Snapshots Week #5/2014

 photo 1_zps87565b62.jpg

Mijn week begon niet echt lekker: buikgriep. Paar dagen thuis geweest. Heel erg balen maar niets aan te doen. Kon daardoor wel lekker knuffelen met Yara & veel series kijken.


 photo 2_zpscc1e2338.jpg

Zelfs een potje FIFA gespeeld (ondanks de redenen waarom ik het niet graag speel) Ik kan dus erg slecht tegen m’n verlies en M. is er erg goed in. Na 1 potje dus mee gestopt, we willen geen echtscheiding. πŸ˜‰ Verder veel Crime Scene Investigation gekeken en op de bank gelegen. ben nu al bij seizoen 6 aangekomen.

 photo 3_zpse30bfdef.jpg

En weer een nieuwe serie erbij: The Glades. Heerlijke serie om te kijken en bijna klaar met Seizoen 1. Heerlijk met een theetje zitten genieten, zover dat kon als je ziek thuis zit.

 photo 4_zps67b3150b.jpg

Ik ging Donderdag toch weer aan het werk, hoewel ik nog niet helemaal beter ben. We hadden een gezellig high tea voor een collegaatje die weggaat naar een andere vestiging. Ook kocht ik bij de Action een geweldig nieuwe beker. (want nee, ik heb er nog niet genoeg/sarcasme)

 photo 5_zpse04f0820.jpg

Heerlijk de ochtend opstarten met m’n blog en een theetje in mijn nieuwe beker. Och en katten en dozen, ik zal het nooit begrijpen.

J

 • Volg mij op Instagram
 • About the Author

  37 Comments

  Instant Milk

  Loved your blog and will come back for sure! I find it very inspirational…

  Oh, I just started following you on Bloglovin by the way! Hope you come by my blog sometime too! Would love to know what you think about it, and maybe follow me back if you like it? We can also follow each other everywhere else ;)!

  Reply
  Jasmine

  Echt balen dat je buikgriep kreeg, maar gezellig met de kat tv-kijken is ook een leuke manier om de tijd te verdrijven. Probeer bij CSI altijd te ontdekken wie de dader is vanaf het begin, ben er al behoorlijk goed in geworden =] Jouw kat houdt de dozen tenminste heel, de onze bijt hem aan stukken.

  Reply
  Yvonne

  Haha die maffe beesten ook ^^ Ik bracht van de week een pakket van de wehkamp terug naar dhl en kom erachter dat die gekke maya de hoeken weer kapot had gebeten.. Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt van de buikgriep!

  Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award, zie http://www.lovelifefamily.nl/?p=909

  Reply
  Rowan - Rebels maar Romantisch

  Zo leuk je kat op die doos haha. Ik kan ook echt niet tegen mijn verlies met spelletjes. πŸ˜‰ xx

  Reply
  annouska

  Ziek zijn is soms ook wel lekker, lichamelijk niet maar wel om gewoon lekker schaamteloos op de bank te hangen en lekker veel series te kijken of films.

  Reply
  Rianne

  Ik zeg even niets over de mok. Ik geloof niet dat ik momenteel recht van spreken heb..

  Ik hoop dat je weer helemaal opgeknapt bent. Buikgriep is een ramp.

  Reply
  SAS

  Ik ben sinds vandaag echt-echt beter. De andere dagen aan de beterende hand. Gelukkig, dat ziek zijn vond ik niks..

  Reply
  Amarins

  Ja die aantrekkingskracht van die dozen heb ik ook nooit begrepen haha.
  Blij dat je je weer beter voelt. Ziek zijn is niets aan!

  Reply
  SAS

  ja op mijn vrije dagen doe ik dat altijd, de werkochtenden heb ik geen tijd aangezien ik om 07:00 start. πŸ˜‰

  Reply
  Ann

  Haha jullie willen geen echtscheiding πŸ˜‰ achja sas je was gewoon nog niet in top vorm de volgende keer win je met fifa

  Reply
  Nicole

  Haha wij kregen juist een mok bij een supermarkt en hadden zoiets van.. waar laaaaaten we het?! πŸ˜›
  En tsjah katten en dozen… zelfde geldt voor konijnen en dozen…

  Reply
  SAS

  Ja gelukkig wel, heeft wel echt ruim een week geduurd en voel me pas sinds vandaag weer Γ©cht helemaal beter. Thanks voor het vragen πŸ™‚

  Reply
  Mandy

  Hihi. Net als dat ik katten en tassen nooit zal begrijpen. Waar of welke tas ik ook neerzet, mijn kat zit er in.

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *