Behind the scenes

Hoe fotogeniek kan je zijn

Sinds een tijdje gebruik ik dus de oude telefoon van M. Hij heeft al een tijdje een nieuwe en mijn telefoon begon een beetje kuren te vertonen. Toen kwam ik op het briljante idee om mijn telefoon te verruilen voor de oude die lag te verstoffen in een kastje. Deze telefoon was namelijk een stuk nieuwer en loopt dus als een trein.

Helemaal blij dus met deze telefoon. Maar ik moet dus nog wel aan wat dingen wennen.

Onder andere aan de Instagram-functies. Mijn oude telefoon kon niet gelijk foto’s maken of filmpjes maken. Echter ben ik zo gewend om met het posten gelijk in het midden te drukken…..dat ik dat dus doe.

En dan krijg je een foto van jezelf.
Dit dus.

 photo title_IMG_2014_0221_192255__zps2cbb6c7e.jpg

Zo charmant.
Zo fotogeniek.

En dit gebeurd dus dagelijks wel een aantal keer.
Ik leer het wel een keer af. Heus.

0

28 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *