Films die ik afgelopen weken heb gezien #5

De afgelopen 2 maanden zijn er 3 films die ik voor het eerst heb gezien.

Escape Plan

Ray Breslin is ’s werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.
Rating: ★★★

Paranormal Activity

Een jong duo lijkt alles uitstekend voor elkaar te hebben. Tot op de dag dat er plotseling allerlei bizarre dingen gebeuren in het huis van het tweetal. Ze besluiten om een videocamera aan te schaffen en vast te leggen wat zich er precies in hun huis afspeelt als ze liggen te slapen.
Rating: ★★

Thor: The Dark World

Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.
Rating: ★★★★


Alle 3 de films zijn eigenlijk meer films voor M. dan voor mij, ik heb ze dan ook met hem meegekeken. Toch vond ik ze alle 3 beter dan ik had verwacht. Paranormal Activity had ik wat spannender verwacht maar het einde vond ik wel goed. Thor 1 vond ik beter dan dit deel, hoewel er wel een goed verhaal in deze film zat. En de eerste heb ik met plezier gekeken en vond ik aan het einde ook erg verrassend. Al met al 3 (goede) films om eens voor te gaan zitten.

Zie hier Deel 1, Deel 2, Deel 3 & Deel 4

About the Author

21 Comments

Jorien

Oooh paranormal activity hahaha ik vond hem doodeng, en toen kwam ik er achter dat het nep was haha. Thor staat hier ook nog om te kijken. Ben er wel benieuwd naar.

Reply
Danielle

Oh Thor wil ik nog erg graag zien! Paranormal Activity denk ik liever niet aan terug, haha 😛

Reply
Niesca

Brrrrrrr paranomal activity omg ik krijg al de rillingen als ik de titel zie haha helemaal niks voor mij! Thor 2 moet ik nog steeds zien…

Reply
Rosa

paranoraml activity lijkt me echt doodeng! Ik heb van de week the wolf of wallstreet gezien, een beetje lang maar wel goed hoe ze hebben neergezet wat geld met mensen kan doen

Reply
Jess

Escape plan staat hier nog hoog op het verlanglijstje! Eens kijken of iemand hier die voor me kan huren uhhh…downloaden 🙂

Reply
HansDeZwans

Alleen de laatste heb ik niet gezien. Vorige week nog naar de cinema geweest, the wolf of wall street, zeker de moeite, alleen duurt hij iets te lang.

Reply
Nicole

Vooral die laatste 2 zijn niets voor mij…
Maar die eerste is misschien wel een goede tip, ga hem zo eens opzoeken. Zocht nog een film om te kijken vandaag 😉

Reply
Rowan - Rebels maar Romantisch

Paranormal activity.. *bibbert* Ik heb drie(?) delen gezien en vond ze allemaal eng en veel vragen die open blijven staan haha. Inderdaad ook met vriend meegekeken. 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *