New in: Bluetooth douche speaker

Dit product is ter beschikking gesteld door Mobilefun

 photo IMG-20140305-WA00002_zpsabdd104c.jpg

Op de site van MobileFun kwam ik de volgende leuke gadget tegen: Een bluetooth speaker voor onder de douche. Hoe fijn is het om tijdens het douche je favoriete muziek mee te kunnen blére?

Dit schattige bolletje kan je via een handige zuignap bevestigen aan de muur. Je zet je bluetooth aan, zet deze speaker aan en verbind ze met elkaar. Daarna kan je de MP3-speler van je telefoon aanzetten en het douche plezier kan beginnen! Erg makkelijk in gebruik dus.


De speaker is gemaakt van siliconen en werkt erg prettig. Er zit een vooruit en achteruit knop op en er is zelfs een knop om je telefoontjes te beantwoorden! Je kan 6 uur lang luisteren waarna je hem kan opladen via de bijgeleverde USB stick. De speaker is te gebruiken met ieder tablet of smartphone die beschikt over Bluetooth, super handig! De kwaliteit van het geluid verbaasde me in positieve zin. Het lijkt net of je je telefoon naast je in de douche hebt hangen.

 photo BLU04_zps3eb9b8d3.jpg  photo BLU05_zps47cfb544.jpg

Al een tijdje gebruik ik de speaker en ik ben niet de enige die hem geweldig vind. Geregeld hoor ik M. onder de douche meezingen. Beide douche we nu langer dan eerst, het enige nadeel aan dit apparaatje.

De speaker is hier te bestellen in de kleuren blauw, groen en roze voor €19,99.

Hebben jullie muziek aan tijdens het douche?

About the Author

28 Comments

Dennis

Had er ook al ergens anders over gelezen. Muziek tijdens het douchen is chill! Wil zelf ook zo’n ding aanschaffen!

Reply
Nicole

Super handig dingetje zeg!
Zelf hebben we een kleine badkamer en als ik muziek aanzet op mn telefoon dan hoor je dat wel gewoon. Ligt bij de wasbak.. Maar anders had ik t wel handig gevonden voor mezelf XD

Reply
Daniëlle

Super handige optie! Ik heb meestal een muziekje aan als ik onder de douche sta. De kwaliteit is alleen niet super best… Ik heb een mini S2 en het is echt geen prettige mobiel.. Ik ben opoek naar een nieuwe. Ik neem die dan niet mee naar de badkamer.

Reply
fashionadvies

wat een handig ding zeg altijd leuk om op deze manier muziek te luisteren in de douch 😀

Reply
Nicky

Wat een leuk ding! Ik douche zonder muziek. Alleen als in bad ga zet ik muziek op. Maar dan neem ik mijn iPad mee om te lezen (in een waterdichte hoes, je weet maar nooit) en zet zo muziek op.

Reply
Petra

Gaaf! Ik luister het liefst overal muziek maar dat kan nu nog niet in de badkamer. Gevaar is inderdaad dat je langer blijft douchen.

Reply
blauwesokken

wat een grappig idee haha! Heeel erg leuk. Ben bang dat ik de wekker dan wel een kwartier eerder mag zetten want denk dat ik ook veel langer onder de douche sta dan…. 🙂

Reply
Birte

Wat een schattig ding! The hubby en ik hebben een stereo op de badkamer staan. Ook handig om te kunnen meezingen 😉 .

Reply
Bianca

ow dit is echt leuk. voor mij is niet nodig ik hoor mijn muziek gewoon op de badkamer als hem binnen aanzet omdat niet root woon maar vind zeker leuk ding

Reply
Shanti

Wat een leuk ding! Ik luister nooit muziek tijdens het douchen omdat ik bang ben dat mijn telefoon een keer per ongeluk nat wordt ofzo..

Reply
Niesca

Wat leuk! ik zet zelf altijd de dockingstation op de gang maar dit is toch veel handiger!

Reply
Linda

Erg leuk! Zou ook iets voor mij zijn, ik zet nu soms de muziek gewoon zo hard (in de kamer) dat ik het kan horen, aangezien ik geen smartphone heb met muziek, haha!

Reply
Simone

Oh dat is een leuk ding! Toen ik net voor de kerst met mijn ouders in een huisje zat hadden we ook een douche met ingebouwde radio. Ik wilde dus ook een doucheradio thuis. Inmiddels heb ik er gelukkig een 😀

Reply
Joyce

Ooh wat handig, zoiets is ook echt wat voor mij. Ik leg nu mijn telefoon in een washandje op het kastje ha!

Reply
Rosa

Wat leuk! Ik had vroeger altijd zo’n douche radio, nu gebruik ik mijn mp3 met een ingebouwd boxje. Douchen met muziek is gewoon veel fijner 🙂

Reply
Bente

Wat een super tof bolletje! Ik luister nu geen muziek onder de douche maar dit speakertje is daarvoor wel een uitkomst 🙂

Reply
Anke

Voorheen leek dat mij ook altijd relaxed, muziek in de douche, maar eigenlijk vind ik het wel lekker rustig zonder. En ik zou dan waarschijnlijk ook wel langer onder de douche staan, haha.

Reply
Nicky

Wat een leuk dingetje. Ik douche zonder muziek want dan ben je geneigd langer onder de douche te staan en laat het nou zo zijn dat ik erg last van droge huid heb. Manlief en kids douchen wel met muziek.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *