Nog een paar dingen die ik kwijt wil:

 • Ik wil jullie super bedanken voor de lieve reacties die ik kreeg op het blogje: Omdat ik het belangrijk vond mijn verhaal te doen. Hartverwarmend om al jullie lieve reacties te lezen.
 • Haat aan regen. Niet omdat ik erdoorheen moet, regen vind ik eigenlijk helemaal niet erg. Maar ik wil graag gaan skaten!
 • Deze wil ik gaan aanschaffen om lekker te kunnen relaxen.
 • Waarom zit mijn haar ALTIJD perfect als ik naar bed moet? Ik plaatste er een tweet over en gelukkig zijn er meer mensen die er last van hebben. Fjoew.
 • Deze (nieuwe) layout laat ik een tijdje staan. Ja echt. Nu écht.
 • Stiekem wil ik over een tijdje m’n trouwjurk weer eens aandoen. Gewoon, omdat het kan. Omdat hij toch maar in de kast hangt, stof te vangen.
 • Ik.kan.niet.wachten.op.deze.aflevering.HIERBENEDEN:
 • .

  En zijn er nog dingen die jullie kwijt willen?

  About the Author

  35 Comments

  annouska

  Hey het ligt misschien aan ons scherm van 21inch maar je logo is mooi gecentreerd maar je blog en je sidebar springen een stuk meer naar rechts in bij mij, hierdoor eindigt de sidebar ver buiten het logo. Dat staat eigenlijk niet zo mooi vind ik persoonlijk :$

  Verder vind ik hem erg mooi en rustig, hopelijk behoud je hem een tijdje haha. Ik hoop trouwens dat het snel lekker echt voorjaar wordt met een flink zonnetje; tijd om buiten te sporten inderdaad. 😀

  Reply
  SAS

  Oh wat vreemd. Ligt dan inderdaad aan je scherm denk ik, aangezien hij bij mij wel gecentreerd staat (aangezien ik dit ook mooier vind haha)

  Reply
  Ann

  Ik heb het “geluk” dat ik over een paar maanden weer mag stralen in mijn trouwjurk! Dan moeten we namelijk afdansen en dit is natuurlijk de perfecte jurk daarvoor 😀

  Reply
  Iris

  Ah wat grappig, ik zit er ook aan te denken om dat kleurboek voor volwassenen aan te schaffen! Ik zag hem een tijdje terug in de boekenwinkel en ik vond het zo’n leuk idee! Volgens mij word je daar ook echt helemaal zen van, lijkt me super chill na een dagje colleges (ook al heb ik er meestal maar 1 per dag hoor, maar dat vind ik al slopend genoeg haha!) En ik vind deze layout ook heel mooi.

  Reply
  Merel

  Wat grappig, dat kleurboek, daar heb ik ook naar gekeken! Dacht dat ik de enige kluizenaar was, maar jij vind dat dus ook leuk 😀 . Geruststellend!

  Reply
  Marah

  Over trouwjurken gesproken, ik merk dat de mensen om mij heen er meer mee bezig zijn dat ik zelf! Voelt allemaal nog zo onwerkelijk. Krijg alleen bijna wekelijks de vraag of ik al weet wat ik wil en dat ik echt bij die-en-die winkel moet gaan kijken haha.

  Reply
  SAS

  Haha zo leuk als mensen helemaal meeleven. Ik had mijn trouwjurk best wel vroeg voor de trouwerij en wist ook al wat ik wilde, scheelde een heel stuk haha. Echt heel veel succes en vooral voor-plezier gewenst met jullie trouwerij!

  Reply
  Niesca

  doe je trouwjurk aan! is toch hartstikke leuk!! dat zou ik ook doen als ik er 1 zou hebben 😛 hihi.

  Reply
  Wendy

  Leuk lijstje. Dat kleurboek komt er voor mij ook nog wel. Ik heb ook nog twee legpuzzels liggen voor de ontspanning. 🙂

  Reply
  Wanda

  Dat ik het jammer vind dat mijn verjaardagsweekendje voorbij is en ik morgen weer aan de bak moet… Enne, ik heb ook een hekel aan regen, vooral als ik er door moet…

  Reply
  Rowan - Rebels maar Romantisch

  Wat tof dat kleurboek voor volwassenen. En herkenbaar van het perfecte haar vlak voor het slapen gaan haha. Liefs

  Reply
  Simone

  Haha, ik wil iets heel geks kwijt. Ik wil zooo graag een goudhamster. Ik baal alleen dat ik er nu niet echt de ruimte voor heb. Maar ooohhh ik wil het haha!

  Reply
  Inge

  Oh, mijn trouwjurk, die doe ik nu en dan nog eens aan hoor. En ze staat boven op mijn zolder, op zo een pop 😀

  Reply
  Michelle

  Lijkt me grappig om je trouwjurk nog eens aan te hebben, komen vast heel wat emoties en herinneringen terug 🙂 Wat ik kwijt wil: ik haat opstaan met hoofdpijn, het is weer eens zo’n dag..

  Reply
  Nicky

  Je verhaal heb ik niet gelezen maar lieve reacties doet een mens altijd goed 🙂
  HAhahah, als het kan waarom niet hé, gewoon aantrekken en je met je trouw herinneringen mee laten voeren.

  Reply
  HansDeZwans

  Jij ziet dat precies wel graag, die politieseries, ik zie dat op instagram weleens verschijnen.

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *