Behind the scenes

Snapshots Week #7/2014

 photo fotosweek7_zps11b3725b.jpg

Drukke, maar leuke dag gehad op werk      Ayla aan het chillen in de zon      lekker bezig geweest aan m’n blog, zo fijn. Ook lekker ons huisje schoongemaakt en boodschapjes gedaan. Ik kan wel wennen aan de Dinsdag-vrije-uurtjes die ik heb      ontbijten en opstaan op 6.00 op mijn vrije dagje, heerlijk!


 photo fotosweek71_zpsf6caa7cb.jpg

Let the sun shine      home is where your husband is, spreekt voor zich (L)      lekker met een munt theetje heel wat afleveringen kijken van CSI, al midden in seizoen 7      lunchen bij de bakker in mijn vrije tussen uurtjes

 photo fotosweek72_zps9652ee55.jpg

Ik noemde de 10 dingen waarvan ik hou en tag’de wat andere Instragrammers om dit ook te doen      heerlijk met de kinderen geverfd met hun handen: hartjes maken voor Valentijnsdag      bloemetjes gekregen van mijn ouders, benieuwd hoelang deze het volhouden      bij de kapper, m’n puntjes laten knippen was hard nodig

J

  • Volg mij op Instagram
  • 0

    32 reacties

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *