Kapitein 1 oog

Mojo is vandaag een beetje zielig.. Vanochtend merkte we dat meneer last heeft van z’n oog en hem dus of dicht houd of maar half open. Waarschijnlijk zit er wat vuil in z’n oog want het ziet er geïrriteerd uit.

We houden het zelf nu bij met gekookt water (deden we bij mijn oude poes ook altijd) en hij is daar maar wat blij mee. Hij ligt de hele dag op schoot (wat hij normaal nooit doet) en likt m’n hele handen af. Maar even aankijken hoe het gaat, morgen sowieso even de dierenarts bellen wat we er mee moeten. Gelukkig door het gekookte water ziet het er al een stukje beter uit.


Beterschap vent!

Update: Het gaat al een stuk beter met z’n oog! Waarschijnlijk hebben al die beterschaps wensen geholpen 😉

18 reacties op “Kapitein 1 oog

 1. Wat een schatje! Zo lief he, als ze de hele tijd op je schoot liggen!
  Is ’t wel weer goed met z’n oog?

 2. Whehe, hij kijkt echt zo van uhhh wat mot je?! Ook al heeft ie er zo’n last van.
  Heb het met mijn hondje ook zo af en toe. Bij mij heeft tot nu toe (klopt af) uitgekookt water altijd geholpen. Nog geen dierenarts aan te pas geweest.

 3. Mijn kat heeft dat ook! Eens in de zoveel tijd loopt ze met één dicht oog rond. En ineens gaat het ook vanzelf weer weg… heel maf.

 4. Hehe dat ziet er best leuk uit ^^. Hopen dat het snel over is dan! En zou natuurlijk mooi zijn als het je een (duur) bezoekje aan de dierenarts kan besparen.

 5. Gekookt water helpt altijd. Bij mensen trouwens ook, het is echt wonderbaarlijk wat warm water doet, ik had laatst (beetje onsmakelijk..) een aardige built op mijn hoofd wat echt een HUGE pukkel zou worden, maar voordat hij ‘gaar’ was echt heel lang warm water erop gedaan en helemaal geen pukkel gehad! Echt geweldig! Maar ja, succes en beterschap!

  liefs

 6. Hi,

  Ik je sidebalk heb je de rubriek Ik schrijf, welke pluginn / widget heb je daarvoor gebruikt ?

  gr. Elise

  ps, lief deze foto’s en als je zelf een ontstoken oog hebt dan doe je dat ook emt gekookt water, toch ?

  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *