Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: Be happy with what you have and are, be generous with both, and you won’t have to hunt for happiness

  Photobucket  Een heerlijke week gehad  Photobucket  gezellig bij gekletst met vriendinnetje Wendy  Photobucket  eindelijk de dode punten van mijn haar laten knippen bij de kapper  Photobucket  nieuwe samenwerkingen die binnenkort online komen, super leuk  Photobucket  Yara pesten met een app geluidje van gemiauw  Photobucket  het nieuwe lettertype op mijn blog en andere kleine veranderingen  Photobucket  volgende week heel wat dagen vrij hebben, ik ga genieten van mijn vrije tijd #minivakantie  Photobucket  bijna jarig zijn en onze gezamenlijke verjaardag vieren  Photobucket  alweer midden seizoen 7 zijn van CSI  Photobucket  een goede nachtrust  Photobucket  zonnatura oplosthee  Photobucket  

 photo DSC01603_zpse68d2efb.jpg

PS: Toch even een nieuwe layout, de andere zaten wat fouten in 🙂

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *