Boeken, film/tv & youtube

Tv Show: The Glades

 photo blaa2_zps0dd5f08e.jpg

‘Elk voordeel heb z’n nadeel’ zeggen ze altijd. True. Zo zat ik deze week ziek thuis tot Woensdag en heb ik heerlijk een nieuwe serie ontdekt. Seizoen 1 is al bijna helemaal klaar. Over welke serie ik het heb? The Glades. Na wat voorstukjes die ik op tv had gezien wilde ik graag deze serie gaan volgen.


 photo tumblr_msmnqqhGhZ1ryse6ho1_1280_zps9ed8b869.jpg

Waar gaat het over?

The Glades gaat over een detective, Jim Longworth, uit Chicago die valselijk is beschuldigd van het slapen met de vrouw van zijn baas. Die zette dat kracht bij door op hem te schieten. Met een schadevergoeding besluit hij te verhuizen naar Florida, waar hij met het ontvangen geld een mooi huis koopt en gaat werken bij het Florida Department of Law Enforcement (FDLE). Hij verwacht zich vooral te zullen amuseren op de golfbaan, maar wordt daarvan steeds weer weerhouden door op te lossen moordzaken. Want hoewel hij moeilijk in de omgang is en zich nauwelijks onderwerpt aan het gezag van zijn superieuren, is hij natuurlijk wel de slimste detective van de afdeling.

 photo tumblr_m61hvxcVnU1qcbttho1_500_zps1d409061.jpg

Een geweldige ‘feel good’ serie met leuke humor een een dosis moord. Om nog maar te zwijgen van de chemie tussen Jim & Callie. Het komt het meeste in de buurt van de serie Castle, hoewel dit net even wat meer een goede verhaal lijn heeft en een minder ‘voorspelbare’ afloop heeft.

0

20 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *