Omdat mijn Zondag best wel een goede dag was

 photo sunday_zps43706431.png


We hebben echt een heerlijke Zondag achter de rug! Eerst onze verjaardag vieren met mijn opa&oma. Daarna zijn we gezellig wat uurtjes richting Leidsche Hage gegaan. Er moest nog een verjaardagscadeau gekocht worden: van M. voor mij. Hmmmmm, beetje minder dat ik nog een week moet wachten. IK.WILLUM.HEBBEN.

Ook zijn we nog even heerlijke wat gaan lunchen bij de HEMA om vervolgens naar huis te gaan. M. was Ajax kijken bij een vriend dus keek ik naar buiten > zag het zonnetje en dacht toen: Ik ga mooi skaten!
Heerlijk 20 minuten geskate echter bloed chagerijnig na 5 minuten aangezien de GSP/sateliet-dinges niet goed werkt. Gevolg: ik kon niet zien hoeveel kmers ik heb gemaakt. Vind het toch wel fijn en leuk om dit bij te houden maar helaas.

Gelukkig werd ik heel wat vrolijker na een gezellige begroeting van Yara die gelijk bij me kwam liggen. Zo’n knuffel van haar is tocht een stuk beter dan een schouderklopje.

En wat stond er verder op de planning? Lekker bloggen (beetje voorschrijven aangezien het een drukke week wordt) en ’s avonds deel 3 kijken van Pirates. Toch leuk aangezien dit de film was van onze eerste date.

Hebben jullie ook zo’n fijne Zondag gehad?

J

 • Volg mij op Instagram
 • About the Author

  34 Comments

  Bianca

  ik heb gister gewoon gewerkt maar het was idd echt heerlijk weer kan me voorstellen dat je dan buiten wil zijn als het kan 😀

  Reply
  Birte

  Klinkt inderdaad als een heel leuke dag! Het hoogtepunt van mijn zondag was een etentje met een vriendin die ik al lang niet meer gezien had 🙂 .

  Reply
  Simone

  Ik had best een drukke zondag. Vriend appte mij dat hij ziek was. We zouden eigenlijk samen op verjaardagsvisite gaan, maar dat plan werd een beetje veranderd. Ik ben dus eerst naar hem toe gegaan, vanuit hem naar de verjaardag en vervolgens weer terug naar mijn vriend om daar te eten. Gelukkig is hij nu weer opgeknapt.

  Fijne week!

  Reply
  Paul

  Ja, ik heb van het zonnetje gebruik gemaakt om een heerlijke stadswandeling te maken. En vandaag alweer zo’n prachtige dag.

  Reply
  Wanda

  Jammer dat je niet kon zien hoeveel km’s je hebt geskate maar hoe dan ook goed bezig hoor! Ik was grotendeels remy afgelopen zondag maar heb me prima vermaakt, beetje bloggen, beetje lezen en ook nog een uurtje gewandeld, ook in mijn uppie…

  Reply
  Linda

  Leuk hoor om zoiets wat je doet herinneren aan de eerste ontmoeting te herhalen. Wij hebben elkaar bij se studentenvereniging leren kennen en gaan daar nog altijd een keer per jaar heen.

  Reply
  Laura

  Dat klinkt inderdaad als een heerlijk zondag! Wij zijn even bij mijn oma geweest om te vertellen dat we gaan trouwen en helaas moest ik daarna werken. Dus een echte fijne zondag heb ik niet gehad. Gelukkig ben ik vanaf donderdag heerlijk een week vrij dus dat komt helemaal goed!

  Reply
  Rianne

  Mijn zondag was heerlijk. Weinig tot niets gedaan. Post=puber had als eerste honger dus hij heeft de boodschappen gedaan. Daarna zijn kamer opgeruimd (5,5 vuilniszakken vol troep grrr) en ging toen spontaan stofzuigen. Daar kan ik echt van genieten..

  Ik ben benieuwd naar je cadeautje. Een week wachten lijkt niets maar kan soms heeeeeel lang duren..

  Reply
  Bente

  Mijn zondag begon iets minder: de puinzooi opruimen van zaterdag maar toen dat klaar was heb ik een heerlijke zondag gehad ja 🙂

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *