Geluksmomentjes

The Awesome List: Be happy with what you have and are, be generous with both, and you won’t have to hunt for happiness

    Een heerlijke week gehad    gezellig bij gekletst met vriendinnetje Wendy    eindelijk de dode punten van mijn haar laten knippen bij de kapper    nieuwe samenwerkingen die binnenkort online komen, super leuk    Yara pesten met een app geluidje van gemiauw    het nieuwe lettertype op mijn blog en andere kleine veranderingen    volgende week heel wat dagen vrij hebben, ik ga genieten van mijn vrije tijd #minivakantie    bijna jarig zijn en onze gezamenlijke verjaardag vieren    alweer midden seizoen 7 zijn van CSI    een goede nachtrust    zonnatura oplosthee    

 photo DSC01603_zpse68d2efb.jpg

PS: Toch even een nieuwe layout, de andere zaten wat fouten in ๐Ÿ™‚

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *