The Awesome List: The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters

    Je na een week ziek te zijn geweest me eindelijk weer beter voelen    heel erg veel bloginspiratie, altijd fijn    mijn nieuwe ilovetea mok ikhadernognietgenoeg..    de nieuwe ontdekking van serie: The Glades    bezig het moments-boekje van ons op te leuken    mijn nieuwe labelmaker van de HEMA    deze week gaan eten bij de Bagels & Beans met al mijn lieve vriendinnetjes    me bezig houden met dit goede voornemen    weer lange nagels hebben    genieten van een weekendje HELEMAAL niks    de 2 vrije dagen (Woensdag&Vrijdag) die ik deze week heb    uitslapen    de uitnodiging en wensenlijstje maken voor onze verjaardag    concrete plannen maken voor onze badkamer    de About the girl pagina hebben aangepast    de leuke reacties over mij beschrijven in 1 woord of zin, Woensdag komt er een blogje van online    grote schoonmaak-opruim in huize H.    blij als de winter eindelijk voorbij is, normaal hou ik er wel van maar ben er een beetje klaar mee    

 photo 999929_573918196027051_1639264178_n_zpsf31d7f2a.jpg
En dit plaatje he?! Dat doe ik nou ook altijd..

27 reacties op “The Awesome List: The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters

 1. Whahahaha dat plaatje gaat in bed altijd bij ons andersom want ik ben het kacheltjes en mijn vriend is altijd ijskoud πŸ˜› . Wordt jou vriend trouwens je thee verzameling nog niet zat? πŸ˜›

  1. Haha nee hoor. Hij heeft voetbal, ik thee πŸ˜‰ Dat is het mooie aan onze relatie: we accepteren alles aan elkaar πŸ™‚ Ik kreeg zelf wat doosjes thee voor kerst van hem πŸ˜‰

 2. fijn dat je weer beter bent. ^^ en ik wil ook weer lange nagels, maar ja #gitaarjuffie.. en ik ben ook klaar met de winter, o wee als ’t nou alsnog gaat sneeuwen! πŸ˜‰

 3. Bij ons is het eerder andersom haha… Lekker trouwens dat je deze week 2 dagen vrij bent! Ik ben vrijdag ook vrij… kijk er nu al naar uit!

 4. Wat een ontzettend leuk artikel! πŸ™‚ Fijn dat je je weer beter voelt! En helemaal niks doen in een weekend is heerlijk!

 5. Fijne lijst! En ik vind het heerlijk dit weer, laat die winter zijn koffers maar weer inpakken πŸ™‚ Fijne week nog!

 6. Winter is nog niet eens begonnen en iedereen is er al klaar mee hahaha ^^ van mij mag de zomer ook wel beginnen hoor, lekker weer buiten zitten en eten!

  fijne vrije dagen alvast πŸ˜€

 7. Mooi lijstje weer, om te koesteren.. Vraag me alleen wel af waar je die winter hebt gezien? Oke, er zat vanmorgen een ijslaagje op de autoruiten, maar ik heb nog niet echt het winter gevoel gehad…
  Al heb ik zelf liever ook lente en zomer hoor, maar echt heel koud vind ik het nog niet geweest! Niet zoals zou moeten in een winter!

  1. Nou het is behoorlijk glad geweest in de ochtenden. Bedoel meer dat de sneeuw van mij mag wegblijven en de winter periode naar de lente periode mag gaan πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *