Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Herinneringen

Ik heb een sieraden doos zoals vele anderen. Veel sieraden heb ik (ook van vroeger) maar ik draag ze eigenlijk nooit. Ik draag altijd mijn ketting (waarover ik later nog wel blog), ring oorbellen en horloge. De ketting en ring zijn heel dierbaar voor me, maar daarover later meer.

Nou kwam ik door Tres-adorable.com op het idee mijn bedelarmband eens tevoorschijn te toveren. Wat is het lang geleden dat ik dit ding heb gedragen/bekeken!

bedelarmband

Er zitten de volgende bedeltjes aan: spits, klomp, kat, eekhoorn, varken, aapje, muis en een pinguΓ―n. De meeste heb ik voor mijn verjaardag gekregen (ook nog van mijn oude buurvrouw) en de rest is van mijn moeder vroeger geweest.taggs

Verder kwam ik ook 2 Taggs van lang geleden tegen. 1tje staan mijn gegevens op (die omgedraaid is) en de andere had ik samen met een oud vriendin van mij. We hadden er beide eentje aan elkaar gegeven met een berichtje erop. Dit is al minstens 4 jaar geleden.

Hebben jullie nog spullen/sieraden die jullie aan vroeger doen denken?

0
Terugblik
Previous Story
Next Story

15 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Olga
  29/10/2009 at 21:15

  Ik heb echt de wereld aan sierraden. Toevallig heb ik ze deze week weer eens allemaal aan mijn spiegel gehangen, zodat ik weer een beetje kan afwisselen in het gebruik. De meeste dingen heb ik toch voor de fun, of omdat ik het ooit (of nog steeds) mooi vond (vind), maar natuurlijk heb ik ook de oude vriendschapskettingen en sierraden van mijn moeder. Ik draag af en toe haar oude bedelketting nog wel eens. (;

 • Reply
  Prinsesje
  27/10/2009 at 17:22

  Leuk he zo’n bedelarmband. Die heb ik ook! Van vroeger want tegenwoordig zie je het bijna niet meer…

 • Reply
  Joyce
  25/10/2009 at 12:13

  Ik heb ook wel dierbare sierraden, vooral mijn ketting πŸ™‚ Met as van mijn opa en oma er in.. En een ring die ik van me tante heb gekregen πŸ™‚

 • Reply
  Sparkle
  25/10/2009 at 11:59

  Heb ook veel sieraden met een herinnering. Heb ondertussen ook een dele doos verzameld. Ketting gekregen van mijn opa en oma, een baby-armbandje, vriendschapkettinkjes, dat soort dingen…:)

 • Reply
  Veronica
  24/10/2009 at 14:42

  Ja ik heb zelfs kapotte sieraden bewaard die herinneringen hebben. Zo heb ik een armband van mijn oma die absoluut niet meer te maken is (helaas) en ik heb ook nog een armband van mijn ex die ik niet weg wil doen (maar verder eigenlijk ook nooit draag…. Helaas ben ik ook veel sieraden kwijt geraakt…

 • Reply
  Jorien
  24/10/2009 at 00:00

  Oh wat leuk! Jij ook al zo’n mooie armband πŸ™‚ Leuke post en thanks voor de link πŸ˜€

  Wat betreft dat copyright, gebruik je wordpress? (kan het even niet opmaken uit je site url enzo haha) want dan is het een simpele plugin waar ik je de link zo van kan geven. Let me know!

 • Reply
  Annet
  23/10/2009 at 23:05

  Leuk zeg, zo’n bedelarmbandje had ik vroeger ook! Geen idee waar die is gebleven trouwens, vast ergens tussen alle andere armbanden. Ik krijg nog de ring van mijn opa die mijn moeder heeft laten vermaken. Ze hadden namelijk een weddenschap. Als mijn moeder de ring van mijn opa’s vinger afkreeg, dan mocht ze hem hebben. T is gelukt! En daarna heeft ze er dus een robijntje in laten zetten zodat ie niet te groot was.. Helaas pas ik hem nog niet!

 • Reply
  Marijke
  23/10/2009 at 19:41

  Ik heb ook nog een bedel armbandje van vroeger. En heel veel brochjes (speldjes) die ik altijd droeg, met dieren erop.

 • Reply
  Saar
  23/10/2009 at 16:21

  Al mijn sieraden heeft mijn moeder en zou niet weten waar het zou zijn haha.

 • Reply
  Lonneke
  23/10/2009 at 15:47

  Hey, helaas kan ik je foto’s niet zien… maar een bedelarmbandje is heel leuk. Ik heb inmiddels mijn pandore vol, en ik heb verschillende bedeltjes van de dierbare om me heen. Dat is leuk!!
  Ik had vroeger een zilver armbandje met lieveheersbeestjes erop. Die pas ik niet meer, want die had ik om toen ik nog een klein meisje was πŸ™‚ hihi.
  Nu draag ik een ketting die ik nog van Twan heb gekregen, maar daarbij passende oorbellen. Mijn eigen trouwring en Twan zijn trouwring, omgesmolten tot een andere ring met een beetje van zijn as erin. Dus ik hoef ook geen andere sieraden.. deze zijn me heilig!

  Liefs, Lon

 • Reply
  Kim
  23/10/2009 at 15:26

  Ik heb mijn bedelarmbandje niet meer :(.. Ik zou niet weten wat daar mee gebeurd is. Wel jammer, want het is altijd leuk om zulke herinneringen te bewaren!

  xx

 • Reply
  Eva
  23/10/2009 at 14:22

  Zo’n bedelarmbandje heb ik ook nog! Hij is alleen veel te klein πŸ™
  Had van vroeger ook nog een zilverarmbandje met mijn naam op een plaatje, echt super mooi, deze heb ik vorig jaar groter laten maken en die draag ik weer bijna dagelijks πŸ˜‰

 • Reply
  Elisabeth
  23/10/2009 at 14:08

  jah, ik heb een armbandje met mijn naam er op van vroeger nog, toen ik klein was. verder heb ik nog een paar ketingen enz.

  (als een bril mee teld als sieraat. dan heb ik mijn brilletje nog die ik als eerste kreeg, toen ik nog geen 2 jaar oud was)

 • Reply
  Anouk
  23/10/2009 at 13:22

  Ik heb sowieso een ketting die ik al 16 a 17 jaar heb. Als het goed is heb ik hem al sinds mijn 2e jaar.

  En ik heb nog een ketting die ik samen met mijn ex had. Ik heb beide hangertjes trouwens. En ik heb nog een ketting met daaraan een hartje met de naam van een vriendin er in gegrafeerd.

 • Reply
  Julie
  23/10/2009 at 12:57

  Yesh. ik heb ook zo een bedelarmband en van familie kreeg ik bedels met verjaardagen etc. Verder een gouden armband met opdruk van mn oma die is me ook veel waard. & de laatste mn pandora, net zoals mn bedelarmband, veel van familie voor gehad.

  Die tag was met Esther toch?

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png