Tv Show: The Glades

 photo blaa2_zps0dd5f08e.jpg

‘Elk voordeel heb z’n nadeel’ zeggen ze altijd. True. Zo zat ik deze week ziek thuis tot Woensdag en heb ik heerlijk een nieuwe serie ontdekt. Seizoen 1 is al bijna helemaal klaar. Over welke serie ik het heb? The Glades. Na wat voorstukjes die ik op tv had gezien wilde ik graag deze serie gaan volgen.


 photo tumblr_msmnqqhGhZ1ryse6ho1_1280_zps9ed8b869.jpg

Waar gaat het over?

The Glades gaat over een detective, Jim Longworth, uit Chicago die valselijk is beschuldigd van het slapen met de vrouw van zijn baas. Die zette dat kracht bij door op hem te schieten. Met een schadevergoeding besluit hij te verhuizen naar Florida, waar hij met het ontvangen geld een mooi huis koopt en gaat werken bij het Florida Department of Law Enforcement (FDLE). Hij verwacht zich vooral te zullen amuseren op de golfbaan, maar wordt daarvan steeds weer weerhouden door op te lossen moordzaken. Want hoewel hij moeilijk in de omgang is en zich nauwelijks onderwerpt aan het gezag van zijn superieuren, is hij natuurlijk wel de slimste detective van de afdeling.

 photo tumblr_m61hvxcVnU1qcbttho1_500_zps1d409061.jpg

Een geweldige ‘feel good’ serie met leuke humor een een dosis moord. Om nog maar te zwijgen van de chemie tussen Jim & Callie. Het komt het meeste in de buurt van de serie Castle, hoewel dit net even wat meer een goede verhaal lijn heeft en een minder ‘voorspelbare’ afloop heeft.

About the Author

20 Comments

Wanda

Ik heb hier vorig jaar wel wat van gezien en is idd wel een leuke serie. Ook wel een leuke hoofdrolspeler haha…

Reply
Jasmine

Volgens mij ben ik deze al eens tegengekomen, vond hem zo spannend dat ik bleef kijken (random aflevering dus wist totaal niet wie wie was). Leuke acteur ook, helpt als je naar iets moois kunt kijken =]

Reply
Linda

Deze serie heeft mij wel nieuwsgierig gemaakt. Deze ga ik zeker onthouden tot ik klaar ben met mijn serie. Hij klinkt erg leuk en zo te proeven bevat hij de juiste ingrediënten 😉

Reply
Rosa

Heerlijk series kijken! vooral als je ziek bent haha. Ik heb mijn SATC box al zeker 4 keer bekeken 🙂 Deze serie klinkt ook leuk!

Reply
Bente

Ik heb hier wel eens een aflevering van gezien, maar nooit zoals jij helemaal vanaf aflevering gekeken. Misschien ooit nog!

Reply
Lizzy

Ik kende het nog niet! Deze serie is niet echt iets voor mij, maar tof dat je het deelt!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *