Looking forward to #2

Vandaag: Werken de gehele dag!

Morgen: Maar kort werken: ervoor een kappers afspraak om mijn punten bij te laten knippen (die zullen wel aardig dood zijn) en ’s middags ga ik lekker een theetje drinken bij lief vriendinnetje Wendy. En dan weeekend! HEERLIJK!

Deze week: Heb ik lekker veel tijd voor mezelf. Love it. Het weekend ook niets gepland en ben van plan lekker in huis op te ruimen en vooral veel weg te gooien.

Deze maand: Ben ik de voorjaarsvakantie (volgende week) lekker veel vrij. Jeuj voor vrij zijn. Ook gaan we onze verjaardag vieren aan het einde van de maand! Ook zijn we de 20ste alweer anderhalf jaar getrouwd! Jaja er komt een (foto)blogje online die dag, hoezee!

Dit jaar: Is net begonnen en er komt zeker nog veel leuks aan. Zo gaan we naar een cabaret show van RouΓ© Verveer, onze badkamer wordt eindelijk verbouwd, hebben we vakantie, zijn we anderhalf getrouwd (alweer!) en gaan er vast nog meer leuke dingen gebeuren. Ook zou het fijn zijn als ik in Oktober te horen krijg dat ik nog een jaartje bij mijn baan mag blijven.

Volgend jaar: Gaan we weer eens naar het buitenland op vakantie. Benieuwd wat de bestemming wordt. Verder nog weinig te melden over 2015. Ik hoop dat het ook een goed jaar gaat worden.

Waar kijken jullie naar uit?

Zie hier deel 1

32 reacties op “Looking forward to #2

 1. Leuke blog! Misschien neem ik hem nog wel van je over! Ik kijk uit naar ons etentje met vrienden morgenavond en verder vooral naar het voorjaar!

 2. Ah wat heerlijk om zoveel leuke dingen de komende tijd in de planning te hebben. πŸ˜€ Geniet er van!

 3. Ik kan uitkijken naar dagen waarop ik de wekker niet hoef te zetten en dan ’s morgens op mijn gemakje een uurtje yoga kan doen. En nu kijk ik heel erg uit naar de zomer!

 4. Wat een leuke dingen allemaal! Ik kijk uit naar het weekendje weg met mijn vriend als we een half jaar samen zijn. En naar morgen, hij heeft een verrassing voor me (en dat terwijl we allebei niets met Valentijnsdag hebben).

 5. Dat zijn fijne vooruitzichten πŸ™‚ Ik kijk uit naar het weekend. Feestweek op mijn werk leidt tot veeeels te weinig slaap dus heb vrije dagen nodig om bij te slapen πŸ˜‰

 6. Ik kijk uit naar het moment dat mijn nu voor de tweede keer gelakte salontafel droog is haha. Dan kan ik de boel lekker opruimen. En ik kijk uit naar dit weekend: family time!

 7. Ik kijk uit naar beter slapen
  naar mijn kleinkind dat in april komt
  rust in m’n hoofd en lijf
  en hopelijk eens een leuke functie of andere job !

  gr Elise

 8. Wat een leuk en vrolijk artikel! Je hebt leuke vooruitzichten πŸ™‚ . En jeetje alweer 1,5 jaar getrouwd, gaat snel πŸ™‚ .
  Geniet lekker van deze leuke moment die gaan komen πŸ™‚ !

 9. Leuk lijstje! Ik kijk uit naar vanmiddag, dan heb ik het laatste college van de week weer gehad: weekend! Morgen moet ik alleen wel om 8.15 uur (hallo hΓ©) de sleutels inleveren van m’n oude huis, maar daar kijk ik ook wel naar uit, dan is dat echt afgesloten.

 10. Ik kijk uit naar: de weekenden. Heerlijk doen waar ik zelf zin in heb.
  Verder kijk ik uit naar de uitslag van ons onderzoek ( nog 4.5 week wachten) en na het einde van dit schooljaar. Hopelijk sluit ik het dan af met een mooi diploma. Verder hebben we eigenlijk nog helemaal niks gepland..

 11. Is het volgende week al bij jullie voorjaarsvakantie? Bij ons nog niet.. pas vanaf 1 maart!
  Nou fijne dingen om naar uit te kijken in ieder geval..

  Hoef dat van mij niet te vertellen denk ik hΓ© πŸ˜‰ Waar ik naar uitkijk πŸ˜›

  1. Ja bij ons volgende week. Valt niet samen met mijn verjaardag jammer genoeg πŸ˜‰
   Haha nee dat hoef je zeker niet te vertellen πŸ˜›

 12. Wat leuk om zo vooruit te kijken naar leuke dingen die komen gaan! ^^
  Alvast driedubbel gefeliciteerd! haha! ^^

 13. Ik kijk er ook altijd naar uit om naar de kapper te gaan, geeft zo een fris gevoel! Ik kijk uit naar het eindresultaat van onze verbouwing πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *