Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters

  Photobucket  Je na een week ziek te zijn geweest me eindelijk weer beter voelen  Photobucket  heel erg veel bloginspiratie, altijd fijn  Photobucket  mijn nieuwe ilovetea mok ikhadernognietgenoeg..  Photobucket  de nieuwe ontdekking van serie: The Glades  Photobucket  bezig het moments-boekje van ons op te leuken  Photobucket  mijn nieuwe labelmaker van de HEMA  Photobucket  deze week gaan eten bij de Bagels & Beans met al mijn lieve vriendinnetjes  Photobucket  me bezig houden met dit goede voornemen  Photobucket  weer lange nagels hebben  Photobucket  genieten van een weekendje HELEMAAL niks  Photobucket  de 2 vrije dagen (Woensdag&Vrijdag) die ik deze week heb  Photobucket  uitslapen  Photobucket  de uitnodiging en wensenlijstje maken voor onze verjaardag  Photobucket  concrete plannen maken voor onze badkamer  Photobucket  de About the girl pagina hebben aangepast  Photobucket  de leuke reacties over mij beschrijven in 1 woord of zin, Woensdag komt er een blogje van online  Photobucket  grote schoonmaak-opruim in huize H.  Photobucket  blij als de winter eindelijk voorbij is, normaal hou ik er wel van maar ben er een beetje klaar mee  Photobucket  

 photo 999929_573918196027051_1639264178_n_zpsf31d7f2a.jpg
En dit plaatje he?! Dat doe ik nou ook altijd..

0

27 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *