Snapshots Week #7/2014

 photo fotosweek7_zps11b3725b.jpg

Drukke, maar leuke dag gehad op werk      Ayla aan het chillen in de zon      lekker bezig geweest aan m’n blog, zo fijn. Ook lekker ons huisje schoongemaakt en boodschapjes gedaan. Ik kan wel wennen aan de Dinsdag-vrije-uurtjes die ik heb      ontbijten en opstaan op 6.00 op mijn vrije dagje, heerlijk!


 photo fotosweek71_zpsf6caa7cb.jpg

Let the sun shine      home is where your husband is, spreekt voor zich (L)      lekker met een munt theetje heel wat afleveringen kijken van CSI, al midden in seizoen 7      lunchen bij de bakker in mijn vrije tussen uurtjes

 photo fotosweek72_zps9652ee55.jpg

Ik noemde de 10 dingen waarvan ik hou en tag’de wat andere Instragrammers om dit ook te doen      heerlijk met de kinderen geverfd met hun handen: hartjes maken voor Valentijnsdag      bloemetjes gekregen van mijn ouders, benieuwd hoelang deze het volhouden      bij de kapper, m’n puntjes laten knippen was hard nodig

J

 • Volg mij op Instagram
 • About the Author

  32 Comments

  Lies

  Hele leuke foto’s! Wat lief dat je van je ouders narcissen hebt gekregen. Ik vind dat zelf zulke mooie bloemen.

  Reply
  Simone

  Je narcisjes staan er vrolijk bij! Die van mij zijn helaas alweer uitgebloeid. Al is die bos bloemen van mijn vriend een zeer goede vervanger haha ๐Ÿ™‚

  Reply
  Wanda

  Op je vrije dag om 6 uur opstaan? Petje af hoor! Dat zie ik mezelf nog niet doen!
  En, narcissen… zal ze deze week ook maar eens in huis gaan halen!

  Reply
  Niesca

  Ah lekker weekje weer! Ik vind nog steeds de foto erg leuk “home is where your husband is” <3

  Reply
  Michelle

  Leuke foto’s! Narcissen zijn helemaal niet moeilijk hoor, gewoon geen water geven. De bollen bevatten genoeg voedingsstoffen en zo heb je lekker lang plezier van ze ๐Ÿ˜‰
  Geniet van je vrije dagen ^^

  Reply
  SAS

  Ja ik hoef maar 2 dagen (Maandag & Dinsdag) te werken, heerlijk lang weekend. Daar ga ik zeker van genieten, ben er wel even aan toe.
  Jij ook een fijne Zondag gewenst. Hoe gaat het met de zwangerschap? Laatste loodjes he?!

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *