The Awesome List: Be happy with what you have and are, be generous with both, and you won’t have to hunt for happiness

    Een heerlijke week gehad    gezellig bij gekletst met vriendinnetje Wendy    eindelijk de dode punten van mijn haar laten knippen bij de kapper    nieuwe samenwerkingen die binnenkort online komen, super leuk    Yara pesten met een app geluidje van gemiauw    het nieuwe lettertype op mijn blog en andere kleine veranderingen    volgende week heel wat dagen vrij hebben, ik ga genieten van mijn vrije tijd #minivakantie    bijna jarig zijn en onze gezamenlijke verjaardag vieren    alweer midden seizoen 7 zijn van CSI    een goede nachtrust    zonnatura oplosthee    

 photo DSC01603_zpse68d2efb.jpg

PS: Toch even een nieuwe layout, de andere zaten wat fouten in 🙂

30 reacties op “The Awesome List: Be happy with what you have and are, be generous with both, and you won’t have to hunt for happiness

 1. Ik kan mijn katten ook helemaal gek maken als ik ze een geluidje van een kitten laat horen. Vooral O’Malley, die gaat dan zoeken naar het katje en terug miauwen. Fijn lijstje weer verder.

 2. Heel erg leuk en fijn lijstje! Ik moet ook weer eens snel de dode punten van mijn haar laten knippen, want ik blijf het telkens maar uitstellen haha.

 3. Jee wat een heerlijke happy list! 🙂
  Ik vind vers geknipt haar ook zo fijn, het is weekend,mijn lief heeft vakantie en hij is jarig! Ook een hoop happy momentjes hier 😉

 4. Wat heerlijk lekker een paar dagen vrij, wil je ze niet met mij delen? 😉 Ook ik ben bijna jarig! Jij je wishlist al gemaakt?

  1. Haha nee ik doe lekker egoïstisch 😉
   Ik heb m’n wishlist al klaar, echter krijgen we van veel vrienden geld aangezien we onze badkamer gaan verbouwen en nog een zakcentje over willen houden voor op vakantie te gaan 🙂
   Heb jij je wishlist al af?

 5. Mooie quote, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik beide opties erg aantrekkelijk vind 🙂 Vrije dagen zijn altijd goed! Veel plezier alvast!

 6. Deze layout werkt inderdaad een stuk beter. Geniet van je mini vakantie, lekker even bijkomen en gewoon relaxen of leuke dingetjes doen. 😀

  1. Zo weinig mogelijk. En daar zoveel mogelijk van 😉

   Ik ga lekker met vriendinnen afspreken en ons huisje grondig onder handen nemen.

 7. Zonnatura thee? Is die tegenwoordig dan wel lekker? Vroeger was ie vooral ‘gezond’. Vooral de brandnetelthee…. Maar smerig!!! Brrrr…. Heb je dat wel eens geprobeerd? Brandnetelthee? Toen ik jong was hielp dat zogenaamd tegen puistjes 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *