:

   Zeker aanraders, alle boeken van haar! Is een soort reeks. Heb er eerder al een blogje over geschreven: (alle boeken op een rij)
   https://www.iliveformydreams.com/archives/33671

   1. Birte schreef:

    Oh super, ga ik straks zeker eens grondig lezen!

 9. Mirella schreef:

  Die weekplanner, die moet ik ook hebben,kunnen wij tegenwoordig wel gebruiken, morgen naar de hemaaaa

  Lekker weer is het he? ben er zo happy mee, lekker wat vitaminen D opdoen whoohoo.

  Trouwens je site ziet er superrr uit

 10. Simone schreef:

  Leuk leuk allemaal!! Ik vind je lay-out echt leuk zo 🙂

 11. Ines schreef:

  Leuke post! Plannen is zo fijn haha 😀 En leuk dat je weer kan skaten dankzij het fijne weer!

 12. Debbie Peteri schreef:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik helemaal vrolijk word van jouw lijstje!! Het goede leven!! Wat een geweldig leuke verjaardagscadeaus! Geniet overal maar lekker van! Oh, en ik ben heel erg benieuwd naar je mening over deze boeken.

 13. Leuk zo’n favorieten lijstje. Ik ben wel nieuwsgierig naar de boeken.

 14. Niesca schreef:

  Love the weather!! jammer genoeg kan ik er weinig van genieten veel afspraken en veel werken…

 15. Rosa schreef:

  Sinds ik mijn lay out veranderd heb vind ik het bloggen veel leuker, gek hoe dat werkt eigenlijk!

 16. Laura schreef:

  Weer een erg fijn lijstje!
  Ik moet toch ook eens snel weer gaan rennen of skaten buiten!

 17. cuisineceline schreef:

  Wauw, dat skaten: ik ben jaloers, want ik kan dat niet 🙂

 18. annouska schreef:

  Druk druk druk druk dus.

 19. Jennn schreef:

  Fijne dingen om blij van te worden!

 20. Linda schreef:

  Klinkt als een paar fijne weken. Mooi hoe je dat hebt gedaan met de skatefoto. Ik hoop dat het de komende tijd net zulk mooi weer blijft.

 21. Zoë-Amber schreef:

  Skaten – jaloers!

  Vond ik vroeger altijd zo leuk om te doen, maar nu kom ik nog geen 100 meter voordat mijn heupen in een brandend protest uitbarsten XD

 22. Simone schreef:

  Ahh heerlijk skaten!! Dat is trouwens een super goed idee voor mij om ook weer eens te doen 😀 Minion hoesje <3 ik wil er ook eentje haha! Ik vind je layout super leuk. Ik herken dat wel. Ben zelf ook altijd aan 't veranderen en als hij dan weer kersvers is, dan komen de artikelen als vanzelf!

 23. Joyce schreef:

  Leuk overzichtje!

 24. Monique schreef:

  Leuke favorieten! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *