Snapshots Week #5/2014

 photo 1_zps87565b62.jpg

Mijn week begon niet echt lekker: buikgriep. Paar dagen thuis geweest. Heel erg balen maar niets aan te doen. Kon daardoor wel lekker knuffelen met Yara & veel series kijken.


 photo 2_zpscc1e2338.jpg

Zelfs een potje FIFA gespeeld (ondanks de redenen waarom ik het niet graag speel) Ik kan dus erg slecht tegen m’n verlies en M. is er erg goed in. Na 1 potje dus mee gestopt, we willen geen echtscheiding. πŸ˜‰ Verder veel Crime Scene Investigation gekeken en op de bank gelegen. ben nu al bij seizoen 6 aangekomen.

 photo 3_zpse30bfdef.jpg

En weer een nieuwe serie erbij: The Glades. Heerlijke serie om te kijken en bijna klaar met Seizoen 1. Heerlijk met een theetje zitten genieten, zover dat kon als je ziek thuis zit.

 photo 4_zps67b3150b.jpg

Ik ging Donderdag toch weer aan het werk, hoewel ik nog niet helemaal beter ben. We hadden een gezellig high tea voor een collegaatje die weggaat naar een andere vestiging. Ook kocht ik bij de Action een geweldig nieuwe beker. (want nee, ik heb er nog niet genoeg/sarcasme)

 photo 5_zpse04f0820.jpg

Heerlijk de ochtend opstarten met m’n blog en een theetje in mijn nieuwe beker. Och en katten en dozen, ik zal het nooit begrijpen.

J

 • Volg mij op Instagram
 • 0

  Misschien ook leuk om te lezen...

  37 Comments

  1. Loved your blog and will come back for sure! I find it very inspirational…

   Oh, I just started following you on Bloglovin by the way! Hope you come by my blog sometime too! Would love to know what you think about it, and maybe follow me back if you like it? We can also follow each other everywhere else ;)!

  2. Echt balen dat je buikgriep kreeg, maar gezellig met de kat tv-kijken is ook een leuke manier om de tijd te verdrijven. Probeer bij CSI altijd te ontdekken wie de dader is vanaf het begin, ben er al behoorlijk goed in geworden =] Jouw kat houdt de dozen tenminste heel, de onze bijt hem aan stukken.

  3. Haha die maffe beesten ook ^^ Ik bracht van de week een pakket van de wehkamp terug naar dhl en kom erachter dat die gekke maya de hoeken weer kapot had gebeten.. Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt van de buikgriep!

   Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award, zie http://www.lovelifefamily.nl/?p=909

  4. Ziek zijn is soms ook wel lekker, lichamelijk niet maar wel om gewoon lekker schaamteloos op de bank te hangen en lekker veel series te kijken of films.

  5. Ik zeg even niets over de mok. Ik geloof niet dat ik momenteel recht van spreken heb..

   Ik hoop dat je weer helemaal opgeknapt bent. Buikgriep is een ramp.

   1. Ik ben sinds vandaag echt-echt beter. De andere dagen aan de beterende hand. Gelukkig, dat ziek zijn vond ik niks..

  6. Ja die aantrekkingskracht van die dozen heb ik ook nooit begrepen haha.
   Blij dat je je weer beter voelt. Ziek zijn is niets aan!

   1. ja op mijn vrije dagen doe ik dat altijd, de werkochtenden heb ik geen tijd aangezien ik om 07:00 start. πŸ˜‰

  7. Haha jullie willen geen echtscheiding πŸ˜‰ achja sas je was gewoon nog niet in top vorm de volgende keer win je met fifa

  8. Haha wij kregen juist een mok bij een supermarkt en hadden zoiets van.. waar laaaaaten we het?! πŸ˜›
   En tsjah katten en dozen… zelfde geldt voor konijnen en dozen…

   1. Ja gelukkig wel, heeft wel echt ruim een week geduurd en voel me pas sinds vandaag weer Γ©cht helemaal beter. Thanks voor het vragen πŸ™‚

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *