Geluksmomentjes

The Awesome List: Life is really simple, but we insist on making it complicated

    Opruimen in ons huisje    administratie eens geheel bijgewerkt    genieten van de oude CD’s van Westlife    langer in bed blijven liggen    nieuwe foto/bewerkings apps hebben voor op m’n telefoon    m’n nieuwe header    jullie lieve reacties op ons 1.5 jaar getrouwd zijn    De Pirates films kijken ‘s avonds na het eten, genieten van Jack Sparrow    unpluggen    3 erg leuke samenwerkingen hebben liggen die binnenkort op mijn blog komen    na het skaten een heerlijke lange douche    het skaten opzich, wat ben ik blij dat het weer kan    ben ook supersupersuper blij met m’n sportarmband    IK.WIL.MIJN. VERJAARDAGSCADEAU.PUNT    kan niet wachten om onze verjaardag te vieren a.s. Vrijdag & Zaterdag, party time!    onverwachts een Dinsdagmiddag vrij zijn    mijn werk & kinderen die blij zijn je te zien    

 photo 1504436_210768379120100_1582614815_o_zpsf91a0d4e.png

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *