The Awesome List: Life is really simple, but we insist on making it complicated

    Opruimen in ons huisje    administratie eens geheel bijgewerkt    genieten van de oude CD’s van Westlife    langer in bed blijven liggen    nieuwe foto/bewerkings apps hebben voor op m’n telefoon    m’n nieuwe header    jullie lieve reacties op ons 1.5 jaar getrouwd zijn    De Pirates films kijken ’s avonds na het eten, genieten van Jack Sparrow    unpluggen    3 erg leuke samenwerkingen hebben liggen die binnenkort op mijn blog komen    na het skaten een heerlijke lange douche    het skaten opzich, wat ben ik blij dat het weer kan    ben ook supersupersuper blij met m’n sportarmband    IK.WIL.MIJN. VERJAARDAGSCADEAU.PUNT    kan niet wachten om onze verjaardag te vieren a.s. Vrijdag & Zaterdag, party time!    onverwachts een Dinsdagmiddag vrij zijn    mijn werk & kinderen die blij zijn je te zien    

 photo 1504436_210768379120100_1582614815_o_zpsf91a0d4e.png

About the Author

30 Comments

annouska

Lekker lijstje zeg. Maar ehm alweer een nieuwe layout; jij blijft wel wisselen hè 😛

Reply
RenéSmurf

ha, ja, kijk voorpret is ook pret, en die pretjes horen al gedeeltelijk bij het verleden.
Ja, en opgeruimd en wel en zo, dat gaat ook altijd maar lekker door.

Reply
Simone

Leuk om te lezen! Hopelijk ben je snel jarig en kun je eindelijk je cadeautje uitpakken. Weet je al wel wat het is? 😛

Reply
SAS

Ik weet inderdaad al wat het is, we zijn het afgelopen weekend gaan halen en heb ik gevraagd voor mijn verjaardag 😉

Reply
Mara

Dat zijn idd hele blije dingen! Ik herken vooral dat opruimen in je huisje en de administratie bijwerken, na afloop voelt het altijd zo lekker! haha

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *