Huishoudelijke mededelingen #3

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Zoals jullie vast wel hebben gezien staat er weer een nieuwe layout online. Hoewel ik erg tevreden was over de vorige zaten er toch wat fouten in waardoor ik gekozen heb voor deze nieuwe layout. Hopelijk blijft deze voorlopig lekker staan. Mochten er nog fouten in staan dan hoor ik het graag!

Huishoudelijke mededeling #2: Binnenkort komt er een nieuw blogje online over een nieuw wachtwoord voor de beveiligde blogjes. Het wachtwoord van nu dateert nog uit 2012, zeker tijd voor een nieuwe dus! Even gaan bedenken welke ik ga gebruiken en dan komt het blogje online. Tot die tijd is uiteraard het oude wachtwoord van toepassing.

Huishoudelijke mededeling #3: Er zijn een aantal vasten categorieรซn die bijna wekelijks voorbijkomen. Zo komt bijna elke Zondag een Photo Diary online en/of in dezelfde week een happylijstje The Awesome List.

Huishoudelijke mededeling #4: De about me pagina heb ik qua teksten aangepast.

Oh en vandaag zijn we 79 maanden bij elkaar.
Ook leuk om te weten (L)

35 reacties op “Huishoudelijke mededelingen #3

  1. Haha je lijkt je vent wel ๐Ÿ˜‰ Die zei dat ook al.
   Ik heb het nu even zo staan en wil even kijken wat ik ermee wil, aangezien als ik de links zet het heel irritant over het blogje heen komt (de sub-pagina’s)

 1. Bij een nieuwe lay-out kijk ik altijd als eerst naar de header, haha. Ziet er wel weer anders uit zo, maar niet opvallend.

  Trouwens, heel irritant dat ik nieuwe pagina’s niet kan openen in een ander tabblad. Als ik op de linker muisknop klik krijgi k een anti-kopiewaarschuwing maar ik wil helemaal niet kopiรซren!

 2. Leuk zo’n mededelingen blog ๐Ÿ™‚ Ik blijf steeds hangen in mijn layout voor het maken van mijn .nl site, buh. Te kieskeurig. Maar misschien moet ik ook gewoon net als jij online durven gaan, en desnoods nog een keer wat aanpassen. Je oude ww had ik niet, nieuw houd ik mij van harte voor van aanbevolen ๐Ÿ™‚

 3. je houdt wel erg van die witte achtergrond hรฉ…
  De tekst in het reactieveld is niet zo duidelijk leesbaar, te licht ingekleurd vind ik.
  En het vorige paswoord wist ik al niet (meer)…het nieuwe mag je altijd doorgeven… ๐Ÿ˜‰

  Groetjes!

 4. Oh als je een nieuw wachtwoord hebt wil je dat dan per prive berichtje op twitter weer naar mij sturen? ^^

  1. Ik heb hem rechts geplaatst aangezien hij anders over de blogberichten heen gaat. Ben nog aan het bedenken of ik het zo laat of verander

 5. Oooh volgens mij wordt ik echt oud ofzo, want ik zie niet echt veel verschil in de layout?? Of heb je deze gewoon al eerder gehad dat ik daarom de verschillen niet zie?

  1. Haha nee dit is een gehele nieuwe die ik nog nooit heb gehad. Wel pas ik het meestal een beetje hetzelfde aan (zelfde lettertype en opmaak) Het verschil met deze: Geen lijnen om de tekstvakken + zijbalk en de boven-menu-balk is over de gehele lengte van de layout. ๐Ÿ˜‰ haha gooi het op zwangerschaps dementie ๐Ÿ˜‰

  1. Thanks. Ik ga dan wel even opnieuw een rekensommetje maken aangezien jullie een relatie hebben sinds 2008 en wij sinds 2007. ๐Ÿ˜› haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *