Snapshots Week #7/2014

 photo fotosweek7_zps11b3725b.jpg

Drukke, maar leuke dag gehad op werk   Photobucket   Ayla aan het chillen in de zon   Photobucket   lekker bezig geweest aan m’n blog, zo fijn. Ook lekker ons huisje schoongemaakt en boodschapjes gedaan. Ik kan wel wennen aan de Dinsdag-vrije-uurtjes die ik heb   Photobucket   ontbijten en opstaan op 6.00 op mijn vrije dagje, heerlijk!


 photo fotosweek71_zpsf6caa7cb.jpg

Let the sun shine   Photobucket   home is where your husband is, spreekt voor zich (L)   Photobucket   lekker met een munt theetje heel wat afleveringen kijken van CSI, al midden in seizoen 7   Photobucket   lunchen bij de bakker in mijn vrije tussen uurtjes

 photo fotosweek72_zps9652ee55.jpg

Ik noemde de 10 dingen waarvan ik hou en tag’de wat andere Instragrammers om dit ook te doen   Photobucket   heerlijk met de kinderen geverfd met hun handen: hartjes maken voor Valentijnsdag   Photobucket   bloemetjes gekregen van mijn ouders, benieuwd hoelang deze het volhouden   Photobucket   bij de kapper, m’n puntjes laten knippen was hard nodig

J

 • Volg mij op Instagram
 • 0

  Misschien ook leuk om te lezen...

  32 Comments

  1. Hele leuke foto’s! Wat lief dat je van je ouders narcissen hebt gekregen. Ik vind dat zelf zulke mooie bloemen.

  2. Je narcisjes staan er vrolijk bij! Die van mij zijn helaas alweer uitgebloeid. Al is die bos bloemen van mijn vriend een zeer goede vervanger haha πŸ™‚

  3. Op je vrije dag om 6 uur opstaan? Petje af hoor! Dat zie ik mezelf nog niet doen!
   En, narcissen… zal ze deze week ook maar eens in huis gaan halen!

  4. Leuke foto’s! Narcissen zijn helemaal niet moeilijk hoor, gewoon geen water geven. De bollen bevatten genoeg voedingsstoffen en zo heb je lekker lang plezier van ze πŸ˜‰
   Geniet van je vrije dagen ^^

   1. Ja ik hoef maar 2 dagen (Maandag & Dinsdag) te werken, heerlijk lang weekend. Daar ga ik zeker van genieten, ben er wel even aan toe.
    Jij ook een fijne Zondag gewenst. Hoe gaat het met de zwangerschap? Laatste loodjes he?!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *