Hoe fotogeniek kan je zijn

Sinds een tijdje gebruik ik dus de oude telefoon van M. Hij heeft al een tijdje een nieuwe en mijn telefoon begon een beetje kuren te vertonen. Toen kwam ik op het briljante idee om mijn telefoon te verruilen voor de oude die lag te verstoffen in een kastje. Deze telefoon was namelijk een stuk nieuwer en loopt dus als een trein.

Helemaal blij dus met deze telefoon. Maar ik moet dus nog wel aan wat dingen wennen.

Onder andere aan de Instagram-functies. Mijn oude telefoon kon niet gelijk foto’s maken of filmpjes maken. Echter ben ik zo gewend om met het posten gelijk in het midden te drukken…..dat ik dat dus doe.

En dan krijg je een foto van jezelf.
Dit dus.

 photo title_IMG_2014_0221_192255__zps2cbb6c7e.jpg

Zo charmant.
Zo fotogeniek.

En dit gebeurd dus dagelijks wel een aantal keer.
Ik leer het wel een keer af. Heus.

28 reacties op “Hoe fotogeniek kan je zijn

  1. Haha, dat zijn de leukste foto´s. Ik heb met mijn fototoestel vaak dat ik denk dat ik een foto maak en dan aan het filmen ben. Dat zijn ook de meest bizarre filmpjes 🙂

  2. Haha, herkenbaar! Op mijn nieuwe telefoon heb ik een frontcamera. Steeds als ik een foto wil maken opent hij 9 van de 10 keer dus met de frontcamera. *klik* miss charming op de foto. Ik verwijder de foto’s dan ook net zo snel als ze gemaakt zijn.

  3. Hahahaha geweldig!
    Ik had met mn vorige telefoon dat ik dus telkens printscreen maakte van mn scherm, per ongeluk.
    En als ik het dan écht wilde lukte t me niet 😛

  4. LOL! Ik heb dat ook…. een selfie heb ik nog helemaal niet aangedurfd terwijl ik wel een voorkant-camera heb … ik vind het zooo gek uitzien. Niet bij anderen, alleen bij mezelf 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *